argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.566
- Πόντοι
- 9.297
Μια χαρά είναι...έπρεπε να είναι 1,5% δηλαδή;Άσε που θα κινηθεί σαν πουλάκι ο άνθρωπος.Βαρύ για τώρα
Μια χαρά είναι...έπρεπε να είναι 1,5% δηλαδή;Άσε που θα κινηθεί σαν πουλάκι ο άνθρωπος.Βαρύ για τώρα
Θεικο το πιατο με το μεζεκλικι. Τι κρασι παιζει ως συνοδεια;Με συνοδεία τον μεγάλο Κώστα Μοναχο
Αμα δει το πιατο ο νιπλης θα κοπεις από αιπι και θα χει και δικιο. Τι ειτηλα είναι αυτή ρε τυποι ναπουμε?Με συνοδεία τον μεγάλο Κώστα Μοναχο
Συνοδεία τσίπουρο ΤύρναβουΘεικο το πιατο με το μεζεκλικι. Τι κρασι παιζει ως συνοδεια;
Δεν θα καταφερει τιοοτα σχετικα με το πιατο. Δεν τον αφηνω εγω.Αμα δει το πιατο ο νιπλης θα κοπεις από αιπι και θα χει και δικιο. Τι ειτηλα είναι αυτή ρε τυποι ναπουμε?
Εγω παω να σε προστατεψω και εσυ μου το γαμας. Ενα λευκο κρασι έστω κόκκινο ρε αδερφε. Ο Νιπλης αποφασιζει για την ποινη σου. Μου το εκανες δυσκολο.Συνοδεία τσίπουρο Τύρναβου
ο ορεινημελισσα εισαι τυπε?Με συνοδεία τον μεγάλο Κώστα Μοναχο
Ναι στσνταρΛες να τον πειράξει η πέτσα μαν ?
σκετο καφε για βραδυΝαι στσνταρ
Εγώ τώρα ηρθα κουραμπιέδες μαν 4σκετο καφε για βραδυ
A)Eλπιζω να μην είναι νερό αυτό στον ποτήρι...Με συνοδεία τον μεγάλο Κώστα Μοναχο
Νυχτοφύλακας είσαι;σκετο καφε για βραδυ
Όχι τροχονομοςA)Eλπιζω να μην είναι νερό αυτό στον ποτήρι...
Βου)Μόνος θα τα φας όλα αυτά;;;;;
Γου)Μεγάλη μορφή ο Κωστας Μοναχός...ζει ακόμα;Πολύ καλή επιλογή για λαϊκό πρόγραμμα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νυχτοφύλακας είσαι;
οχι τον ηπια και αυτο ητανA)Eλπιζω να μην είναι νερό αυτό στον ποτήρι...
Βου)Μόνος θα τα φας όλα αυτά;;;;;
Γου)Μεγάλη μορφή ο Κωστας Μοναχός...ζει ακόμα;Πολύ καλή επιλογή για λαϊκό πρόγραμμα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νυχτοφύλακας είσαι;
Μέλη μας είναι εχουν μπει σε κάθε πτυχή της δημόσιας διοίκησης και της high society.Όχι τροχονομος
Ρε την high society...Μέλη μας είναι εχουν μπει σε κάθε πτυχή της δημόσιας διοίκησης και της high society.
ευτυχως που ηρθες και εσυ και ανεβηκε το βιοτικό επίπεδοΡε την high society...
Εσυ με τοστακια και τσαι και ελιες
Ο αλλος με ομελετα 1 αυγο
Ο πιο πανω με κατι ζβαν πεταμενα σε ενα πιατο
Το νου σας μην περασει κανας Καρολος απο δω και σας μαζεψει και σας χασουμε!!!!!!