μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.350
- Πόντοι
- 2.646
Καλησπέρα ναυάγια. Γίδα βραστή πεθυμησα και εγώ, θα μαζέψω την κομπανία για φαΐ έξω αύριο. Για σήμερα σολομό σχάρας μετριο με πουρεδες και μαλακιες
Καλή λευτεριά μανΕίχαμε πάει κρισμας κιντομ στο μεκ Παιανία..
Ήταν στην σειρά πίτσα, μπέργκερ, βάφλες και σουβλάκια..
Δοκίμασα απ' όλα..
Σας γράφω τώρα από την τουαλέτα
Μη σε πειράξει τυπεΠροζυμένιο ψωμάκι με φέτα
Το επονομαζόμενο ψωμοτύρι δηλαδήΠροζυμένιο ψωμάκι με φέτα
κάτοικος Ρουφ??Το επονομαζόμενο ψωμοτύρι δηλαδή
Φλερτάρεις και εσύ με την αναφορά τύπε μου
Τι Παρμιτζιανο και πεκορινο του λες ρε νιπλη. Αυτό σε πειραξε? Μπαν άνευ άλλου και μόνο που αναφέρει αυτό το βρωμοζωο τη γίδαάρα καλα ειδα οτι ειναι λινγκουινι ...
δεν θα ξαναγραψεις μακαρόνια γενικα , θα γραφεις συγκεκριμένα , δεν ειμαστε εδω τυχαιοι
Για το τραπεζομαντηλο οσο ευγενικα γινεται θα στο πω , ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ , ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΡΑΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΑΞΕΙ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ .
Τωρα οτι και να πεις για την σαλάτα ειναι απλα δικαιολογίες , αν "πηγαιναν" με το φαγητο να τα εριχνες μεσα στην κατσαρόλα τότε , οχι να τα εκανες σαλάτα .. κάνε αμα θες μια λαχανο-καροτο και βαλε λεμονι η ξυδι οτι γουσταρεις . οχι αυτο που εκανες ..
Καλα για το τριμμενο τυρι δεν θα σε αρχισω στα καντηλια μονο και μονο επειδη δεν το εβαλες κατευθειαν απο την συσκευασια στο φαγητο , αλλά έκατσες και το εβαλες και στο μπολ .. ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΑ ΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΜΙΤΖΙΑΝΟ ΚΑΙ ΠΕΚΟΡΙΝΟ ... αν εισαι φτωχατζα μπορουμε να αποδεχθουμε την κεφαλογραβιερα , ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ , ΩΣ ΕΚΕΙ ΛΕΜΕ , ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΜΕ ΞΙΝΟΜΥΖΗΘΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ , τωρα θα μπει ο Τομαχωκ και θα αρχισει να βριζει αλλα το προσπερναμε αυτο..
Για το σερβιτιο που ειναι σαν να εχεις κλεψει σκευη απο διαφορα ξενοδοχεια δεν ειδα να απολογησε .. γυρναει η αναφορά γυρω γυρω απο εσενα να ξερεις
Γιουροπ. Οχι σα κάτι βλαχους με τα γίδια εδώ μέσαΚαλησπέρα ναυάγια. Φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα πεπερ.
Τώρα άμα σας πω ότι τόσα χρόνια διαβάζω τον Νίπλη και τώρα το' πιασα ότι είναι ο Botrini, θα με περάσετε για βλάκα. Καλά θα κάνετε.πρεπει να απαγορευτει με προστιμο η σκληρη ζυμη τυπου κουρου σε λουκάνικο
Και να μπαινει φυλακή αυτος που την πουλάει με ταυτοχρονο σφραγισμα καταστηματος
Τουναντίον, κύριε!Τώρα άμα σας πω ότι τόσα χρόνια διαβάζω τον Νίπλη και τώρα το' πιασα ότι είναι ο Botrini, θα με περάσετε για βλάκα. Καλά θα κάνετε.
Εγώ, εκτός από τον κώλο μου, δεν καλύπτω κανέναν, κύριε.Τουναντίον, κύριε!
Είστε πανθομολογουμένως λίαν έξυπνος.
Και γι΄ αυτό ο Νηματοθέτης των παππούληδων σας συγχωρεί, που αποκρύψατε την κλωνοποίηση του λίαν αγαπητού 19χρονου Αρίσταρχου, υπό την σκέπην του κ. @Gojiberry !
Σε λίγο θα υπάρξει ανάρτηση σ΄ εμάς, κύριε!Εγώ, εκτός από τον κώλο μου, δεν καλύπτω κανέναν, κύριε.
Εάν ήξερα ότι ο κος Γκότζις ήταν ο καλύτερος φίλος μου, ο Αρίσταρχος, δε θα του μιλούσα για 3 μήνες τουλάχιστον, αν ξαναεμφανιζόταν. Έφυγε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να δώσει ούτε ένα στίγμα ζωής. Με έκανε να ανησυχώ.
Το ένστικτό μου, όμως, λέει ότι δεν είναι εκείνος. Μακάρι να ήταν.
Απλώς, μετά τις υποψίες που ειπώθηκαν, διάβασε αρκετά και μας εμπαίζει.
@Aristarxos dj ούτε είναι ούτε θα γίνει ποτέ.
Η αναζήτησή μου συνεχίζεται. Ελπίζω να είναι καλά και απλώς, να μας βαρέθηκε.
Καταρχάς καλημέρα!Καλα για το τριμμενο τυρι δεν θα σε αρχισω στα καντηλια μονο και μονο επειδη δεν το εβαλες κατευθειαν απο την συσκευασια στο φαγητο , αλλά έκατσες και το εβαλες και στο μπολ .. ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΑ ΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΜΙΤΖΙΑΝΟ ΚΑΙ ΠΕΚΟΡΙΝΟ ... αν εισαι φτωχατζα μπορουμε να αποδεχθουμε την κεφαλογραβιερα , ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ , ΩΣ ΕΚΕΙ ΛΕΜΕ , ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΜΕ ΞΙΝΟΜΥΖΗΘΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ,
Καταρχάς καλημέρα!
Για όλα τα υπόλοιπα, συμφωνώ, δε συμφωνώ δεν θα ασχοληθώ. Αλλά να μηδενίζεις τα ελληνικά τυριά όπως μυζιθρα και κεφαλοτύρια που, ειδικά ψιλοτριμμενα, ΓΑΜΑΝΕ στα ζυμαρικά, είτε είναι λιγκουίνι ή κριθαράκι, δεν το δέχομαι. Ρε μαν εσύ είσαι για μπαναρισμα!!
Φίλε τομαχωκ να ελπίζω στη συμπαράσταση σου;
Και για να μην ξεφεύγουμε, γιουβαρλάκια για μεσημεριανό γιατί είμαστε φτωχάντζες Ελληναρες!!
Ελαφρύ πάνταΜη σε πειράξει τυπε