Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Λοκάνικα,όχι λουκάνικα ρε καράβλαχοι σακαφλιάδες.
οχι ρε μαλακα λεμε μαλακες ειναι...σπανια να βρεις λιγες σκληρεςΘα μασάς 10 λεπτά το κάθε στομαχάκι ρε μλκ .
Σαν να τρώς σαμπρέλα είναι αυτά
Ε τι να κάνω ήταν μεγάλο το κοτόπουλο να το φάω όλο,κοτοπιτα φτιαχνει κυρα δεν μου αρεσει πολυ αλλα μια και εγραψες για πιτα απιστευτη ειναι η νηστισιμη πικαντικη μανιταροπιτα
μπορω να φαω ταψακι σε 2 μερες
φερε ρε μουνοπανο απο τα χωρια εκει που σεργιανιζεις μοσχαρισια λουκανικα,μοσχαρισιες μπριζολες,ζαρζαβατικα μην σε γαμησωΛοκάνικα,όχι λουκάνικα ρε καράβλαχοι σακαφλιάδες.
Ρε μάστορα...θα χτυπήσεις τρία πιτογυρα..και θα βγάλεις από οξω το κρεμμύδι...για να μην σε πειράξει ;;;;;;;Σήμερα θα δουλέψει junk food για να δούμε μπασκετάκι .
Παραγγελιά τρία τυλιχτα γύρο χωρίς κρεμμύδι, κάνα καλαμάκι , κάνα κεμπάπ , καμία πατατούλα και 1,5lt coca cola zero
Φτιάχνει και γαμάτη σκεπαστή ο μπούστης .
Τελευταία στιγμή μπορεί να κάνω ντρίμπλα
Πουτσα μας μιμικοΣαρμαδακια με κιμά, μανουρι και φρυγανιες πριν το ταξίδι. Επιτέλους έγινε νήμα για να μη πετάει την ίδια μαλάκια ο ατζελο σε 98 νήματα. Επικροτώ.
μαλακες ειναι οι κοιλιτσες πολυ σπανια να βρεις 1-2 σκληρες
Τι κοιλιτσες ρε μλκ πάλι μαλακιες τρωςφερε ρε μουνοπανο απο τα χωρια εκει που σεργιανιζεις μοσχαρισια λουκανικα,μοσχαρισιες μπριζολες,ζαρζαβατικα μην σε γαμησω
Όταν μαγειρευτούν σαν λάστιχο γίνονται...μόνο συκωτακια τρώω και λίγες καρδιές .μαλακες ειναι οι κοιλιτσες πολυ σπανια να βρεις 1-2 σκληρες
ρε μπουστη ξερω τι σου λεω...γλυκεια μανουλα μικρος μου τις εκανε βραστες χωρις σαλτσα τις καταπινα αμασητες
Καλά μαν μη βαραςΕντάξει ρε Ραμπο, δικα σου είναι τα ευρωπαϊκά δε στα κλέβουμε..
Τι ρύζι μαν?Kατσίκα κοκκινιστή, ρύζι, σαλάτα πράσινη και παγωτό για γλυκό.
δεν το εχω παθει ακομα Στουρμπανφυρερ μουΌταν μαγειρευτούν σαν λάστιχο γίνονται...μόνο συκωτακια τρώω και λίγες καρδιές .
ελα βρε μουνοπανο που κανεις το παγωνι σου ΕΔΩΣΑ παραγγελια να πουμεΠοιός θυμάται τον Σέσουλα στο Περιστέρι?
Με λαδόκολλα και όλα τα κρέατα πάνω.
Αλατιέρες,κέτσαπ,μαγιονέζες κτλ όλα σε σχήμα πούτσας....
Όλο το μενού για γαμήσα...
Έχω πάει με γκόμενα της περιοχής και έχουμε δακρύσει από τα γέλια....
Μετά συνεχίστηκε σπίτι της η βραδιά με ξεκώλιασμα αλλά κόπηκε στις καθυστερήσεις με είσοδο μεθυσμένης αδερφής της που είχε φάει φάπες από τον γκομενο της....
Πολύ ντεκαντάνς....
Προσέχω την σιλουέτα μου μεσιέΡε μάστορα...θα χτυπήσεις τρία πιτογυρα..και θα βγάλεις από οξω το κρεμμύδι...για να μην σε πειράξει ;;;;;;;
Είναι σαν το ανέκδοτο που ο τύπος έφαγε τον αγλεουρα αλλά ήπιε κόκα κόλα light ...για να μην έχει θερμίδες!!!!!!
Εκτός αν περιμένεις γκόμενα μετά....αλλά μετά από τέτοιο φαγητό...πάλι δεν θα γίνει δουλεια!!!!!
Με θυμισες τους Ισλανδούς ποδοσφαιριστές που τρώγανε φιλετακια από μικρές φώκιες ...ρε μπουστη ξερω τι σου λεω...γλυκεια μανουλα μικρος μου τις εκανε βραστες χωρις σαλτσα τις καταπινα αμασητες