gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.593
- Πόντοι
- 4.027
πανε πιο περα, δε θελω κρεμουλα στη φετα μου!!!
πανε πιο περα, δε θελω κρεμουλα στη φετα μου!!!
Την πρόθεση του μπούστη ανέφερα....Αν θελει το ρολο της πουτανας πρεπει να φοραει πρασινα. Νομιζω εχει ξεκαθαρισει αυτο τη σημερον ημερα
Αν είναι Βυτίνας έχω συνεισφέρει στην παραγωγή της με το γενετικό υλικό μου...πανε πιο περα, δε θελω κρεμουλα στη φετα μου!!!
Μωρη καρια έβγαλες γλώσσα....
φιλε μου αλκοολικε η ζεστη amstel φταιει για την καταντια σουΑυτές οι στρινγκάρες μας έχουν καταστρέψει μαν
Στις αρχές ξεκίνησε με πολύ "παπά",τώρα νομίζω έχει ισιώσει το νήμα.ρε σεις μηπως μας λετε ψεμματα και δεν τα τρωτε αυτα που γραφετε?
μου φαινεται μονο εγω γραφω αληθειες εδω μεσα
γιατι πατσα?Στις αρχές ξεκίνησε με πολύ "παπά",τώρα νομίζω έχει ισιώσει το νήμα.
Ημέρα πατσά σήμερα στην Σαλονίκη?
Ψωμί μαν; Για τήν παπάρα είναι ότι πρέπει.Αυγά μάτια, γραβιέρα Νάξου, σαλάτα χωριάτικη, κοκακολα νορμαλ
Πήγα και πείρα από το φούρνο μαύρο ζυμωτό, η μαλακισμένη φουρναρισα φόραγε κολάν με κρος γαμο το σπίτι τής και αυτού πού τα ανακάλυψε, λές και έμπαινα σε πτέρυγα χειρουργείου , ειδικά όταν βλέπω άντρες να φοράνε κρος θέλω να τούς ρίξω κλωτσιά στο καλάμιΨωμί μαν; Για τήν παπάρα είναι ότι πρέπει.
Αυγά μάτια, γραβιέρα Νάξου, σαλάτα χωριάτικη, κοκακολα νορμαλ
Απαράδεκτη τό λιγότερο μαν. Νά τήν στείλεις για σεμινάρια ένδυσης.Πήγα και πείρα από το φούρνο μαύρο ζυμωτό, η μαλακισμένη φουρναρισα φόραγε κολάν με κρος γαμο το σπίτι τής και αυτού πού τα ανακάλυψε, λές και έμπαινα σε πτέρυγα χειρουργείου , ειδικά όταν βλέπω άντρες να φοράνε κρος θέλω να τούς ρίξω κλωτσιά στο καλάμι
Το βράδυ που παίζει η παναθα θα έχει κάτι πιο εκλεκτό
Εγω κοντοσούβλια σουβλάκια σπέσιαλ.Το βράδυ που παίζει η παναθα θα έχει κάτι πιο εκλεκτό
η χωριατικη ειχε ΛΑΔΙ ελπιζω και οχι τιποτα αφρολεξ για μονωση...Αυγά μάτια, γραβιέρα Νάξου, σαλάτα χωριάτικη, κοκακολα νορμαλ