BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.897
- Πόντοι
- 3.556
κοψε το τσιγαρο τοτες
Το τσιγάρο είναι έρωτας.
Εγώ είμαι η φάση μακριά από οποιοδήποτε εμβόλιο ή άλλο φάρμακο ή ό,τι, το τσιγάρο αρκεί.
κοψε το τσιγαρο τοτες
Αυτο βγηκε προς τα εξω. Την σληθεια ομως, εμεις δεν την ξερουμε.Για την χυλόπιτα που έφατα στο νήμα της κας. Μαρίας Βασιλάκη ουδεμία κουβέντα όμως
Γαλα πινουν και οι γεροι. Κανει καλο παντου και αντεχουν περισσοτερο στο σεξ. Γι αυτο σε καθε πουτανοκρεβατο ειναι γραμμενο το ονομα του με μεγαλα και χρυσα γραμματα.
μαλακια ειναι αλλα δεν κοβεται το γαμηδιΤο τσιγάρο είναι έρωτας.
Εγώ είμαι η φάση μακριά από οποιοδήποτε εμβόλιο ή άλλο φάρμακο ή ό,τι, το τσιγάρο αρκεί.
μαλακια ειναι αλλα δεν κοβεται το γαμηδι
να λεμε μονο αληθειες μην μας κραξει ο νιπλης
μαλακια ειναι αλλα δεν κοβεται το γαμηδι
να λεμε μονο αληθειες μην μας κραξει ο νιπλης
ισχυειΟταν κοψεις το τσιγαρο θα αλλάξει η ζωη σου
Πρακτικά δεν θα έχεις ζωη
ισχυει
εχεις ενα ποιντξερεις ποσα πραγματα δεν εχεις κάνει επειδη είπες "ας αναψω ενα τσιγαρο τωρα και βλεπουμε ... "
Καφεδαρα δυνατή καί μπουγάτσα με μπόλικη κρέμα, πήρα καί για μετά κρουασάν με γαλοπούλα καί τυρί, φυσιολογικά πράγματα.
Ή φουρναρισα τής φάνηκε λίγο.....φόραγε κόκκινο βρακάκι τυχαίο; Δεν νομίζω
Καλημέρα κύριοι.
Καλά μωρή γαμιόλα το βρακί πώς το είδες του κοριτσιού ?Καφεδαρα δυνατή καί μπουγάτσα με μπόλικη κρέμα, πήρα καί για μετά κρουασάν με γαλοπούλα καί τυρί, φυσιολογικά πράγματα.
Ή φουρναρισα τής φάνηκε λίγο.....φόραγε κόκκινο βρακάκι τυχαίο; Δεν νομίζω
Καλημέρα κύριοι.
Ρε μλκΚαλά μωρή γαμιόλα το βρακί πώς το είδες του κοριτσιού ?
Με την κωλοτρυπίδα ρίχνει άχνη στη μπουγάτσα ?
Στό πλάι ρε τό πήρα λίγο μάτι όταν έπιασε τά ποτηράκια τού καφέ πάνω στό τό ράφι.Καλά μωρή γαμιόλα το βρακί πώς το είδες του κοριτσιού ?
Με την κωλοτρυπίδα ρίχνει άχνη στη μπουγάτσα ?
Στό πλάι ρε τό πήρα λίγο μάτι όταν έπιασε τά ποτηράκια τού καφέ πάνω στό τό ράφι.
Στρινγκακι ήταν σίγουρα
Αυτές οι στρινγκάρες μας έχουν καταστρέψει μανΣτό πλάι ρε τό πήρα λίγο μάτι όταν έπιασε τά ποτηράκια τού καφέ πάνω στό τό ράφι.
Στρινγκακι ήταν σίγουρα
Εσύ @BIG_BIG_BEN που ασχολείσαι με τα διεθνή ξέρεις αν θα γίνει κατάπαυση του πυρός στη μέση ανατολή? Γιατί με της μαλακίες τους θα χάσω πάλι ένα δύο εκατομμύρια για πλάκα