argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Υπομονη...τουλάχιστον ξέρεις τι να αποφεύγεις.σπαστικη κολιτιδα
Υπομονη...τουλάχιστον ξέρεις τι να αποφεύγεις.σπαστικη κολιτιδα
Είτε πάθουν είτε δεν πάθουν εγώ πληρώνω μισθούς εφκα και όλες τής μαλακίες οπότε είμαι καλυμμένοςΔεν παθαίνει αλλεργία το προσωπικό με όλην αυτήν την σκόρδο- κατάνυξη;
Εμένα μ'αρεσει αλλά αλλού μπορει να μην έχει την ιδια επίδραση.
Όχι τύπε τα αγόρασε ο καμαριέρος, η καμαριέρα είναι με άδεια επιστρέφει δεκαπέντε Αυγούστου για να φύγει αντίστοιχα ο καμαριέροςΤύπε τα χόρτα τα μάζεψε η καμαριέρα με το τσιμπιδάκι για τα φρύδια ?
Ωραίος.Και λοκανικο Τσιαναβα γεμιστο με φετα δοκίμασε...2 σε 1 κι είσαι αρχόντης..
θα φαω ρε γαμημενε και ας πεθανω μεταΘες και Μπατζάβαλη ρε μλκ...
Ποιός είναι αυτός ο Μπατζαβαλης νέα μεταγραφή? Από ποια ομάδα τον πήραμε?Θες και Μπατζάβαλη ρε μλκ...
Ωραίος αλλά προβλέπεται για πολύ πράμαΓια πείτε καμιά ιδέα, έχω φτιάξει γίγαντες στο φούρνο.
Σκέφτομαι να τους συνοδεύσω με σύγκλινο και φέτα, εννοείτε και 1-2 μπύρες
Εσείς τι προτείνεται ???
όχιιιιιι έχω πετάξει το πρώτο ζουμί στο βράσιμο,Ωραίος αλλά προβλέπεται για πολύ πράμα
Από τον Α.Ο ΚαρατζάΠοιός είναι αυτός ο Μπατζαβαλης νέα μεταγραφή? Από ποια ομάδα τον πήραμε?
Ωραίος!!Λοιπόν, καλοκαιρινό φαγάκι, δια χειρός εμού του ιδίου, μπριάμ με χωριάτικο λοκάνικο, που λέτε σεις εδώ, φέτα και παγωμένη μπίρα…
Θέλει όμως καί τό ψωμάκι τού για μακροβουτια στην σάλτσαΛοιπόν, καλοκαιρινό φαγάκι, δια χειρός εμού του ιδίου, μπριάμ με χωριάτικο λοκάνικο, που λέτε σεις εδώ, φέτα και παγωμένη μπίρα…
Το' χω...Θέλει όμως καί τό ψωμάκι τού για μακροβουτια στην σάλτσα
Ψωμάκι??Θέλει όμως καί τό ψωμάκι τού για μακροβουτια στην σάλτσα
Λίγο έτσι για παπάρα γιατί έχουμε νά βγάλουμε καί τό κορμί μας τό φιδίσιο παραλίαΨωμάκι??
μια φρατζοοολα θέλει
Τα σωστά γεμιστά είναι αυτά που λέτε εσείς οι λοιποί ορφανα. Πότε δεν έχω φάει με κιμά. Η πρωτεΐνη θα προέρχεται από το 1 κιλό φέτα που τα συνοδεύει...Ποτέ δεν έχω φάει ορφανά γεμιστά, το φαγητό πρέπει να έχει πρωτεΐνη.
Να μπει ονομαστική ψηφοφορία.