Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.890
- Πόντοι
- 28.246
Σε ρωτησα προχτες. Ποσα δινεις.Και δεν το λες που ψάχνω τόσο καιρό να υποθέσω και στρέιτ
Σε ρωτησα προχτες. Ποσα δινεις.Και δεν το λες που ψάχνω τόσο καιρό να υποθέσω και στρέιτ
Δεν ήξερα ότι είσαι μάγειρας αλλά είσαι στρέιτ,και εγώ θα προσλάβω και καμαριέρα και εσύ θα την πηδάς και η δουλειά μου δεν θα γίνει, εγώ ψάχνω μάγειρα η πουστη η κωλομπαρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχοΣε ρωτησα προχτες. Ποσα δινεις.
Εσυ θα χασεις. Γιατι θα εφερνα και μια για βοηθο μου. Μαζι με την δικια σου θα κανανε κατι πλακομουνια μουρλια. Αρχοντες θα ημασταν.Δεν ήξερα ότι είσαι μάγειρας αλλά είσαι στρέιτ,και εγώ θα προσλάβω και καμαριέρα και εσύ θα την πηδάς και η δουλειά μου δεν θα γίνει, εγώ ψάχνω μάγειρα η πουστη η κωλομπαρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο
Πλακομουνια διαβάζω, το πρόστυχο μυαλό μου το έχει κάνει ήδη εικόνα.....Εσυ θα χασεις. Γιατι θα εφερνα και μια για βοηθο μου. Μαζι με την δικια σου θα κανανε κατι πλακομουνια μουρλια. Αρχοντες θα ημασταν.
Η προσφορα μου δεν ισχυει.
Εγω την διάθεση για συνεργασια την είχα. Και την προσφορά μου την εκανα να ειναι win win. Θα καναμε κατι swinger αλλο πραγμα. Χωρια οτι θα είχαμε και γεματο στομαχι. Θα τρώγαμε καλα δηλαδη απο δυο μεριες.Πλακομουνια διαβάζω, το πρόστυχο μυαλό μου το έχει κάνει ήδη εικόνα.....
Όχι ρε παιδιά, μη χαλάσει η δουλειά... Για μία μικροπαρεξηγηση, επειδή ο τύπος δεν τον παίρνει?
Πολλές κρεμουλες βλέπωΓαλατοπιτα Μάνης
Tα θέλει ο απαυτος σου βλέπω....Πολλές κρεμουλες βλέπω
Μου θυμίζεις κάτι υλικά για ξόρκια σε στυλ..." Φτερά από τρεις μαύρους κοκκορες"...Μετα τον κλασσικο εσπρεσσο...
Σπανακοτυροπιτα απο τρεις φουρναρισσες!
Πολλές κρεμουλες βλέπω
Θά μας φάς την δουλειά εσύΜετα τον κλασσικο εσπρεσσο...
Καφές είναι ο άλλος βγάλε τη τσιμπλαΠολλές κρεμουλες βλέπω
Για μένα είναι πρωί ακόμαΚαφές είναι ο άλλος βγάλε τη τσιμπλα
Ε τραβά για μπάνιο σωλήνα πισίνα ΣκαραμαγκάΓια μένα είναι πρωί ακόμα
Μετα τον κλασσικο εσπρεσσο...
Πω ρε πούστηΘά μας φάς την δουλειά εσύ
Πω ρε πούστη
Τρεις Φουρνάρισσες , έχουμε και λέμε .
Τρεις γλώσσες
Έξι τρύπες
Έξι βυζιά