athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.550
- Πόντοι
- 12.756
οχι ποτεαυγοκομμένη ;
οχι ποτεαυγοκομμένη ;
Καλή μας όρεξη αγαπητέ.Παρόμοιο φαγητό έχουμε μαν.
Στο φούρνο εγώ με κρέμα γάλακτος, μπέικον και τυριά να λιώσουν με ζυμαρικά βίδες όμως.
Καλή μας όρεξη.
Την άλλη φορά θα σου ζητήσω τη φουρναρισσα να ανάψει τον φούρνο
Ιταλική συνταγήΓια μεσημεριανό θά παίξει μακαρονάδα καρμπονάρα με ψιλοκομμένο μπέικον καί μιξ τυριών τριμμένα από πάνω.
Για τό σβήσιμο πάστα ανάμεικτη ή σοκολάτα.
Καλό μεσημέρι κύριοι.
Κολυμπώντας ήρθε μαν ?Μεσημέρι ψαρόσουπα σκορπίνα που ήρθε από νησί.
Κρασάκι ροζέ χύμα
Σεμνά και ταπεινά
Παρόμοιο φαγητό έχουμε μαν.
Στο φούρνο εγώ με κρέμα γάλακτος, μπέικον και τυριά να λιώσουν με ζυμαρικά βίδες όμως.
Καλή μας όρεξη.
Την άλλη φορά θα σου ζητήσω τη φουρναρισσα να ανάψει τον φούρνο
Πρώτα να ανοίξει την πόρτα του φούρνου και να σκύψει να βάλει το ταψί μέσαΚαλή μας όρεξη αγαπητέ.
Βάλε καλό κρασί καί μέλι από τό καλό καί στην φέρνω νά ανάβει τόν φούρνο φορώντας τό κοντό σορτσάκι
Μάσκα και βατραχοπέδιλα χεχε , παντως μέχρι χθες κολυμπούσε κυκλαδεςΚολυμπώντας ήρθε μαν ?
Τι μισθο δινεις; Να ερθω εγω να με προσλάβεις.Για μεσημέρι βρήκα κάτι αυγά θα κάνω ομελέτα, χωρίς μάγειρα και καμαριέρα περνάω δύσκολα
Με κοντο φουστανακι την θελει ο πετερ και λεπτο στριγκακι.Καλή μας όρεξη αγαπητέ.
Βάλε καλό κρασί καί μέλι από τό καλό καί στην φέρνω νά ανάβει τόν φούρνο φορώντας τό κοντό σορτσάκι
Συγνώμη ξεχάστηκαΜε κοντο φουστανακι την θελει ο πετερ και λεπτο στριγκακι.
μην ανοιγεσαιελα να κερασω κοτοσουπα
Με κοντο φουστανακι την θελει ο πετερ και λεπτο στριγκακι.
Μη με κουτσομπολευετε ρε κωλοπαιδα όταν κάνω τον μασαζοφραπε μου.Συγνώμη ξεχάστηκα
Καλός ό φραπές ;Μη με κουτσομπολευετε ρε κωλοπαιδα όταν κάνω τον μασαζοφραπε μου.
Καθίκια
Άνευ μπριζόλας δεν αξίζειΚαλός ό φραπές ;
Μπορεί νά είναι σέ δίαιταΆνευ μπριζόλας δεν αξίζει
Τύπε τις λατρεύεις τις γόπες έχω παρατηρήσει.Σε λίγο, για μεσημέρι, φρέσκες γόπες μαζί με μελιτζανοσαλάτα και βλήτα.
Πω ρε πουστηΚοκορέτσι, κοντοσούβλι, γύρος, πατάτες, σαλάτα, σαγανάκι, τζατζίκι, τυροκαυτερη,τυροκροκετες μπύρα Κάιζερ, ο τύπος στο τηλέφωνο που έδωσα την παραγγελία με ρώτησε πόσοι είστε να κανονίσω το ψωμί, του απάντησα μόνος μου
Τώρα θα φταίνε μερικοί εδώ μέσα να σε αρχίσουν στα "τσάκω και γλυκό ";;;;γλυκό μόνο αν φέρουν τζάμπα