Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 2.046
Κλανιές..Μπιφτέκια γαλοπούλας με μπρόκολο και λαχανικά σαλάτα και πατάτες φούρνου από μαγειρείο
Κλανιές..Μπιφτέκια γαλοπούλας με μπρόκολο και λαχανικά σαλάτα και πατάτες φούρνου από μαγειρείο
Ε τώρα μου κίνησες το ενδιαφέρον.πάρε από κόφι λαμπ και θα με θυμηθείς γαμάει
πάρε και έλα να πεις τη γνώμη σου αλλά πάρε το πρωί γιατί το μεσημέρι θα σου φέρει ξεραμένοΕ τώρα μου κίνησες το ενδιαφέρον.
Θα πάρω ρε εραστή του αφρολέξ, αλλά αν είναι σαν τις ρυζογκοφρέτες σου, θα σε κάνω ρόμπα.
ΔυνατέςΚλανιές..
Οι πιο βρώμικες είναι οι αθορυβεςΔυνατές
Θα πάρω αύριο που θα πάω Ευελπίδων πρωί πρωί.πάρε και έλα να πεις τη γνώμη σου αλλά πάρε το πρωί γιατί το μεσημέρι θα σου φέρει ξεραμένο
κρουασάν φυστίκι ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣΘα πάρω αύριο που θα πάω Ευελπίδων πρωί πρωί.
Θα είμαι ειλικρινής: αν είναι καλό θα σε αποθεώσω το βράδυ που θα μπω.
Αλλά αν είναι σαν τις μαλακίες που τρώς, ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ.
Καλα που δεν ηπιες κανονικη μαν και δε σε βαρυνεΓια βραδυνό λαιτ καλαμάκια κοτόπουλο και χοιρινά 10 συνολο με μια σαλάτα σιζαρ και μια ζιρο
Επιφυλάσσομαι.κρουασάν φυστίκι ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ
είμαι σίγουρος για τις επιλογές μουΕπιφυλάσσομαι.
Αλλιώς αύριο σε βλέπω πρώτο θέμα στο μπου.
Ψηφοφορίες, νέο νήμα, ραντεβού θανάτου, ολο το πακέτο.
Είπε ο άνθρωπος που πείνασε και είπε: "ΝΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΑ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ ΤΩΡΑ..."είμαι σίγουρος για τις επιλογές μου
συνεχίζω να στηρίζω τις επιλογές μουΕίπε ο άνθρωπος που πείνασε και είπε: "ΝΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΑ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ ΤΩΡΑ..."
ΜλκΚαλα που δεν ηπιες κανονικη μαν και δε σε βαρυνε
Ασε κανενα παραθυρο αποψε το βραδυ ανοιχτο.Φασολάδα.
Κρεμμύδι.
Σπαρκ γουότερ.
Κλασσικό φαγητό νεοελλεηνιδας.Μου το έφτιαξε μια φίλη μόλις. Χοιρινό περίεργο αλλά γαματο κ πατάτα κρέμα επίσης ωραίο..... Kluski ziemniaczane λέγεται
Πολωνη είναι η τύπισσαΚλασσικό φαγητό νεοελλεηνιδας.
Μερίδα για σπουργίτι και το μισό πιατο αχρηστες πρασιναδες.
Μου το έφτιαξε μια φίλη μόλις. Χοιρινό περίεργο αλλά γαματο κ πατάτα κρέμα επίσης ωραίο..... Kluski ziemniaczane λέγεται
Μαθε την σαλτσα πως την φτιαχνει και τι βαζει. Τα υπολοιπα δεν ειναι δυσκολα.Πολωνη είναι η τύπισσα