brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.886
- Πόντοι
- 2.606
οτι πρεπει για ρομαντικο γευμα με κεριαεχω ενα κεφαλακι καλα που μου το θυμησες να το κανω απο βδομαδα
ματια και γλωσσα δεν τρωω βεβαια περισσοτερο σαν μεζε το εχω
οτι πρεπει για ρομαντικο γευμα με κεριαεχω ενα κεφαλακι καλα που μου το θυμησες να το κανω απο βδομαδα
ματια και γλωσσα δεν τρωω βεβαια περισσοτερο σαν μεζε το εχω
γενικα ειμαι ρομαντικη ψυχηοτι πρεπει για ρομαντικο γευμα με κερια
Είναι ντέρμπι η ψηφοφορία ρε.Παρακαλείτε το αφεντικό του νήματος @Zebu να λήξει την ψηφοφορία για το συνοδευτικό του μουσκαριού και να ξεκινήσει καινούργια με ψητούρα .
Σταυλίσιες , rib eye , picanha tomahawk , παιδάρες πρόβατου , αρνάκι γάλακτος για τονεκλεκτό@athinaios44 γουρουνοπούλες , κεφαλάκια κτλ ...
Εγω μπερδεύτηκα.. είδα την φωτογραφια..και τον ειπα μεντορα.. διορθωσε τωρα !Ρίχνουμε μαζικές αναφορές στο μουνόπανο
τυπε του αγιου βαλεντινου την πας ηπειρο στη βαρβακειο για πατσα ποδι ?γενικα ειμαι ρομαντικη ψυχη
δεν γιορταζω ρε μαλακα τετοιες μαλακιεςτυπε του αγιου βαλεντινου την πας ηπειρο στη βαρβακειο για πατσα ποδι ?
δεν γιορταζω ρε μαλακα τετοιες μαλακιες
Αύριο θα αλλάξει η ψηφοφορία.Παρακαλείτε το αφεντικό του νήματος @Zebu να λήξει την ψηφοφορία για το συνοδευτικό του μουσκαριού και να ξεκινήσει καινούργια με ψητούρα .
Σταυλίσιες , rib eye , picanha tomahawk , παιδάρες πρόβατου , αρνάκι γάλακτος για τονεκλεκτό@athinaios44 γουρουνοπούλες , κεφαλάκια κτλ ...
Διαβατα είσαι?Πατάτες
Καλά κάνε εσύ καμιά βουτιά στη πισίνα σου στο Σκαραμαγκά με τη σωλήνα και άσε τη ραφηναΜην τρως εκεί ρε μαν από το βόθρο τής Ραφήνας τα ψαρεύουν
Έλα, ανατρίχιασα...Διαβατα είσαι?
VoltarenΟλόσωστος
Αλλά εκεί στο πλάι του πιτογυρου αυτό το άσπρο που διακρίνεται τί αλοιφή είναι ?
Τι σβήσιμο και αηδιες...για ρέψιμο πες καλύτεραΣουτζουκάκια με ΠΙΛΑΦΙ
Το τονίζω, οχι ρυζι ΠΙΛΑΦΙ.
Και ανθρακούχο νερό για σβήσιμο
Πανούλη γιαΕγω μπερδεύτηκα.. είδα την φωτογραφια..και τον ειπα μεντορα.. διορθωσε τωρα !
Τώρα να φάω παγωτο η να κάνω το μαλακα και να κάνω τριπλα με ζελέ?Τι σβήσιμο και αηδιες...για ρέψιμο πες καλύτερα
Όλα καλά είναι...απλώς αυτη την μαλακια με το σβήσιμο ...στο Lifo την διαβάσανε;Τώρα να φάω παγωτο η να κάνω το μαλακα και να κάνω τριπλα με ζελέ?
μετα από σουτζουκάκια ζελε?Τώρα να φάω παγωτο η να κάνω το μαλακα και να κάνω τριπλα με ζελέ?