argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.895
- Πόντοι
- 9.297
Eφαγες νωρίς για μεσημέρι.κοκκινιστο μοσχάρι με μακαρόνι .. 3 πιρουνιές εφαγα , εχω σκασει απο το πρωινο ...
Eφαγες νωρίς για μεσημέρι.κοκκινιστο μοσχάρι με μακαρόνι .. 3 πιρουνιές εφαγα , εχω σκασει απο το πρωινο ...
Οι τριγύρω σου δεν ξέρω πόσο θα το παραβλέψουν...Μοσχάρι στιφάδο σήμερα κύριοι,με πατάτες τηγανητές, σαλάτα χωριάτικη,ψωμί παραγωγής μας ζυμωτό και κόκκινο κρασί Νεμέας.
Έχει βέβαια τις παρενέργειες του αργότερα κατά το βραδάκι, αλλά αυτό το παραβλέπουμε.
Ευτυχειτε.
σήμερα έφαγα junk food σε μπεργκεράδικο πολύ δυνατό δεν έχω να γράψω πολλά μόνο ότι ζήτησα ριζογκοφρέτες και δεν είχαν
Τα ντολμαδάκια με Κιμα ή γιαλαντζι? Οι μπύρες θέλουν τσιτσιΟργανωνόμαστε για μπίρες με το που θα σουρουπώσει.
Ελιές, ντολμαδάκια, ψητές πιπεριές τα συνοδευτικά.
Τα ντολμαδάκια με Κιμα ή γιαλαντζι? Οι μπύρες θέλουν τσιτσι
Γαρίδες Σκαραμαγκά θέλεις να πειςΓια σήμερα Κυριακή ο μάγειρας έφτιαξε γαριδομακαρονάδα με γαρίδες Αμβρακικού, το συνοδευσα με ένα λευκό Pinot Grigio με ελαφρύ σώμα που έχει υψηλή οξύτητα και εσπεριδοειδής γεύσεις για να ταιριάζει απόλυτα με πιάτα ζυμαρικών γαρίδας.
Πάρε και συνοδεία σως ταραμάΚριθαρωτο γαρίδες 1 νούμερο χταπόδι καλαμάρι γεμιστό συνοδεια
Πάρε και συνοδεία σως ταραμά
Και γω προχθές μαν έφαγα και έριχνα ένα βράδυ κατά ριπας
Χτυπησα λεει μια πιτσουλα με φιλαδελφεια και πεπερονι και εκτος του οτι δεν μπορω να κοιμηθω εχω ριξει κατι βροντερα κλανιδια που οι γειτονες νομιζουν οτι θα ξεσπασει κανενας τυφωνας.................
Ρε συ, δεν ειναι ουσιας ( ητοι δεν βρωμοκοπουν) αλλα μιλαμε για θορυβοΚαι γω προχθές μαν έφαγα και έριχνα ένα βράδυ κατά ριπας
Ναι κομπρεσέρΡε συ, δεν ειναι ουσιας ( ητοι δεν βρωμοκοπουν) αλλα μιλαμε για θορυβο