Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
Όντας μεγαλωμένος με την εκπομπή "Alternative Nation" του M.T.V.εκτιμω κάθε εναλλακτική πρόταση όχι μόνο στα μπουρδέλα αλλά γενικά.
Έτσι λοιπόν βρήκα μια συσκευασία με ρύζι με λαχανικά και κεφτεδάκια από αρακά ...χρειάστηκε πολλή δουλειά και υλικά για να γίνει σπιτικό φαγητό όμως η σάλτσα ,τα μπαχαρικά και τα φύλλα δάφνης έκαναν το θαύμα τους.
Απο δίπλα επεσε μπόλικη σαλάτα πατζάρι με σκόρδο και καρύδια.

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
6.494
Πόντοι
4.027
Μοσχάρι στιφάδο σήμερα κύριοι,με πατάτες τηγανητές, σαλάτα χωριάτικη,ψωμί παραγωγής μας ζυμωτό και κόκκινο κρασί Νεμέας.

Έχει βέβαια τις παρενέργειες του αργότερα κατά το βραδάκι, αλλά αυτό το παραβλέπουμε.
Ευτυχειτε.
Οι τριγύρω σου δεν ξέρω πόσο θα το παραβλέψουν...
Υπέροχο φαγητό κατά τα άλλα...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.954
Πόντοι
3.656
σήμερα έφαγα junk food σε μπεργκεράδικο πολύ δυνατό δεν έχω να γράψω πολλά μόνο ότι ζήτησα ριζογκοφρέτες και δεν είχαν :angry:

Trelosagorina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2024
Κριτικές
2
Like
403
Πόντοι
301
Παιδάκια με πατάτες τηγανιτές και μπύρες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
σήμερα έφαγα junk food σε μπεργκεράδικο πολύ δυνατό δεν έχω να γράψω πολλά μόνο ότι ζήτησα ριζογκοφρέτες και δεν είχαν :angry:
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Περαστικά...πιες μια Φαντα να πάνε κάτω τα φαρμακια και είσαι άνετος.

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
6.494
Πόντοι
4.027
Οργανωνόμαστε για μπίρες με το που θα σουρουπώσει.

Ελιές, ντολμαδάκια, ψητές πιπεριές τα συνοδευτικά.
Τα ντολμαδάκια με Κιμα ή γιαλαντζι? Οι μπύρες θέλουν τσιτσι

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.798
Πόντοι
3.556
Τα ντολμαδάκια με Κιμα ή γιαλαντζι? Οι μπύρες θέλουν τσιτσι

Όχι κιμάδες, όχι χοιρινά, εκτός άμα είμαστε μεθυσμένοι και τρώμε ότι να ´ναι από βρώμικα και λουκάνικα.:cheesy:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.159
Πόντοι
5.006
Για σήμερα Κυριακή ο μάγειρας έφτιαξε γαριδομακαρονάδα με γαρίδες Αμβρακικού, το συνοδευσα με ένα λευκό Pinot Grigio με ελαφρύ σώμα που έχει υψηλή οξύτητα και εσπεριδοειδής γεύσεις για να ταιριάζει απόλυτα με πιάτα ζυμαρικών γαρίδας.
Γαρίδες Σκαραμαγκά θέλεις να πεις:2funny:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.632
Πόντοι
1.706
:new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked:
Χτυπησα λεει μια πιτσουλα με φιλαδελφεια και πεπερονι και εκτος του οτι δεν μπορω να κοιμηθω εχω ριξει κατι βροντερα κλανιδια που οι γειτονες νομιζουν οτι θα ξεσπασει κανενας τυφωνας.................

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.159
Πόντοι
5.006
:new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked:
Χτυπησα λεει μια πιτσουλα με φιλαδελφεια και πεπερονι και εκτος του οτι δεν μπορω να κοιμηθω εχω ριξει κατι βροντερα κλανιδια που οι γειτονες νομιζουν οτι θα ξεσπασει κανενας τυφωνας.................
Και γω προχθές μαν έφαγα και έριχνα ένα βράδυ κατά ριπας :tooth:

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.183
Πόντοι
28.246
Δυο τυρόπιτες (το γκομενοπιπινακι, που ηταν πισω απο τον παγκο, υποστηριζει 130αρι καθαρο, χριστε μου τι ματια ειχε)
Και δυο κουλούρια. Χυμο.
Σε λιγο θα πεσει και σοδα για τον υπνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom