ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.265
- Πόντοι
- 5.006
Όχι 100 έχω Μια χαραΖάχαρο 400...
Όχι 100 έχω Μια χαραΖάχαρο 400...
Εγω δεν παω να μετρηθω, ουτε για ζαχαρο, ουτε για χοληστερινη, γιατι ο μετρητης ισως κολλησει και του τον χαλασω του γιατρου. Κριμα είναι.Όχι 100 έχω Μια χαρα
Mην το παραχεζεις με λουκουμάδες πάνω από...μακαρόνια.Όχι 100 έχω Μια χαρα
Μα πόσο πονοψυχος πχια...Εγω δεν παω να μετρηθω, ουτε για ζαχαρο, ουτε για χοληστερινη, γιατι ο μετρητης ισως κολλησει και του τον χαλασω του γιατρου. Κριμα είναι.
Πρέπει να είναι πολύ πλούσιος για να βάζει ελαιόλαδο στους μεντεσέδες.Σήμερα έφαγα ένα τόνο. Όχι τη μονάδα μέτρησης, το ψάρι.
Και πράσινη σαλάτα με λάδι που μου έστειλε ο @Saul γιατί δεν έχει τι να το κάνει και το βάζει για να γρασάρει τους μεντεσέδες του.
Ναι θα σε ρωτήσω τυπε,καλά κρασιαMην το παραχεζεις με λουκουμάδες πάνω από...μακαρόνια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μα πόσο πονοψυχος πχια...
Μετά θα ρωτάς τους γιατρους....θα στα πουν καλύτερα αυτοί.Ναι θα σε ρωτήσω τυπε,καλά κρασια
Ναι τυπε μου εσένα περιμένω, μη μας ζαλίζεις τα παπαριαΜετά θα ρωτάς τους γιατρους....θα στα πουν καλύτερα αυτοί.
Τουλαχιστον θα παμε χορτατοι, αδερφε.Ναι θα σε ρωτήσω τυπε,καλά κρασια
Ναι βάλαμε χαβαλέ στα αρχιδια μας τώραΤουλαχιστον θα παμε χορτατοι, αδερφε.
Περαστικά στα παπαρια σου...Ναι τυπε μου εσένα περιμένω, μη μας ζαλίζεις τα παπαρια
Και υγιεινά και γλεντζεδικα...ευ γέ!Για μπεκρομεζέδες με κάμποσες μπίρες πάει σε λίγο.
Καπνιστό σκουμπρί, ελιές, ψητές πιπεριές και κάτι ξηρούς καρπούς ίσως πιο μετά.
Στην πατατοσαλάτα μπηκε και κρεμμύδι;Για βράδυ Σαββάτου ο μάγειρας έφτιαξε μοσχαρίσια φιλετακια εσκαλοπ, πατατοσαλάτα και για επιδόρπιο πάστα σεράνο
ΌχιΚαι υγιεινά και γλεντζεδικα...ευ γέ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στην πατατοσαλάτα μπηκε και κρεμμύδι;
Την γαμησες! Θα σου βαλει παγο τωρα.
Την γαμησες! Θα σου βαλει παγο τωρα.
Θεαματικό!
Χωριάτικη με μανταρίνιαΘεαματικό!