dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.772
- Πόντοι
- 22.886
Μη μου θυμίζεις τη μπουχέσα τώρα μαν .Βουνό Συγγρού 40-42
Πίνω καφεδάρα με μπισκότα
Μη μου θυμίζεις τη μπουχέσα τώρα μαν .Βουνό Συγγρού 40-42
Ξωφτερνα μόνο αυτή η καύλα φοράειΜη μου θυμίζεις τη μπουχέσα τώρα μαν .
Πίνω καφεδάρα με μπισκότα
μηπως τη γουσταρεις και δεν μας το λες μαν?Ξωφτερνα μόνο αυτή η καύλα φοράει
Εσύ δηλαδή μπορείς και αντιστέκεσαιμηπως τη γουσταρεις και δεν μας το λες μαν?
να σε βοηθησουμε αν μπορουμε να εκπληρωσεις τον ερωτα σου
δεν πιστευω να αρνηθει ''το κοριτσι''
Και όμως τύπε μου , πρώην λαδοκόριτσο ήταν η τύπισσα .Ξωφτερνα μόνο αυτή η καύλα φοράει
εγω οταν ειναι να παω εκει,περναω πρωτα απο τη φουρναρισσα του @professor x και τρωω κατι και παω ''χορτατος'' και ετσι δεν υποκυπτω στα θελγητρα τηςΕσύ δηλαδή μπορείς και αντιστέκεσαι
Είχα πάει μία φορά εκεί, δεν μπορώ να πω καλά πέρασαΒουνό Συγγρού 40-42
Με την υποδοχή μαν ?Είχα πάει μία φορά εκεί, δεν μπορώ να πω καλά πέρασα
Επηδηξες το βουνό??Είχα πάει μία φορά εκεί, δεν μπορώ να πω καλά πέρασα
Είχε κάτι λαδοκορες αρκετές και κάτι δωματιάκια στη σειρά, εγώ βασικά για φαγητό είχα βγεί και καταλάθος ανέβηκα εκεί, ε μετά πήγα και για φαγητόΜε την υποδοχή μαν ?
Και καταλάθος τον έχωσεςΕίχε κάτι λαδοκορες αρκετές και κάτι δωματιάκια στη σειρά, εγώ βασικά για φαγητό είχα βγεί και καταλάθος ανέβηκα εκεί, ε μετά πήγα και για φαγητό
Και καταλάθος μου πειραν εβδομήνταΚαι καταλάθος τον έχωσες
Αν θέλεις να περάσεις πραγματικά καλά , πήγαινε πάλι , μπες με κλοτσιά στην πόρτα και αυτή τη χονδρή που θα δείς μπροστά σου πες της : κάνε στην άκρη , ήρθα να γαμήσω τη Μαρίνα .Είχε κάτι λαδοκορες αρκετές και κάτι δωματιάκια στη σειρά, εγώ βασικά για φαγητό είχα βγεί και καταλάθος ανέβηκα εκεί, ε μετά πήγα και για φαγητό
Να έχει φάει πρώτα κάτι τιςΑν θέλεις να περάσεις πραγματικά καλά , πήγαινε πάλι , μπες με κλοτσιά στην πόρτα και αυτή τη χονδρή που θα δείς μπροστά σου πες της : κάνε στην άκρη , ήρθα να γαμήσω τη Μαρίνα .
Όχι σολεςΞώφτερνα μαν ?
Έτσι όπως το ξεκίνησες περίμενα να πεις , βγάλανε ένα καραφάκι με μεζέ …Είχε κάτι λαδοκορες αρκετές και κάτι δωματιάκια στη σειρά, εγώ βασικά για φαγητό είχα βγεί και καταλάθος ανέβηκα εκεί, ε μετά πήγα και για φαγητό
Κανονικά θα έπρεπε αλλά κερασανε ουισκακιΈτσι όπως το ξεκίνησες περίμενα να πεις , βγάλανε ένα καραφάκι με μεζέ …
Εάν ήταν το βουνό υποδοχήΚανονικά θα έπρεπε αλλά κερασανε ουισκακι
Από πού το παίρνεις αυτό φίλε??Το βράδυ με το ματς ερχεται προεδρική μιξ μεριδα κοτοπουλο, γύρο, μπριζολάκια, μπιφτέκι, κεμπαπ,χοιρινό,λουκανικο,κοντοσουβλι, ντομάτα πιπερια στα κάρβουνα,10 πίτες και μια προεδρική σαλάτα γιγας