Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.091
- Πόντοι
- 28.246
Ξερει αυτος μην τον φοβασαι.Ταλαιπωρία να τα χώσεις όλα αυτά μέσα στη μπαγκέτα μαν
Ξερει αυτος μην τον φοβασαι.Ταλαιπωρία να τα χώσεις όλα αυτά μέσα στη μπαγκέτα μαν
Κασερόπιτες να πάρεις μανΠαω να χτυπησω κανα δυο τυρόπιτες απο τον φουρνο.
Δεν ειναι σαν του καθηγητη η δικια μου φουρνιαρισσα, μπαζο ειναι.
Οι κασεροπιτες παχαίνουν.Κασερόπιτες να πάρεις μαν
Φτιάξε μου ένα καλό μενού για να το απολαύσω με τη ματσάρα το βράδυΟι κασεροπιτες παχαίνουν.
Διαφορα τυριά, αλλαντικά, (η επιλογη τυριων και αλλαντικων δικια σου)Φτιάξε μου ένα καλό μενού για να το απολαύσω με τη ματσάρα το βράδυ
Όχι Ξηροκάρπια
Όχι πατατάκια , γαριδάκια όπως @athinaios44
Εισ' ωραίοςΔιαφορα τυριά, αλλαντικά, (η επιλογη τυριων και αλλαντικων δικια σου)
Κεφτεδακια
Τυροκαυτερη, μελιτζανοσαλατα, Ρώσικη. (Ο, τι δεν σου αρεσει βγαλτο απο την λιστα)
Μπυρα της αρεσκειας σου.
Ή φουρναρισα ανοίγει κάτι άλλο...Η φουρναρισσα άνοιξε το φύλλο;
Τη γαμιόλα τη φουρνάρισσα , μας έχει ανάψειΉ φουρναρισα ανοίγει κάτι άλλο...
Καλημέρα κύριοι.
Πρωινό σπέσιαλ καφεδάκι εσπρεσακι με κρουασάν καί δωράκι από τήν φουρναρισα λίγα κουλουράκια κανέλας
Ο καλός ο μύλος όλα τα αλεθει..Παω να χτυπησω κανα δυο τυρόπιτες απο τον φουρνο.
Δεν ειναι σαν του καθηγητη η δικια μου φουρνιαρισσα, μπαζο ειναι.
Βρήκα γουβαΤαλαιπωρία να τα χώσεις όλα αυτά μέσα στη μπαγκέτα μαν
Είσαι ο τύπος με τα πατατάκια είμαι σίγουροςΦτιάξε μου ένα καλό μενού για να το απολαύσω με τη ματσάρα το βράδυ
Όχι Ξηροκάρπια
Όχι πατατάκια , γαριδάκια όπως @athinaios44
Εμείς τι να το κάνουμε ρε μαν το σπερματικό υγρό σου ?Σήμερα λόγω προσέλευσης στην εργασία άγρια χαράματα για έκτακτο λόγω, ζαμπονοτυρόπιτα με σουτζούκι και σφολιατόπιτα με παστουρμά από το παραδοσιακό τυροπιτάδικο ψυχικού, αν και είμαστε σε νήμα για φαγητό πλην όμως υπό την αιγίδα του bou το οποίον είναι διάχυτο ερωτισμού σήμερα και αύριο θα έχω προς διάθεση σπερματικό υγρό με παραδοσιακή ανάμικτη οσμή και γεύση παστουρμά και σουτζούκι
Φευ η γουρουνίτσα απεχθάνεται την γεύση και την οσμή επεξεργασμένων αλλαντικών .Κεραλοιφή γιατί όχι ακούει ο αρχηγός κόμματος της Ελληνικής βουλής που ασχολείται με κεραλοιφές? Και τελευταίο οκ τη τρώμε αλλά στο bou είμαστε πρέπει να έχουμε στο νου μας και τις επιπτώσεις της τροφής στην σεξουαλικότητα μαςΕμείς τι να το κάνουμε ρε μαν το σπερματικό υγρό σου ?
Κεραλοιφή ?
Μπορείς πάντως να κεράσεις τη γουρουνίτσα αν δεν θέλεις να πάει χαμένη τόσο συμπυκνωμένη γεύση ...
Έχουν γίνει αναλύσεις επί αναλύσεων από την επιστημονική ομάδα του bou φίλε μου για το συγκεκριμένο θέμα σχετικά με την διατροφή - γεύση σπέρματος .Φευ η γουρουνίτσα απεχθάνεται την γεύση και την οσμή επεξεργασμένων αλλαντικών .Κεραλοιφή γιατί όχι ακούει ο αρχηγός κόμματος της Ελληνικής βουλής που ασχολείται με κεραλοιφές? Και τελευταίο οκ τη τρώμε αλλά στο bou είμαστε πρέπει να έχουμε στο νου μας και τις επιπτώσεις της τροφής στην σεξουαλικότητα μας
@Panos 1978 παρακαλώ όταν το εμπέδωσης στείλτο και από εδώ ευχαριστώΈχουν γίνει αναλύσεις επί αναλύσεων από την επιστημονική ομάδα του bou φίλε μου για το συγκεκριμένο θέμα σχετικά με την διατροφή - γεύση σπέρματος .
Μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο @Panos 1978 που του έχω δώσει ειδικό πρόγραμμα διατροφής για τις ημέρες που θέλει να κεράσει σπέρμα
Tι θα πει"σπανακόπιτα ταψιού";;;;Μετά τους σκέτους, στιγμιαίους καφέδες, μια σπανακόπιτα ταψιού, μαζί με ένα μήλο και κάτι λίγα κόκκινα φραγκοστάφυλα για πρωινό.