rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.416
- Πόντοι
- 12.946
Σήμερα σουπίτσα borscht μου έμεινε και για το βράδυ.
Αγκινάρες με πατάτα - καρότο και μαύρο ψωμί.
Τουλάχιστον ήταν σούπερ λεμονάτες και το ξεπέρασα.
Έχω καβατζώσει και κάτι εκλεράκια, αλλά δεν μου έκανε αίσθηση να τα φάω μετά τη λεμονίλα.
Λοιπόν για πάμε να τα συνοψίσουμε .Βραδιάζει τώρα κι είναι η καλύτερη ώρα για ποτά. Κι είναι και όμορφη βραδιά.
Άρα σε λίγο κανά γαύρο μαρινάτο, ξηρούς καρπούς και ό,τι άλλα αλμυρά, ίσως και κανά ντολμαδάκι από κοντά, και τρεις-τέσσερεις μπίρες χαλαρά.
Λοιπόν για πάμε να τα συνοψίσουμε .
Έχουμε και λέμε .
Γαύρο
Ξηροκάρπια
Ντολμαδάκια
Μπύρες
Εσύ ή έχεις μέντορα τον πανούλη ή έχετε την ίδια μαγείρισσα τύπε μου
Ζιρο τυπε η κανονική?σε λίγο θα παίξει κοτόπουλο με πιπεριές και μανιτάρια
σίζαρς
κόκα κόλα
γλυκό μπράουνι που θα στείλουν δώρο για να μη τους γαμήσω αυτή τη φορά
ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ τα πηρες ολα αυτα?σε λίγο θα παίξει κοτόπουλο με πιπεριές και μανιτάρια
σίζαρς
κόκα κόλα
γλυκό μπράουνι που θα στείλουν δώρο για να μη τους γαμήσω αυτή τη φορά
κανονική ρε τύπε τι είμαστε τίποτα τιγκιτάγκεςΖιρο τυπε η κανονική?
κανονική ρε τύπε τι είμαστε τίποτα τιγκιτάγκες
21 ευρώ αλλά είχε τυχερή πεινιάτα σε συνδυασμό φάε με 5ε και κουπόνι στο τέλος θα πληρώσω 5,60 μαζί με το τιπΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ τα πηρες ολα αυτα?
Τύπε με 5,60 αντί για "ντρεσινγκ" βλέπω να σου βάζουν βετεξόζουμο21 ευρώ αλλά είχε τυχερή πεινιάτα σε συνδυασμό φάε με 5ε και κουπόνι στο τέλος θα πληρώσω 5,60 μαζί με το τιπ
ανθρωπους σας εχει κανει ο νταιλμας...ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!21 ευρώ αλλά είχε τυχερή πεινιάτα σε συνδυασμό φάε με 5ε και κουπόνι στο τέλος θα πληρώσω 5,60 μαζί με το τιπ
4,60 γιατί το 1,00 είναι το τιπ του ντιλιβεράΤύπε με 5,60 αντί για "ντρεσινγκ" βλέπω να σου βάζουν βετεξόζουμο
ΑΡΧΟΝΤΕΣ μας έχειανθρωπους σας εχει κανει ο νταιλμας...ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!
Πες τα αδελφεκαιρος να ερθουν και τα ντρονς της αμαζον να μην δινουμε και το 0.20 στον πουστροντελιβερα.....ηρθε ο καιρος να πεινασει ο αρχιδις ο χελ που μας ηπιε το μεδουλι τοσα χρονια
πρεπει να σας μαθω να τρωτε............Ελπιζω πως όχι...
Φτανει και κρεμ μπρουλε σε λιγο απο τον Αντζελο...Για βράδυ ο μάγειρας ρεπό, έγινε παραγγελία με μπέργκερ κοτόπουλο, καφτερες φτερούγες, πατάτες τηγανητές από KFC