argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.830
- Πόντοι
- 9.297
Είναι καλές μόνο με βιταμ η βούτυρο και Μερέντα.εγώ για βράδυ λέω να φάω ριζογκοφρέτες πάντως
Σκέτες είναι μόνο για γκομενες σε διαιτα.
Είναι καλές μόνο με βιταμ η βούτυρο και Μερέντα.εγώ για βράδυ λέω να φάω ριζογκοφρέτες πάντως
Χωρίς ταραμά η μελιτζανοσαλατα;;;;φακες,ελιες πρασινες με πιπερια μεσα,πιπεριες Φλωρινης
Καλαμάκι πλαστικό παράνομο η νόμιμο από χαρτί;;;Δύο πίτα καλαμάκι κοτόπουλο
Τσακω και μαγιονέζα για το πεινιρλιΠεινερλι σπεισιαλ γιγας κιμα αυγό 5 απλό τυρι ζιρο
εγώ βάζω μερεντα πάνω σε αυτές με τη ρίγανηΕίναι καλές μόνο με βιταμ η βούτυρο και Μερέντα.
Σκέτες είναι μόνο για γκομενες σε διαιτα.
Δε θέλω θα με χαλάσει από copleoneΤσακω και μαγιονέζα για το πεινιρλι
2,80 τιμή σε ντελιβερυ η στο κατάστημα;γιατί μαν δεν είναι κακό έχει και κάτι ωραία κουλούρια
απλά εντάξει το έχουν γαμήσει με τις τιμές έχει πάει 2,80 ο καφές να πούμε
καλύτερα να αγοράσεις το φραντσαιζ πιο φτηνό θα σου βγει μακροπρόθεσμα αν πίνεις 2-3 καφέδες την ημέρα
Στο Μπουρνάζι έχει ένα μαγαζί οπου απόλαυσα εκει κιουνεφε.Αθήνα δεν το έχω φάει ..ούτε καν ισκεντερ κεμπάπ δε βρίσκω ούτε μπουγάτσα με φύλλο κολλέ...κ ούτε κιουνεφε και ταβά
ντιλίβερι2,80 τιμή σε ντελιβερυ η στο κατάστημα;
Τής θάλασσας ήμουν 24 μήνες έκανα.Πριν 2 μηνες απολύθηκε η 2023στ? Καλά, για καφέ πανε και φεύγουν?
Τυπε νομίζω ότι ζηταει άτομα στο Δελφινάριο ο Σεφερλής,τσεκαρε τοRock Four
Λαρισαίοι...
Θα κάνουμε τίποτα για τον τύπο @Χύσε μέσα που εκλιπαρεί για κρεμουλα?Δε θέλω θα με χαλάσει από copleone
Γιατί δεν βγαίνεις έξω ρε;ντιλίβερι
χωριςΧωρίς ταραμά η μελιτζανοσαλατα;;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλαμάκι πλαστικό παράνομο η νόμιμο από χαρτί;;;
Θα στείλουμε ένα κιβώτιο αν ειναιΘα κάνουμε τίποτα για τον τύπο @Χύσε μέσα που εκλιπαρεί για κρεμουλα?
Θα κάνουμε τίποτα για τον τύπο @Χύσε μέσα που εκλιπαρεί για κρεμουλα?
Τύπε τι τσιμπησες σήμερα?Δεν τα χορταίνω έπρεπε να πεις, όχι ότι παρακαλάμε κιόλας... με ευχαρίστηση μου τα πετάνε όλοι...
Kριμας..
Τύπε τι τσιμπησες σήμερα?
για βραδυ τι εχουμε;Kριμας..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δυστυχώς όχι πολλά σήμερα. Επειδή δουλεύω κιόλας. Μόνο του παιδιού που είπα.Τύπε τι τσιμπησες σήμερα?