Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.285
- Πόντοι
- 12.756
στειλε ενα καφασι μπυρες να χωνέψει ο άνθρωποςΘες να στείλω τίποτα?
στειλε ενα καφασι μπυρες να χωνέψει ο άνθρωποςΘες να στείλω τίποτα?
βρες εκλεκτο τυρι για την μακαροναδαΘες να στείλω τίποτα?
δεν παει τυρι με την γαριδομακαροναδα κολλητε μουβρες εκλεκτο τυρι για την μακαροναδα
Γαριδομακαρονάδα με τριμμένο τυρί δεν πάειβρες εκλεκτο τυρι για την μακαροναδα
δεν παει τυρι με την γαριδομακαροναδα κολλητε μου
Το ταλαγάνι το θελει για σπρωξιμο ο αδερφος
χιλια συγγνωμηΓαριδομακαρονάδα με τριμμένο τυρί δεν πάει
Ο θειος σου φταίει που σε εχει αφησει στην απ εξω και δεν συχναζεις εκει που θα επρεπε για τον κοινωνικό σου κυκλοχιλια συγγνωμη
Eγω όταν ελεγα ότι θα αρχίσουν μέλη μας να λαμβάνουν βιογραφικά έβλεπα πολύ μπροστά....Αξιοσέβαστε, κ. Νηματοθέτα!
Εσχάτως επληροφορήθην υπό του καλού και αξιόπιστου, κ. @Hellraiser4Ever , ότι ο ανεψιός μου μαγειρεύει πολύ καλά και ειδικά τα γιουβαρλάκια με αυγολέμονο είναι πολύ πολύ νόστιμα!
Ως προέκταση του λίαν αξιολόγου Νήματός σας θα σας πρότεινα είτε να βάλετε εδώ ψηφοφορία είτε να ανοίξετε νέο νήμα σχετικό με το ποιος είναι ο καλύτερος μάγειρας του μπου για το 2024.
Προτείνω ως υποψήφιο και θα υποστηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου για να νικήσει, τον αγαπημένο ανεψιό μου, κ. @troubakhs μου!!!
ναιΟ θειος σου φταίει που σε εχει αφησει στην απ εξω και δεν συχναζεις εκει που θα επρεπε για τον κοινωνικό σου κυκλο
Όχι δε παειαδερφε ταλαγανι?
Όχι είμαι οκΘες να στείλω τίποτα?
Αδελφέ όχι θα χαλάσει η νοστιμιά της γαριδομακαροναδαςβρες εκλεκτο τυρι για την μακαροναδα
το μρπίκι του dragons den έχεις μαν?Καφέ ελληνικό στο παραδοσιακό μπρίκι και όχι σε αυτό το πουστικο με το ρεύμα ,κουλουράκια για coffee diving ,φέτες ψωμιού με παριζα σε στρώμα από πολτό ελιας.
Όχι πουστριλικια στον καφέ μου...το μρπίκι του dragons den έχεις μαν?
πουστριλίκι το μπρίκι του μεγάλου αλεξάνδρου?Όχι πουστριλικια στον καφέ μου...
πολυ πουστικο αυτο το μπρικι....
κατι νομπιναρι εδω φτιαχνουν ελληνικο στο μικροκυματων....
εχει χαθει καθε λογικη
Πολύ γαλοπούλα μαν τελευταίες ημέρες .Αυγα βραστά τοστ γαλοπούλα τυρί εμενταλ κρουασάν χυμό καφε τωρα
Όχι πουστριλικια στον καφέ μου...
Δεν αλλάζω το παραδοσιακό μπρίκι με καμμία κυβέρνηση.
Mα ειναι πατεντα world wide....
Είστε απαίδευτοι.στειλε ενα καφασι μπυρες να χωνέψει ο άνθρωπος