Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.842
- Πόντοι
- 3.656
γιατί μαν και εγώ το μπρί μη σου πω και το μπρικ πάνω στην ριζογκοφρέτα το τρώωΤύπε εδώ είναι για γκουρμεδες και για φαγητά για αρχοντους τι είναι αυτά που μας γράφεις
γιατί μαν και εγώ το μπρί μη σου πω και το μπρικ πάνω στην ριζογκοφρέτα το τρώωΤύπε εδώ είναι για γκουρμεδες και για φαγητά για αρχοντους τι είναι αυτά που μας γράφεις
Καλαμάκια πατάτες και μία σιζαρΤι πηρες αφού πέταξες τα μακαρόνια
Στά στείλε Βαγγος με πατίνιΚαλαμάκια πατάτες και μία σιζαρ
Τύπε ριζογκοφρετα δεν έχω φάει ποτέ στη ζωή μου τι γεύση έχει?γιατί μαν και εγώ το μπρί μη σου πω και το μπρικ πάνω στην ριζογκοφρέτα το τρώω
έχεις δει ποτέ αυτά τα άσπρα τα φελιζόλ που βάζουν στα προιόντα τεχνολογίας στο κουτί μέσα για να μην κουνιέται στη μεταφορά?Τύπε ριζογκοφρετα δεν έχω φάει ποτέ στη ζωή μου τι γεύση έχει?
Ναι τύπε μου τα ξέρω και έχω δώσει πολλά και στον enduro για να φτιάχνει κρεβάτια κάτω από της γέφυρες που μένειέχεις δει ποτέ αυτά τα άσπρα τα φελιζόλ που βάζουν στα προιόντα τεχνολογίας στο κουτί μέσα για να μην κουνιέται στη μεταφορά?
ε αυτά αν τους ρίξεις αλάτι είναι λίγο πιο ωραία από τις ριζογκοφρέτεςΝαι τύπε μου τα ξέρω και έχω δώσει πολλά και στον enduro για να φτιάχνει κρεβάτια κάτω από της γέφυρες που μένει
Ε την επόμενη φορά φάε μια δαγκωνιά. Αυτό είναι.Ναι τύπε μου τα ξέρω και έχω δώσει πολλά και στον enduro για να φτιάχνει κρεβάτια κάτω από της γέφυρες που μένει
Μεσημεριανό..
Φασολάδα
Πρέκα Τηγανιτή.
Χταπόδι κρασάτο
Ρεβυθοκεφτέδες.
Τυρί Φέτα Καλαβρύτων η Καλύτερη.
Έτσι όπως το πάς,θα μας πείς σε λίγο ότι είσαι και λίγο μπούστης....δε τρώω πολύ λάδι γενικά
προτιμώ κάνα κρασί ή τσίπουρο
Ερχόμαστε....
Σταμάτα το εδώ....ε αυτά αν τους ρίξεις αλάτι είναι λίγο πιο ωραία από τις ριζογκοφρέτες
Τι ψιλοσώζονται ούτε ο μελισσοκόμος δεν τρώει τέτοια πράγματαΕ την επόμενη φορά φάε μια δαγκωνιά. Αυτό είναι.
Μόνο κάποιες που έχουν σοκολάτα ψιλοσώζονται, αλλά τι να λέμε τώρα.
Ρώτα κανάν παλιό γαύρο, που έφαγε το φελιζόλ στο τσιμέντο του Καραϊσκάκη,όταν έπιασε ο Βάντσικ το μπέναλτι του Αλεξανδρή....Τύπε ριζογκοφρετα δεν έχω φάει ποτέ στη ζωή μου τι γεύση έχει?
Μαστελο ψητό ρε μαν.... Γαμω το φελεκι μου!!! Δεν υπάρχει!!!!καλαμάκια μοσχαρίσια
πίτες αλάδωτες
μαστέλο
χωριάτικη χωρίς λάδι (προφανώς)
μπύρα IPA
αφρολέξ με αλάτι και ρίγανη μια χαραΣταμάτα το εδώ....
Αρκετά με το φελιζόλ....
ναι ειδικά αν έχει και κρούστα είναι γαμηστερόΜαστελο ψητό ρε μαν.... Γαμω το φελεκι μου!!! Δεν υπάρχει!!!!
Μην ασχολείσαι.