BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.248
- Πόντοι
- 3.556
Σε λίγο, γόπες στη σχάρα μαζί με μελιτζανοσαλάτα και χόρτα.
Η Γκλόρια καλα ;Σήμερα ο μάγειρας έφτιαξε ριζότο με γαρίδες, σαλάτα με ντάκο, και για φρούτα ροδάκινα.
Μπράβο Μπιγκ Μπιγκ ΜπενΣε λίγο, γόπες στη σχάρα μαζί με μελιτζανοσαλάτα και χόρτα.
Μια χαρά τύπε μαζεύει λεφτάΗ Γκλόρια καλα ;
Μπράβο Μπιγκ Μπιγκ Μπεν
Βίζιτες;Μια χαρά τύπε μαζεύει λεφτά
Λίγο από όλα τύπεΒίζιτες;
Να τις πάρουμε παρτουζα με την Ηλέκτρα και να στείλω φωτογραφίες στο Μέντορα διότι τον έχω απογοητεύσειΛίγο από όλα τύπε
Εισαι σιγουρος? Μηπως σε παρει αυτη?Να τις πάρουμε παρτουζα με την Ηλέκτρα και να στείλω φωτογραφίες στο Μέντορα διότι τον έχω απογοητεύσει
Σωστός!!!Εισαι σιγουρος? Μηπως σε παρει αυτη?
Αν θυμασαι εχει ιδιαιτεροτητες...
Θυμησε μου.. η δικιά μου σίγουρα δεν εχει..Εισαι σιγουρος? Μηπως σε παρει αυτη?
Αν θυμασαι εχει ιδιαιτεροτητες...
Θυμησε μου.. η δικιά μου σίγουρα δεν εχει..
Δεν ειμαι του αυταρχικου
Γιατί τον επηρεάζεις τύπε μπορεί να πάει και να του αρέσει!!!Τί τσίμπησες, μαν! - Page 117 - bourdela.com forum
Νημα για την μια απο τις δυο αγαπημενες ατακες του @ΑΝΤΖΕΛΟ η αλλη ειναι "κωλομπαραδες ολοι" (θα ερθει να μας κατουρησει τωρα, αλλα δεν πειραζει) Παμε λοιπον για την ημερα που σε λιγο τερματιζει. Τι τσιμπησες, μαν; Καπου παιξανε γεμιστα σημερα αλλα δεν κατσαμε στο τραπεζι του @petergsp γιατι...www.bourdela.com
σαλάμι Λευκάδας από τούς καλούς μεζέδες, όσοι δεν ξέρουν τό μπερδεύουν με σαλάμι αέροςΣσλαμι Λευκαδας, φετα καλαβρυτων, ντοματα, ψωμι καλαμποκιου.
Σαν κολατσιο σε οικοδομη μοιάζει.
Με ολόκληρους κόκκους πιπέρι το σωστό.σαλάμι Λευκάδας από τούς καλούς μεζέδες, όσοι δεν ξέρουν τό μπερδεύουν με σαλάμι αέρος
Και φέτα,ελιές,ψωμάκι,παγωμένη Άμστελ,σου λείπει το μυστρί να έχεις την εσάνς οικοδομής....σαλάμι Λευκάδας από τούς καλούς μεζέδες, όσοι δεν ξέρουν τό μπερδεύουν με σαλάμι αέρος
Οι αναναδες να υποθέσω είναι επειδή σκοπεύεις να τα δώσεις για κατάποση σε κανένα κορασιο?Μεσημεριανό
Μπακαλιάρος Σκορδαλιά
Τζατζίκι
Καλαμαράκια
Σκορδοψωμο
ΑΝΑΝΑΔΕΣ
τοστ με σαρδελες μερεντα και πορτοκαλια μεσα
και ενα ποτηρι βροχινο νερο που ειχα αφησει εξω στο μπουρινι προχθες να γεμισει
Περιμένω @Zebu για να ρίξουμε τά πρώτα μπετάΚαι φέτα,ελιές,ψωμάκι,παγωμένη Άμστελ,σου λείπει το μυστρί να έχεις την εσάνς οικοδομής....
Καλυτερα να σε ντύνουν, αδερφε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σουφλέ ζυμαρικών μισό ταψί καρπούζι ζιρο και τωρα καφεδαρα