athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.878
- Πόντοι
- 12.756
πω ρε πουστη μου δεν τα ηξερα κανΑυτά να δοκιμασεις
πω ρε πουστη μου δεν τα ηξερα κανΑυτά να δοκιμασεις
Το 10 είναι το καλό όμως μην είστε αρτηριοσκλερωτικοιΠου να ξέρω εγώ απ εξω τρώω. Νομίζω όμως όσο μεγαλώνει το νουμερο μικραίνει το μακαρονι. Αλλά ας μη το κουράζουμε. 6 έως 10 το ακουω. Και λιγκουίνι. Βίδες, πενες, κοφτά κτλ είναι η ντροπή του μακαρόνιου..
Πάρε αυτά που σου είπε ο Τερίμ.σκεφτομαι να δοκιμασω αυτο το μακαρονι του φιλου με κιμα η με μοσχαρακι κοκκινιστο
Το 10 είναι το καλό όμως μην είστε αρτηριοσκλερωτικοι
μετα θα τα ψαξω με κυραΠάρε αυτά που σου είπε ο Τερίμ.
Νομίζω τα έχει ο ΑΒ.
Τύπε από το Παλέρμο είσαι ?To ιδανικό συνοδευτικό για κάθε μακαρονάδα είναι ο βασιλικός...μακράν!
ποσα κιλα παιδακια αρνισια τρως στην καθησια σου;Τύπε από το Παλέρμο είσαι ?
Βασιλόπουλος τύπε τα έχειπω ρε πουστη μου δεν τα ηξερα καν
Παστίτσιο σπιτικό σαλάτα ταλαγανι και τώρα καρπούζιΑπο το Kruševo είναι....
Τα ντοματίνια και ο βασιλικός είναι για την φωτογραφία....
Μετά τα βγάζουμε για να φάμε...
Mην είσαι τόσο ξενερωτος...τίποτα δεν ταιριάζει τόσο καλά με το μακαρονι οσο ο βασιλικός .Τα ντοματίνια και ο βασιλικός είναι για την φωτογραφία....
Μετά τα βγάζουμε για να φάμε...
Coca zero?Παστίτσιο σπιτικό σαλάτα ταλαγανι και τώρα καρπούζι
Θα τα τρως με την πιρούνα που τα ανακατεύεις και θα τιναζεται η σάλτσα δεξιά αριστερά όπως τα ρουφας ποιος καθαρίζει κουζίνα μετά
Ήρεμα Γκλιγκόροφ...Mην είσαι τόσο ξενερωτος...τίποτα δεν ταιριάζει τόσο καλά με το μακαρονι οσο ο βασιλικός .
Το κορυφαίο με τα κοχυλακια είναι ότι η σάλτσα μπαίνει μέσα στο κοχυλακι!!!!βιδες προτιμω απο κοχυλια αν και που και που τρωω και απο αυτα
αδυναμια μου λαζανακια,μετα πενες,μετα βιδες
στειλε χοχλιουςMην είσαι τόσο ξενερωτος...τίποτα δεν ταιριάζει τόσο καλά με το μακαρονι οσο ο βασιλικός .
Μισό μπουκαλιCoca zero?
Να μαθαίνεις να τρως...Ήρεμα Γκλιγκόροφ...
Απευθυνσου σε Κρητικό..στειλε χοχλιους