Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 216
Καλα, ας υπηρχε ταχινι με γευση κοτόπουλο και άνετα εβαζες!λιγο απο το καθενα ρε συ...
Καλα, ας υπηρχε ταχινι με γευση κοτόπουλο και άνετα εβαζες!λιγο απο το καθενα ρε συ...
Πέστο και έτσιΖακ Γαλυφιανακη ;
Δηλαδή έφαγες λιγδοκιμα με λιγδοπατατες και λιγδοσαγανακι, Τσάκο και λιγδοκρεμουλα από λιγδοτελεμε με αλμύραΡόλο κιμα πατατες φούρνου σαλάτα σαγανάκι καρπούζι τώρα
τσακω σως να μην τα κατεβασεις στεγναΡόλο κιμα πατατες φούρνου σαλάτα σαγανάκι καρπούζι τώρα
Ετα μακραονια ρε Παστέλιε ;Τι όχι φέτα ρε....
Γιατί όχι;Ετα μακραονια ρε Παστέλιε ;
Την ακονιζουμε από τώρα ...Είδηση τελευταίας στιγμής, η καμαριέρα Γκλόρια μου εμπιστεύθηκε ότι η κολλητή της φίλη ο Μαρίνος....Επ λάθος η Μαρίνα ήθελα να πω θα μπει στο παιχνίδι του Power of love! Τύποι δεν το μάθατε από εμένα
Πάρε και εκμεκΣήμερα για μεσημέρι ο μάγειρας έφτιαξε μπιφτέκια γεμιστά με τυρί, πατάτες τηγανητές, χωριάτικη σαλάτα, καρπούζι και για γλυκό κοκακια και εκλερακια
Να κεράσω κρέμ μπρουλέ για επιδόρπιο ?Σήμερα για μεσημέρι ο μάγειρας έφτιαξε μπιφτέκια γεμιστά με τυρί, πατάτες τηγανητές, χωριάτικη σαλάτα, καρπούζι και για γλυκό κοκακια και εκλερακια
Πρόλαβες μεσημεριανό μετά από τόσο ταχίνι ; ή ακόμα ;πρωινο ταχινι με μπισκοτο,ταχινι με μαστιχα,ταχινι με ροδι,ταχινι με πρωτεινη
μεσημεριανο σε λιγο κοτοπουλο με κοκκινη σαλτσα και μπασματι και σαλατουλα
παρε τρακτερ το τουρμπο που εχεις και ελα οακα μπας και αλλαξει το γουρι και περασουμεΠρωινό φρέντο εξπρέσσο σκέτο
Μεσημεριανό σεφταλιες ορίτζιναλ μου τις φέραν από την τζυπρον στα κάρβουνα ,πατάτες τηγανητές ,πίτες , μουστάρδες τυροκαφτερες μαγιονέζες,κ λίγο μαρούλι σαλάτα για χρώμα
Δεν είναι τούρμπο ,μπακατελα είναι ,αν ξεκινήσω αύριο προλαβαίνω εγκαίνια νέου γηπέδου οριακάπαρε τρακτερ το τουρμπο που εχεις και ελα οακα μπας και αλλαξει το γουρι και περασουμε
Η φέτα και η κατάποση παντού και πάντα...Ετα μακραονια ρε Παστέλιε ;
Ναι αμέ ελεύθεραΝα κεράσω κρέμ μπρουλέ για επιδόρπιο ?
Κάτι πιο εκλεκτό?Πάρε και εκμεκ