Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.517
- Πόντοι
- 28.246
Τρεις γυναικες εχεις ρε. Τρεις και την εβγσλες με τοστακι; Τι τους έκανες ρε μαλακα και σε άφησαν νηστικο;Ξεραίλα...τοστακι
Τρεις γυναικες εχεις ρε. Τρεις και την εβγσλες με τοστακι; Τι τους έκανες ρε μαλακα και σε άφησαν νηστικο;Ξεραίλα...τοστακι
ούτε οι ποδολάγνοι δε θα έτρωγαν αυτό το έκτρωμα ρε τύπεΣαουλ, κρατησου. Κρατησου σου λεω.... εσυ πρεπει να πας στην Πολη και να κατσεις στο ιδιο τραπέζι με Τουρκο να φατε μενεμεν (στραπατσάδα την λεμε εμεις) Ενα κομματι ψωμι, οχι πολυ μεγάλο οχι πολυ μικρο. Και βουτημα με το ψωμι μεσα, ο αντιχειρας κραταει το ψωμι κσι ο δεικτης με τον μεσο τα χτυπημενα αυγα. και βουτα στο στομα με τον αντίχειρα να μπαινει μεσα στο στόμα.
και το μουνι με μαχαιροπήρουνα ?εννοείται όλα με πιρούνι μαν εγώ και την πίτσα και το σουβλάκι με μαχαιροπίρουνο τα τρώω
Φίλε έναν καφέ ζήτησα, και κατέβηκε η μικρή με βαπορίσιο (στην καλύτερη) και τσίμπισε 50αρού για τον "κόπο της" και έφυγεΤρεις γυναικες εχεις ρε. Τρεις και την εβγσλες με τοστακι; Τι τους έκανες ρε μαλακα και σε άφησαν νηστικο;
Και όμως είναι το αγαπημένο φαγητό του barock...ούτε οι ποδολάγνοι δε θα έτρωγαν αυτό το έκτρωμα ρε τύπε
το μουνί είναι το μόνο που επιτρέπεται με τα χέριακαι το μουνι με μαχαιροπήρουνα ?
σατανάΚαι όμως είναι το αγαπημένο φαγητό του barock...
Και λιγα σου πηρε, ρε.Φίλε έναν καφέ ζήτησα, και κατέβηκε η μικρή με βαπορίσιο (στην καλύτερη) και τσίμπισε 50αρού για τον "κόπο της" και έφυγε
Είμαι φτωχαδακι...Και λιγα σου πηρε, ρε.
Και στο μάγο με την Ελίζα κάτι έπαιξε, αν και τώρα ησυχασεΝεφελη σεξυ φοιτητρια..
Παω..Και στο μάγο με την Ελίζα κάτι έπαιξε, αν και τώρα ησυχασε
Δεν πιστεύω να πάει το σουβλάκι σύννεφο ε???Πανούλη
Που τα βρίσκεις ρε γαμημένε κάθε μέρα όλα αυτά .
Από πού τα κάνεις copy paste
Θα το ανακαλύψω ...
3 πιτόγυρα από Σέφ Καλαμάτας,έφαγα το 1 τα άλλα θα τα φάει ο σκύλος....
Γτχ παλιά ήταν πιο καλά....
Τέτοια ώρα δεν είχε κάτι άλλο ανοιχτό....
ΌχιΜην βρίζετε τα θεία, φέρνει κακοτυχία.Γτβπς. Γαμώ τις βλακείες που συμβαίνουν.
Καλαματα μονο λαδι και μπαφο ρε μαλακα γαμω τα σκατομερη που πας και εχεις κολλεγιες Μπιμπιλα φιλε μου3 πιτόγυρα από Σέφ Καλαμάτας,έφαγα το 1 τα άλλα θα τα φάει ο σκύλος....
Γτχ παλιά ήταν πιο καλά....
Τέτοια ώρα δεν είχε κάτι άλλο ανοιχτό....
Έχει καλές ταβέρνες,πιτόγυρα μόνο βόρεια Ελλάδα είναι της προκοπής τελικά,Κουμαριανού του Ασύρματου.....Καλαματα μονο λαδι και μπαφο ρε μαλακα γαμω τα σκατομερη που πας και εχεις κολλεγιες Μπιμπιλα φιλε μου