Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.299
- Πόντοι
- 6.536
Εγώ μπασκετάκι κλασσικά.Φέτος θα ασχοληθώ αποκλειστικά με το ασπρόμαυρο τόπι ...
Εγώ μπασκετάκι κλασσικά.Φέτος θα ασχοληθώ αποκλειστικά με το ασπρόμαυρο τόπι ...
Να πάμε να ψωνίσουμε τετράδια και μολύβια .....και μοιρογνωμονια για ωραία 69!
Για να μην ξεχνιόμαστε
Ο Σεπτέμβρης είναι κοντά
Μετά από μια ώρα θα ροχαλιζεις με τα σαλάκια σου να κυλάνε στο πασαλειμμενο, από τις κρέμες του λουκουλειου δείπνου, μουσουδι σου.Παρεπιπτόντως ο καμαριέρος μόλις σερβιρισε στην πισίνα με θέα την πανσέληνο μιξ φρούτων με Μοσχάτο Ντάστι
Και εδώ....Εδώ γράφει ο Ατηνέζος για χοχλιούς μπουρμπουριστούς ?
Κατω από το ολόγιομο φεγγάρι...μετά από τέτοιο φαγητό....σε πιάνει μια ρομαντική διάθεση ...και ρευεσαι μέχρι να σηκωθεί τσουνάμι στην πισίνα...τι ρομαντικό!!!Παρεπιπτόντως ο καμαριέρος μόλις σερβιρισε στην πισίνα με θέα την πανσέληνο μιξ φρούτων με Μοσχάτο Ντάστι
Για αυτό ο καμαριέρος έφερε Μοσχάτο Ντάστι για χωνεψηΚατω από το ολόγιομο φεγγάρι...μετά από τέτοιο φαγητό....σε πιάνει μια ρομαντική διάθεση ...και ρευεσαι μέχρι να σηκωθεί τσουνάμι στην πισίνα...τι ρομαντικό!!!
Βλέπω να σηκώνω τρίτο ευρωπαϊκό στην μπαλίτσα τη νέα σεζόνΕγώ μπασκετάκι κλασσικά.
Πατριδογνωσία ,bou. edition!!!Καρκαλού σταματάμε μόνο για να βάλουμε βενζίνη.
Απο μετά από εκεί,Ζάτουνα και Ζέρζοβα έχει 2 δυνατά μαγαζιά με καλό φαγητό....
Από έγκυρη πηγή , όχι ιαματικήΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΦΕΡΤΕ ΧΟΧΛΙΟΥΣ
ΣΒΗΣΑΤΕ ΤΟ ΝΗΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΣΤΟ ΣΑΙ..ΟΝΕΙΔΟΣ,ΝΤΡΟΠΗ,ΑΙΣΧΟΣ,ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ
ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΦΕΡΤΕ ΧΟΧΛΙΟΥΣ
ΣΒΗΣΑΤΕ ΤΟ ΝΗΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΣΤΟ ΣΑΙ..ΟΝΕΙΔΟΣ,ΝΤΡΟΠΗ,ΑΙΣΧΟΣ,ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ
με χανει Κυριακος βρε μαλακα το εχω δηλωσει ΠΟΛΛΑΚΙΣΓράφε κεφαλαία μαλάκα ... θα σου βάλει κεφαλικό φόρο στα κεφαλαία ο Ηγέτης να συμπληρώσει φορολόγηση υπερκερδών και εκκαθαριστικά
με χανει Κυριακος βρε μαλακα το εχω δηλωσει ΠΟΛΛΑΚΙΣ
ειμαι ΔΕΞΙΟΣ οχι κομματοσκυλο εγωΘέλω να τ ακούω !
και μερικά άλλα κομματόσκυλα
εγω βολευ πολο και μην τολμησει κανας ζελας να με ενοχλησει.Εγώ μπασκετάκι κλασσικά.
ειμαι ΔΕΞΙΟΣ οχι κομματοσκυλο εγω
βασιλικοςειμαι ΔΕΞΙΟΣ οχι κομματοσκυλο εγω
ΔΕΝ υπαρχουν πραγματικοι ΔΕΞΙΟΙ ηγετες στην σημερινη εποχηΠάλι καλά που δεν έγραψες neo-Libertarian να ρθω να σου ξεφουσκώσω τα λάστιχα του Σάξο να στο σάξω καινούριο
Έχεις και εικόνα του αυθεντικού Ηγέτη ?
ΔΕΝ υπαρχουν πραγματικοι ΔΕΞΙΟΙ ηγετες στην σημερινη εποχη