Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.319
- Πόντοι
- 2.046
Την γαμησατε αυριο.. θα σας κουφάνω ΟΛΟΥΣ.. Την γαμήσατε : πλακα είναι..μην με παρεξηγησεις μυστη μου..Μη ρίχνεις το επιπεδο του νήματος, θέλουμε ποικιλία.
Την γαμησατε αυριο.. θα σας κουφάνω ΟΛΟΥΣ.. Την γαμήσατε : πλακα είναι..μην με παρεξηγησεις μυστη μου..Μη ρίχνεις το επιπεδο του νήματος, θέλουμε ποικιλία.
ειχε τυχερη πινιατα το efood?μπέργκερ με μπλακ άνγκους, καπνιστό τυρί, μπεικον, καραμελωμένα κρεμύδια, ντομάτα και σος
πατατες τηγανητές με τηγανιτό αυγό και μπούκοβο απο πάνω
σαλάτα σίζαρς
μπύρα φίσερ παγωμένη
τα γάμησα όλα που τα γάμησα οπότε έφαγα και παγωτό
όχι τα καλά δε τα βάζουν ποτέ σε προσφοράειχε τυχερη πινιατα το efood?
Καρπουζακι εγω, τσιγαρακι μετα και για ύπνο.Η μαγεία αρχίζει εκεί που μπαίνει η μουστάρδα κι η ρίγανη στο πρωινό σου.
Σκέτο στιγμιαίο καφέ, κι ένα τοστ της πλάκας με όλο το πακέτο τυποποιημένης βραστής γαλοπούλας μέσα, μαζί με μουστάρδα, μαϊντανό και ρίγανη.
ταλαγάνι;Σπαγγέτι σπεσιαλ φούρνου πίτσα μαργαριτα για σπρωξιμο σαλάτα σεφ ζιρο
Είχα πίτσαταλαγάνι;
Τσάκο και μια ricotta κρεμώδες φρέσκια αγελαδινιΕίχα πίτσα
Κραιπαλη κύριε καθηγητά.Τό ξεσκισαμε τό θέμα σήμερα φάγαμε έξω.
Τρία πίτα γύρο κοτόπουλο, σύν δύο καλαμάκια κοτόπουλο χειροποίητα, σύν χωριάτικη σαλάτα, σύν πατάτες τηγανητές, σύν μισό κεφαλοτύρι σαγανάκι για σβήσιμο τρείς μύθος, αυτά από εμένα μόνο, έβαλα φρένο στην γουρνοπουλα, αλλιώς.....
Οι καλύτερες λιχουδιές εύγε!Τό ξεσκισαμε τό θέμα σήμερα φάγαμε έξω.
Τρία πίτα γύρο κοτόπουλο, σύν δύο καλαμάκια κοτόπουλο χειροποίητα, σύν χωριάτικη σαλάτα, σύν πατάτες τηγανητές, σύν μισό κεφαλοτύρι σαγανάκι για σβήσιμο τρείς μύθος, αυτά από εμένα μόνο, έβαλα φρένο στην γουρνοπουλα, αλλιώς.....
Έχετε δίκιο αγαπητέ, αλλά ό θαλασσινός αέρας φταίει ....Κραιπαλη κύριε καθηγητά.
Προσωπικά στο δεύτερο πιτογυρο θα τερμάτιζα καλοκαιριατικα.
Έχετε δίκιο αγαπητέ, αλλά ό θαλασσινός αέρας φταίει ....