Νέα

τι τρεχει με εταιρειες εμφιαλομενων νερων και τους οικους ανοχης ξερει κανεις?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tea15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το καλοκαίρι στο Διδύμου 20......σε ποτηράκι,μου έβαλαν νερό πριν τη μάχη με την Εβελίνα..... :zfuck:

3n8RDsS.jpg
Και ποιος κερδισε τυπε ?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Παντως να τα προσεχετε αυτα τα εμφιαλωμενα γιατι ανεπιβεβαιωτες φημες αναφερουν οτι ριχνουν μειγμα απο φερομονες για να γινεστε αγαπουληδες και να κολλατε με την καθε πουτανα  :P

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Παντως να τα προσεχετε αυτα τα εμφιαλωμενα γιατι ανεπιβεβαιωτες φημες αναφερουν οτι ριχνουν μειγμα απο φερομονες για γινεστε αγαπουληδες και να κολλατε  :P

Αυτός είναι ο λόγος που πίνετε μόνο ξυλόπνευμα;

bellylove

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
50
Πόντοι
6
εκαναν μια-διο καταδρομικες σε βεργας 3 και οταν ζητησα λιγο νερο μου εδωσαν μπουκαλακι σφραγισμενο κερασμενο φυσικας το ιδιο εγινε και στο αλκιβιαδου 117 και τις διο φορες που εχω περασει στο δωματιο χονδρικη τα αγοραζουν οπως τα ξενοδοχςεια ημηδιαμονης τα αναψυκτικα και τα νερα κερασμενα που λενε αν γνωριζει καποιος κατι περιμενω απαντησεις
απλως πληρώνουν σε είδος οι άνθρωποι!ενα γαμήσι αντιστοιχεί σε 100π μουκαλάκια νερο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

shamanshaolin

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
τυπε δεν θα ηταν πολυ καλτ μια κουβεντα μεταξυ μαρη,λιονταρη,εξτραμαν?
θα ειχε πολυ ενδιαφερον :rockon:

Ο Μαρής πάντως ζεί και βασιλεύει κι'αν δεν τον φάνε κάποια μέρα λάχανο τα συμφέροντα, τότε το σίγουρο είναι ότι θα ζήσει περισσότερο από όλους και όλες μας!
Για τον λιοντάρη δεν γνωρίζω καθώς δεν φαίνεται να διαθέτει κανένα από τα απαραίτητα εφόδια δλδ τις γνώσεις για τις κατάλληλες μεθόδους και τα μυστικά για τα ματζούνια και για τα gadgets που παρέχουν απόλυτη ανοσία που διαθέτει και που χρησιμοποιεί ο Μαρής.
Πάντως εξ όσων δύναμαι να γνωρίζω αυτοί οι δυό κάποια στιγμή είχαν ανταλλάξει πληροφορίες!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
εκαναν μια-διο καταδρομικες σε βεργας 3 και οταν ζητησα λιγο νερο μου εδωσαν μπουκαλακι σφραγισμενο κερασμενο φυσικας το ιδιο εγινε και στο αλκιβιαδου 117 και τις διο φορες που εχω περασει στο δωματιο χονδρικη τα αγοραζουν οπως τα ξενοδοχςεια ημηδιαμονης τα αναψυκτικα και τα νερα κερασμενα που λενε αν γνωριζει καποιος κατι περιμενω απαντησεις
Πρεπει να ειναι η πιο μαλακισμενη απορια ever ομως...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Περιμενει απαντησειs.....Σε τι??? Αν το νερο ειναι Λουτρακιου η Βικοs??

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
198
Πόντοι
6

Ψαχτο φιλε μπορει να βγαλεις μεγα σκανδαλο.... :uglystupid:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Η Βέλβυ παντρεύτηκε έμαθα. Είναι έγγυος.
Μπραβο της
Με το καλο και το παιδι να ειναι γερο και δυνατο

Γιατι μας το πετας αυτο δεν καταλαβα ομως ?
Που με αφορα εμενα προσωπικα και δεν το ξερω ?
Θες να το εξηγησεις να καταλαβουμε ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom