apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Αυτό έπρεπε να το ειχε σκεφτει ο majestic!
Αυτό έπρεπε να το ειχε σκεφτει ο majestic!
Και ποιος κερδισε τυπε ?Το καλοκαίρι στο Διδύμου 20......σε ποτηράκι,μου έβαλαν νερό πριν τη μάχη με την Εβελίνα.....
Παντως να τα προσεχετε αυτα τα εμφιαλωμενα γιατι ανεπιβεβαιωτες φημες αναφερουν οτι ριχνουν μειγμα απο φερομονες για γινεστε αγαπουληδες και να κολλατε
Λες
Εγω παντως εχω δικο μου μπουκαλι και οταν αδειαζει περναω απο Κνιδου18 για να το γεμισω
Αυτός είναι ο λόγος που πίνετε μόνο ξυλόπνευμα;
Μονος σου φαε και πιες και οσο (οποτε) θελεις πηδαΜόνο το πικρό φαρμάκι της μοναξιάς πίνει ο Μήτσος...
Μονος σου φαε και πιες και οσο (οποτε) θελεις πηδα
απλως πληρώνουν σε είδος οι άνθρωποι!ενα γαμήσι αντιστοιχεί σε 100π μουκαλάκια νεροεκαναν μια-διο καταδρομικες σε βεργας 3 και οταν ζητησα λιγο νερο μου εδωσαν μπουκαλακι σφραγισμενο κερασμενο φυσικας το ιδιο εγινε και στο αλκιβιαδου 117 και τις διο φορες που εχω περασει στο δωματιο χονδρικη τα αγοραζουν οπως τα ξενοδοχςεια ημηδιαμονης τα αναψυκτικα και τα νερα κερασμενα που λενε αν γνωριζει καποιος κατι περιμενω απαντησεις
Η Βέλβυ παντρεύτηκε έμαθα. Είναι έγγυος.
Ισοπαλία Μήτσο......Και ποιος κερδισε τυπε ?
κοκκινο βγαινειΠείτε της να μου κρατήσει ένα κοντότριχο, κανελί κατά προτίμηση.
τυπε την επομενη φορα ζητα κανα αναψυκτικο να δουμε αν δινουν τζαμπαρια
τυπε δεν θα ηταν πολυ καλτ μια κουβεντα μεταξυ μαρη,λιονταρη,εξτραμαν?
θα ειχε πολυ ενδιαφερον
Πρεπει να ειναι η πιο μαλακισμενη απορια ever ομως...εκαναν μια-διο καταδρομικες σε βεργας 3 και οταν ζητησα λιγο νερο μου εδωσαν μπουκαλακι σφραγισμενο κερασμενο φυσικας το ιδιο εγινε και στο αλκιβιαδου 117 και τις διο φορες που εχω περασει στο δωματιο χονδρικη τα αγοραζουν οπως τα ξενοδοχςεια ημηδιαμονης τα αναψυκτικα και τα νερα κερασμενα που λενε αν γνωριζει καποιος κατι περιμενω απαντησεις
εκαναν μια-διο καταδρομικες σε βεργας 3 και οταν ζητησα λιγο νερο μου εδωσαν μπουκαλακι σφραγισμενο κερασμενο φυσικας το ιδιο εγινε και στο αλκιβιαδου 117 και τις διο φορες που εχω περασει στο δωματιο χονδρικη τα αγοραζουν οπως τα ξενοδοχςεια ημηδιαμονης τα αναψυκτικα και τα νερα κερασμενα που λενε αν γνωριζει καποιος κατι περιμενω απαντησεις
Μπραβο τηςΗ Βέλβυ παντρεύτηκε έμαθα. Είναι έγγυος.