Εγω ειμαι 36 και βλεπω τα παιδια που ειναι απο 25-30 +/-2-3 χρονια αλλα και μερικους στην ηλικια μου(παρασυρονται γιατι ολα ειναι αλλιως τωρα) και η γνωμη μου ειναι
1)Εμεις δεν ειχαμε facebook να κανουμε καμακι(την πεφταμε στο χυμα και το πολυ πολυ να τρωγαμε χυλοπιτα) για κανε καμακι τωρα θα σε πουνε και μαλακα ανωμαλο και ποιος η φλωροι πουστηδες και οι πουτανες εαν δεν τους εχεις γνωρισει απο καποιον ΜΑΛΑΚΑ γνωστο το καμακι στο ετσι εχει πεθανει και απο τι απο την βλακεια!!!!!
2)Απο εκει τωρα μονο ετσι γινεται εμεις δεν ειχαμε κινητα να παρουμε τηλ και να στειλεουμε sms για να δειξουμεε οτι γουσταρουμε καποιον δεν ειχαμε τα κοριτσια να συμπερφερονται τοσο χυμα σαν να ειναι του δρομου
μια γκομενα προχτες μου ελεγε εγω απο αντρες οοοοοου αλλο τιποτα (ηταν δεν ηταν 1,50 με χοντρο κωλο σαν ελεφαντας)(ενας γνωστος εχει μια φακλανα μια οταν λεμε χοντρη εννοουμε χοντρη και νομιζουνε οτι ειναι και ατομα και εχουν και γνωμη τεσπα γουστα ειναι 3)παλια δεν υπηρχε περιπτωση να μιλανε θα κανανε τους μαλακες καπου και θα κρυβοντουσαν να μην γινουν ξεφτιλα )
4)εμεις δεν ειμασταν να παμε στα πιο μοντερνα κλαμπακια να να κανουμε οτι ειμαστε cool ειχαμε και τετοιους αλλα οχι οπως τωρα.
5)οποτε τι θελω να πω οταν καποια γκομενα φεροταναι οπως τωρα την κραζαμε ολοι και την λεγαΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ τωρα ολοι γουσταρουνε γιατι νομιζουν οτι οκ μπορει να γαμισω και εγω
6)τοτε αμα στην ελεγε ετσι μια γκομενα τις πεταγες κανα ποτηρι στο κεφαλι και τις πεταγες χρηστοπαναγιες και αντε απο εδω
θυμαμαι οταν ημουν στρατο μας περνανε οι γκομενες που ηταν τοτε 5ετιες και να κανανε καμακι και το τι βρισιδει τρωγανε τις ειχανε στα αρχιδια μας και αυτες εκει γουσταρανε
υπηρχαν και τοτε οι ψωναρες που γινονταν ξεφτιλα ΑΛΛΑ τωρα κανενας δεν εχει προβλημα να γινει ξεφτιλα (δες εκπομπες με ταλεντα) παλια ολοι ηταν στα αρχιδια τους τωρα ολοι ειναι μη μου απτου και τι ξενερωτος εισαι τι μπαναλ τι κιτς μαθανε τα ζωα το κιτς οταν το λεγεν στο εξωτερικο αυτα τα ζωα τρωγανε σκατα.Ναι και στο εξωτερικο το λενε κιτς οι κιτσιγκ αναλογα με το που εισαι.
7)τωρα ολοι εχουν αυτοκινητα ΟΙ ΨΩΝΑΡΕς ΝΑ ΦΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΑ και θα ανεβουν κοινωνικη ταξη οι επαγγελματιες ΨΩΝΑΡΕΣ .ΤΩΡΑ που πηγε το μαλι γαμησι για να δω.
οι γκομενες ειναι πουτανες πολυτελειας ειναι αντρες μαλακες πολυτελειας πιο απλα οταν βλεπεις παιδια που ειναι φοιτητες και πανε και χαλανε τοσα λεφτα λες και ειναι πλουσιοι τι περιμενεις ΣΕ ΤΕΤΟΙΕς ΗΛΙΚΙΕς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΥΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙς λεφτα να ζησεις την ζωη να σκεφτερις πως θα βγαλεις κανα φραγκο να πας εξω για πες το τωρα στα παιδια αυτο ?
8)ολοι πριγκηπες και πριγκιποπουλες ειναι τι loui viton και μαλακιες και πρασινα αλογα και τοτε ειχαμε τα ιδια ocean pacific oneil timberland και αλλα και παει λεγοντας αλλα δεν καναμε ετσι σαν τρελλοι.
ΠΟΥ ΠΑς ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΒΛΑΧΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕς ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙς 700 ΕΥΡΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΘΗΚΕς ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙς ΟΤΙ ΗΡΘΕς ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙς (Δεν ειναι μονος βλεπεις νεα παιδια να μην εχουν λεφτα και να νοικιαζχουν σπιτια να κανουν εξοδα σαν να ειναι πλουσιοι και μετα κλαιγονται)
εχω γνωστους (λεμε τωρα) που θελανε να πανε διακοπες σε 7 αστερα ξενοδοχεια με την σχολη το πανεπστιμιο και τους χαλαγε το Hostel και το camping δηλαδη ελεος κατι γκομενες στα 17-30 που αν δεν εχεις Ε9 γεματο και ολα τα σχετικα δεν εισαι τις κλασης τους και να φανταστεις αυτες ειναι πιο μπατηρια οι ιδιες.
9)που να τυχεις σε αποφοιτο δικηγορα οταν λεμε ψωνιο εννοοουμμε ΨΩΝΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕς ΚΑΝΟΥΝ ΒΙΖΙΤΕς ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΨΟΥΝ ΣΕ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕς ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
πειτε μου ποσοι απο εσας εχετε παει σε στουντιο και τα σκασατε ?
για πες μου ποσοι πηγενανε σε στουντιο τοτε?
(κανεις γιατι δεν τα ειχανε και δεν ηταν τοσο μαλακες να τα σκανε) τωρα ολοι τραβανε στουντιο !!!!
προχτες ειχα παει για βολτα και που εκανε πιπα η αλλη που πληρωνουνε τα βοδια τσαμπα ;) .
ειχα ενα γνωστο μου ελεγε οτι χαλαγε 500 αρικα σε call girls για 2-3 ωρες και ελεγα καλα
τοσο
εμεις λεγαμε να βγαλουμε κανα φραγκο και αυτος εδινε 500 αρες στο ετσι βεβαια τωρα δεν εχι και πολλα και τα εκοψε αλλα για σκεψου.
μηπως πρεπει να αρχισουνε τα παιδακια να ειναι λιγο στα αρχιδια τους οι γκομενες τους παιζουν μονο και μονο για το γαμησι δεν υπαρχει αλλο τροπος που να σε παιξει μια γκομενα δεν το εχει μονο εκει σε κρατα .
και αυτο που μπορει ειναι απο τον ενα να παει στον αλλο λιγη αξιοπρεπεια δεν εχουν τα νεα παιδια?λιγο τσαμπουκα παραλιγο να κοπανησω μια πρωην στα μπουκετα γιατι μου το επαιξε οτι δηθεν και καλα
ρε τοσο μαλακες γινανε εδω στην ελλαδα καλα λενε πυρφορισταν
10)Ασε το αλλο ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΕΧΟΥΝ Η ΜΟΥΣΤΑΚΙ Η ΜΟΥΣΙ και οπου πας τους βλεπεις ουτε να ξυριστει δεν ξερει η νεα γενια δεν εχει καποιο να εχει το δικο του στυλ!!
που ειναι τα χαιμαλλια οι μακρυμαλλιες τα πανκια τα ροκαμπιλια οι cure στυλ τυποι ????
11)παλια ειχαμε τα μεταλα τους φλωρους καρεκλαδες τα πανκια και τους alternative και τους σκινχετς τωρα ολοι οι ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΛΩΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ALTERNATIVE ολοι παιζουν μουσικη καπου και δεν ξερουν τι παιζουν ολοι ειναι εμπειρογνωμονες με τεχνες και δεν ξερουν που τους πανε τα 4 ολοι ειναι ομορφοι και ειναι ατομα και μουρες ακομα και ο χοντρος ξερει αυτος ποιος ειναι νομιζει οτι ειναι ατομο επειδη φορα μαυρο γυαλι ολοι ξερουν να ντυνονται και ολοι ειναι για τον πουτσο γενικα ολοι στην τελικη ειναι ειναι ευαισθητα αγορια...
ρε ολοι οι μαλακες στην ελλαδα μαζευτικανε ? και μετα λενε για τους αμερικανους?
ΤΑ ειπα και ησυχασα εχω και αλλα θα τα λεω εν καιρο