pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλα...παιξε παραπερα τωραθενξ τυπε. αν ΕΣΥ με ελεγες εξυπνο θα ανησυχουσα
καλα...παιξε παραπερα τωραθενξ τυπε. αν ΕΣΥ με ελεγες εξυπνο θα ανησυχουσα
μαλλον δεν ειναι δικο του. αν ηταν θα ηξερε τι γραφουν ολες οι σελιδες. εκτος και πετυχαμε την περιπτωση του γαλαξιακου ηλιθιου
τωρα που εβαλες φωτογραφιας κ τα στοιχεια σου θα σε βρει ο εκτορ λοπεζ κ θα σε δειρει
στο προφιλ του uploader βεβαια ταιριαζουν τα δυο ονοματα αλλα τες παν δεν ασχολουμαι περισσοτερο
στο προφιλ του uploader βεβαια ταιριαζουν τα δυο ονοματα αλλα τες παν δεν ασχολουμαι περισσοτερο
υπονοεις οτι ο μορτης ειναι κονδος?
θα σου πω αργοτερα, παω να γυμνασω την κορμαρα μου. Θα βαλω αποδεικτικα το βρεγμενο μου βρακι απο τον ιδρωτα. Και την εγγραφη μου :-*
ο λαιμος του ειναι σαν ξυρισμενη αρχιδοφουσκα
και το ονομα να φαινοταν (που αν φαινεται θα εγινε λογω βιασυνης και δεν εσβησα ολα τα στοιχεια) δεν τρεχει καστανο...
λες και οποιος θελει να σε βρει δε σε βρισκει
ασε που η εικονα εμεινε για 3 λεπτα...λετε να κρατησε σημειωσεις κανεις?
απ την ip μπορει καποιος να βρει που μενετε,ποιοι ειστε,τα παντα...πληροφορικη δημοτικου για καποιους...λεω εγω τωρα...
και το ονομα να φαινοταν (που αν φαινεται θα εγινε λογω βιασυνης και δεν εσβησα ολα τα στοιχεια) δεν τρεχει καστανο...
απ την ip μπορει καποιος να βρει που μενετε,ποιοι ειστε,τα παντα...πληροφορικη δημοτικου για καποιους...λεω εγω τωρα...
αραξε εγω σε πιστευα απο την αρχη ,ξερω οτι συνηθως τα στουρναρια πανε ειδικες δυναμειςκαι το ονομα να φαινοταν (που αν φαινεται θα εγινε λογω βιασυνης και δεν εσβησα ολα τα στοιχεια) δεν τρεχει καστανο...
εχω προτεινει πολλες φορες και στους 2 να βρεθουμε αλλα και οι δυο βρισκουν ωραιες δικαιολογιεςεγω τα εκανα save παντως
κ πουλαω τα στοιχεια 50 ευρω στο λοπεζ κ στον μπολντεμορτ να ερθουν να σε βρουν να σε δειρουν
εχουμε τοσο εγκληματικα μυαλα στο μπου?παιχτουρι μου δεν ειναι μονο να σε βρει καποιος, ειναι οτι μπορει να χρησιμοποιησει τα στοιχεια σου στο ιντερνετ να φτιαξει ακαουντς και σοβαροτερα πραματα.
ακυρο...σωστο αυτο που λες γενικα αλλα στην περιπτωση μου δεν ισχυει...δε θα ημουνα ετσι χαλαρος αν ηταν διαφορετικαπαιχτουρι μου δεν ειναι μονο να σε βρει καποιος, ειναι οτι μπορει να χρησιμοποιησει τα στοιχεια σου στο ιντερνετ να φτιαξει ακαουντς και σοβαροτερα πραματα.
για ξυλο ή για καφε τυπε? :Sεχω προτεινει πολλες φορες και στους 2 να βρεθουμε αλλα και οι δυο βρισκουν ωραιες δικαιολογιες
εχω προτεινει πολλες φορες και στους 2 να βρεθουμε αλλα και οι δυο βρισκουν ωραιες δικαιολογιες
ειδικα τωρα που σε ειδα? ουτε στον υπνο μου. εχεις μουτρο που μυριζει φασαρια και θανατο τυπε