Νέα

Τι τρέχει επιτέλους με αυτούς τους ελλέεινες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 989
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μαλλον δεν ειναι δικο του. αν ηταν θα ηξερε τι γραφουν ολες οι σελιδες. εκτος και πετυχαμε την περιπτωση του γαλαξιακου ηλιθιου  :2funny:

στο προφιλ του uploader βεβαια ταιριαζουν τα δυο ονοματα αλλα τες παν δεν ασχολουμαι περισσοτερο

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
υπονοεις οτι ο μορτης ειναι κονδορας?

condor.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
και το ονομα να φαινοταν (που αν φαινεται θα εγινε λογω βιασυνης και δεν εσβησα ολα τα στοιχεια) δεν τρεχει καστανο...

λες και οποιος θελει να σε βρει δε σε βρισκει  :jerking:

ασε που η εικονα εμεινε για 3 λεπτα...λετε να κρατησε σημειωσεις κανεις?  :jerking:

απ την ip μπορει καποιος να βρει που μενετε,ποιοι ειστε,τα παντα...πληροφορικη δημοτικου για καποιους...λεω εγω τωρα...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
θα σου πω αργοτερα, παω να γυμνασω την κορμαρα μου. Θα βαλω αποδεικτικα το βρεγμενο μου βρακι απο τον ιδρωτα. Και την εγγραφη μου  :-*

μπορει να ειναι και κατουρημενο ομως

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
και το ονομα να φαινοταν (που αν φαινεται θα εγινε λογω βιασυνης και δεν εσβησα ολα τα στοιχεια) δεν τρεχει καστανο...

ασε που η εικονα εμεινε για 3 λεπτα...λετε να κρατησε σημειωσεις κανεις?  :jerking:

απ την ip μπορει καποιος να βρει που μενετε,ποιοι ειστε,τα παντα...πληροφορικη δημοτικου για καποιους...λεω εγω τωρα...

εγω τα εκανα save παντως

κ πουλαω τα στοιχεια 50 ευρω στο λοπεζ κ στον  μπολντεμορτ να ερθουν να σε βρουν να σε δειρουν

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

παιχτουρι μου δεν ειναι μονο να σε βρει καποιος, ειναι οτι μπορει να χρησιμοποιησει τα στοιχεια σου στο ιντερνετ να φτιαξει ακαουντς και σοβαροτερα πραματα.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

αραξε εγω σε πιστευα απο την αρχη ,ξερω οτι συνηθως τα στουρναρια πανε ειδικες δυναμεις

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εγω τα εκανα save παντως

κ πουλαω τα στοιχεια 50 ευρω στο λοπεζ κ στον  μπολντεμορτ να ερθουν να σε βρουν να σε δειρουν
:2funny: εχω προτεινει πολλες φορες και στους 2 να βρεθουμε αλλα και οι δυο βρισκουν ωραιες δικαιολογιες  :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
παιχτουρι μου δεν ειναι μονο να σε βρει καποιος, ειναι οτι μπορει να χρησιμοποιησει τα στοιχεια σου στο ιντερνετ να φτιαξει ακαουντς και σοβαροτερα πραματα.
εχουμε τοσο εγκληματικα μυαλα στο μπου?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ακυρο...σωστο αυτο που λες γενικα αλλα στην περιπτωση μου δεν ισχυει...δε θα ημουνα ετσι χαλαρος αν ηταν διαφορετικα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:2funny: εχω προτεινει πολλες φορες και στους 2 να βρεθουμε αλλα και οι δυο βρισκουν ωραιες δικαιολογιες  :2funny:

ειδικα τωρα που σε ειδα? ουτε στον υπνο μου. εχεις μουτρο που μυριζει φασαρια και θανατο τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom