apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειρωνευτηκε την νωντοθρησκεια τυπελατρεια τη βελβι γιατι τη μπαναρανε ?
αυτο ξεσηκωσε τους οπαδους του θεου νωντα και απειλησαν με καψιμο του σερβερ του σαιτ :S
ειρωνευτηκε την νωντοθρησκεια τυπελατρεια τη βελβι γιατι τη μπαναρανε ?
δικε μου δεν ξερω αν στο προλαβανε αλλα ειναι διαφορετικες χωρες.
τουλαχιστον θα χαρουν οι αμερικανιδες μπουχαχαχα
λατρεια τη βελβι γιατι τη μπαναρανε ?
εχασα τετοια σκηνικα ρε γαμωτο...τι θα κανουν οι πιρφοροι/θαυμαστες της τωρα?ειρωνευτηκε την νωντοθρησκεια τυπε
αυτο ξεσηκωσε τους οπαδους του θεου νωντα και απειλησαν με καψιμο του σερβερ του σαιτ :S
ειρωνευτηκε την νωντοθρησκεια τυπε
ολοι εδω μεσα νομιζουν οτι ειναι ο γεωργουλης που θα τον ερωτευθει η ελληνοαμερικανιδα πλουσια μαρια βαρδαλος παραγωγος . αν ειναι απο το θρεντ του γυμναστηριου νομιζουν οτι ειναι το αλλο το παρταλι ο στρατος τζορτζογλου
Πηγαινε πρεσβεια να ρωτησεις..στην γερμανικη εμενα μου ελυσαν πολλες αποριες και με κατατοπισαν (sites, τηλεφωνα ktl)
εαν δεν κανω λαθος οι ελληνες μπορουν να εργαστουν και με τουριστικη εκει σ αντιθεση με αστραλια..δεν τα ξερω καλα ομως
ο μορτης εχει αποικιοκρατικη νοοτροπια τυπεδικε μου δεν ξερω αν στο προλαβανε αλλα ειναι διαφορετικες χωρες.
λιγα τα λογια σου για τον stratos σε παρακαλω...ασε λατρεια ,ολοι αδωνννις ειναι ...ολοι εδω μεσα νομιζουν οτι ειναι ο γεωργουλης που θα τον ερωτευθει η ελληνοαμερικανιδα πλουσια μαρια βαρδαλος παραγωγος . αν ειναι απο το θρεντ του γυμναστηριου νομιζουν οτι ειναι το αλλο το παρταλι ο στρατος τζορτζογλου
σωστος ο τυποςκαναδα το immigration office εχει παγωσει τις διαδικασιες εκδοσης βιζα..κατι τετοιο πηρε το ματι μου σε ενα forum
ειναι πολυ μπροστα δικε μου , κακως τον παρεθεσα :Sο μορτης εχει αποικιοκρατικη νοοτροπια τυπε
ο μορτης εχει αποικιοκρατικη νοοτροπια τυπε
εχασα τετοια σκηνικα ρε γαμωτο...τι θα κανουν οι πιρφοροι/θαυμαστες της τωρα?
ολοι εδω μεσα νομιζουν οτι ειναι ο γεωργουλης που θα τον ερωτευθει η ελληνοαμερικανιδα πλουσια μαρια βαρδαλος παραγωγος . αν ειναι απο το θρεντ του γυμναστηριου νομιζουν οτι ειναι το αλλο το παρταλι ο στρατος τζορτζογλου
τυπε ο πνευματικος αρχηγος οσιος μεμος ο ρωσσος καλεσε σε θρησκευτικο πολεμοΚατι σαν την ταινια με το Ισλαμ τυπε???
ελα κ εσυ μαζι μας
εδω φτιαχνεις καφεδες κ βγαζεις κοπιες στο σκανερ
εκει θα σε ντυσουν κοτοπουλο κ θα διαφημιζεις τα kfc
σε καλυτερη μοιρα θα εισαι
Παλι καλα που ειναι και ο νιο να μαθαινουμε κατι