treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εμενα το γαλα..
δεν θα βγεις σημερα να κανεις καμακι στις ελλεεινιδες?
μηπως δεν εχεις φιλους?
εμενα το γαλα..
μονο εσυ θα ''ωριμαζεις''?
αναθεωρησα κ εγω
δεν κανω σε ψωνισμενες..δεν θα βγεις σημερα να κανεις καμακι στις ελλεεινιδες?
μηπως δεν εχεις φιλους?
χαχαχα βρηκες γκομενα !
Και ασε τα σαπια τωρα
Υπαρχουν 2 ειδων αντρες
Αυτοι που εχουν σχεση και απατανε το κανουν γιατι μπορουν και ειναι στη φυση του αντρα
Αυτοι που εχουν σχεση και δεν απατουν: δεν το κανουν γιατι δεν μπορουν φοβουνται μην χασουν το μουνι και μεινουν μονοι
Σχεση και γαμος ειναι καταλοιπα θρησκειων ο αντρας και γενικα ο ανθρωπος ειναι πολυγαμικα ζωα
χαχαχα βρηκες γκομενα !
Και ασε τα σαπια τωρα
:Sεγω τα σαπια?????
μαλλον μπερδευεσαι
εγω τα σαπια?????
μαλλον μπερδευεσαι
γιατι θες να μαθεις?εχεις φιλους?
γτ δεν απαντας?
Δεν εχω πει οτι δεν ειναι ολες ιδιες
εχω πει οτι δεν ειναι επικυνδινες μερικες απλα.
Οποιος ψαχνει τι φταιει με τους ελεοελληνες δεν εχει παρα να διαβασει το μπλογκ αυτου εδω του φιδεμπορα
μετα θα του εχουνε λυθει ολες οι αποριες δια παντος
Χριστέ μου!!!
τι επαθες τυπε μου?
Γραφεις μηπως στο συγκεκριμενο μπλογκ?
μαλακες το χετε καψει...δε σας καθεται καμμια και αρχιζετε τη μιρλα...ποιος σας ειπε ρε τρομπες οτι μονο απο παρεα βρισκεις γκομενα?
κρα κανουν οι γκομενες να τους την πεσετε,τωρα αμα εισαι σα τον κουασιμοδο η κανας καραγκιοζης καλα κανουν και δε σου καθονται...
πατε στην αμερικη εσεις να βρειτε γκομενα
σε έβρισα εγώ ρε τύπε;
sorry τυπε τοτε :-
αυτος ο τρομπας που γραφει εκει πρεπει να μεγαλωσε με πολυ νιτρο και κλικ παντως
Αν οι πιθανότητες να φας μια γκόμενα είναι P,
τότε οι πιθανότητες να φας γκόμενα μετά από ν χωσίματα είναι:
Π= 1-(1-P) ^ ν
πχ αν έχεις 10 % πιθανότητα να φας μια γκόμενα,
αν ορμήξεις σε 5 γκόμενες τότε έχεις πιθανότητα να φας τουλάχιστον μία από αυτές 41 %
Άρα αν θες να φας σίγουρα, όρμα σε πολλές γκόμενες και επίσης όρμα σε γκόμενες που έχουν μεγάλη πιθανότητα να σου κάτσουν (μεγάλο Ρ) όπως χοντρούλες, μόνες, ξεχασμένες, κλπ, όχι στα θεόμουνα
Διότι αν ένα θεόμουνο έχει πιθανότητα να σου κάτσει 1 %, πρέπει να ορμήξεις σε 70 από αυτές για να έχεις πιθανότητα να φας 50 % ή σε 230 από αυτές, για ανέβουν οι πιθανότητές σου στο 90 % (δλδ μπορεί και να μη φάς)
οk ρε
το καταλαβαμε...
[size=18pt]ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ[/size]
Οχι, του κινηματος γλυφω τις ελλεινηδες μπας και μου κατσουν..... ;)
Και στο νετ και μπροστα τους και παντου και οχι γιατι δε μου καθονται, γιατι δε μ αρεσουν
Παντα με ευγενεια και χαμογελο φερεται μια σωστη ελλεεινιδα....Ποτε αποτομα και σνομπ μη τρελαθουμε
Γυναικες με αισθηματα υπηρχαν καποτε,πλεον ειναι ελαχιστες.Εκει δηλαδη που επελεγες απο τις σωστες γυναικες τωρα τις ψαχνεις και ΑΝ τις βρεις.Πολυ συμφερον, δηθεν ανωτεροτητα και τουπε χωρις λογο μονο και μονο επειδη ειναι γυναικες.....ΚΑΙ?????? Μπορουν να γινουν απστευτα σκληρες αρκει να αποκτησουν αυτο που θελουν βαζοντας στην ακρη συναισθηματα(κυριως των αλλων).
στο μυαλο ειναι η δυσκολια
οσοι γαμανε δεν ειναι υπερηρωες
οσο δυσκολο ειναι για σενα οπως λες, τοσο ειναι και για τον αλλον που γαμαει
αν αυτος μπορει και το κανει και εσυ δεν μπορεις τοτε σκεψου τι μπορει να φταιει
δε φταινε μονο αυτες που δε γαμανε οι αντρες :-
εχεις δει τι ξεκωλακια κυκλοφορανε μονα τους μαν??
δειψανε για πουτσο.. ξεκολλατε
λιγο μαγκακος να σαι, γαμας
Τύπε έχεις διωνυμική κατανομή με πιθανότητα επιτυχίας p, άρα σε ν προσπάθειες η πιθανότητα να φας (επιτυχία στο καμάκωμα) είναι
P(X=1)=ν*p*(1-p)^(ν-1).
Αντικατέστησε το p ανάλογα με το πως αξιολογείς την πιθανότητα να πετύχεις το στόχο σου με 0<=P<=1.
λάθος κάνεις τύπε
αυτό που έγραψα είναι το σωστό
ξαναδές το