ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Και μην πολυδιαβάζεις lifo, τα ούφο που γράφουν εκεί δεν αντιπροσωπεύουν, ευτυχώς, τη μέση ελληνίδα.
Ρε τύπε,λέει ότι είναι χεσμένη απ'τη χαρά της που θα πάει να τον βρει στη χώρα του.Τί άλλο να πούμε;
Και μην πολυδιαβάζεις lifo, τα ούφο που γράφουν εκεί δεν αντιπροσωπεύουν, ευτυχώς, τη μέση ελληνίδα.
Tι εύκολες ρε τύπε, αυτός μπορεί να άλλαξε κανά 2-3 πληκτρολόγια μέχρι να πιάσει επιτέλους ελληνικό κωλομέρι :S
Εκτός αν γαμουσε παράλληλα και στη χώρα του,αλλά ποιος απελπισμένος γραφει 7 μήνες σε γκομενα που απλά φίλησε σε ένα μπαρ...
Επίσης αυτά τα "δε με έχουν ξαναφιλήσει έτσι" είναι ωραία να τα πιστεύεις αν είσαι 17χρονών,άμα είσαι παραπάνω γάμα τα...
Οτι ειναι μια πρηξαρχιδω και ο αλλος ελλεϊνος πιρφορος,ακου 7 μηνες...παντως σιγουρα οχι ευκολη.Αυτες δηλαδη που σου καθονται απο το πρωτο βραδυ η εστω 2-3 μερες μετα,θα επρεπε να τις καινε στη πυρα ως δαιμονισμενες πορνες αν αυτη ειναι ευκοληΡε τύπε,λέει ότι είναι χεσμένη απ'τη χαρά της που θα πάει να τον βρει στη χώρα του.Τί άλλο να πούμε;
Και ποιος σου λέει ότι δεν είναι καμιά τέτοια;
Αν όμως ήταν τέτοια,θα της μίλαγε ο άλλος 7 μήνες στο μεσεντζερ;
Και ποιος σου λέει ότι δεν είναι καμιά τέτοια;
https://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=705338[/img[/URL]]
[/quote]
τύπε αυτή θα την γαμούσε ο Άλεξ σαν τρελός...
δε λεει οτι του πηρε τσιμπουκακι. Σιγα μην εστελνε 7 μηνες μηνυματα σε καποιον που δεν ξερει αν ειναι μικροτσουτσουνος 2φανυ!Εξομολόγηση ελλεεινίδας στο lifo.gr που δείχνει πόσο εύκολες είναι με τους ξένους.
Γνωριστήκαμε ένα βράδυ, σε ένα μπαράκι, αυτός από άλλη χώρα, πριν φύγει και αποχωριστούμε φιληθήκαμε....και δε με έχουν ξαναφιλήσει έτσι όπως μου είπε και αυτός την επόμενη μέρη το καλύτερο φιλί της ζωής του....από τη στιγμή που έφυγε αρχίσαμε να έχουμε επικοινωνία κυρίως μέσω messenger, και ακολούθησαν τα τηλέφωνα....7 μήνες μετά καθημερινής επικοινωνίας και σε λίγες μέρες θα πάω να τον επισκεφτώ στη χώρα του...ούτε εγώ δεν το πιστεύω αλλά τελικά κάποιες φορές θαύματα γίνονται αρκεί να το θέλουν και οι δυο...και πάλι δε θέλω να έχω πολλές προσδοκίες ξέρω πόσο δύσκολο είναι αλλά από την άλλη έχω νομίζω κάθε δικαίωμα να είμαι χεσμένη από τη χαρά μου!
τύπε αυτή θα την γαμούσε ο Άλεξ σαν τρελός...
Εγώ πιστεύω ότι εννοεί αυτό
Γνωριστήκαμε ένα βράδυ, σε ένα μπαράκι, αυτός από άλλη χώρα, πριν φύγει και αποχωριστούμεφιληθήκαμεγαμηθήκαμε....και δε με έχουνξαναφιλήσειξαναγαμήσει έτσι όπως μου είπε και αυτός την επόμενη μέρη το καλύτεροφιλίγαμήσι της ζωής του...
Ελα μωρε τωρα. Τη γαμησε και ντρεπεται να το πει η πορνη. Τωρα στη χωρα του θα παιξει παρτουζωμα και ξεφτιλισμα απο μπρατσωμενους γαμιαδες φιλους του λεγαμενου, σαν τον sadman για παραδειγμαΕ ναι το πιο πιθανο αυτο ειναι
Μου φαινεται και λιγο υποπτο που δε γραφει τη χωρα του τυπου
Και εγώ ελπίζω να εννοεί αυτό η κοπέλα.Αλλιως δεν πάει καλά η συγκεκριμένη.Εγώ πιστεύω ότι εννοεί αυτό
Γνωριστήκαμε ένα βράδυ, σε ένα μπαράκι, αυτός από άλλη χώρα, πριν φύγει και αποχωριστούμεφιληθήκαμεγαμηθήκαμε....και δε με έχουνξαναφιλήσειξαναγαμήσει έτσι όπως μου είπε και αυτός την επόμενη μέρη το καλύτεροφιλίγαμήσι της ζωής του...
Τύποι, εδώ υπάρχουν πλέον άνθρωποι από διαφορετικά μέρη της γης,που γνωρίζονται on line,
επικοινωνούν για ένα διάστημα και αυτό το λένε σχέση :S
Μια φίλη Ελλάδα, μου έλεγε για γνωστή της που μέσω fb γνώρισε έναν Έλληνα μετανάστη στην Αμερική και η οποία θα πάει να ζήσει μαζί του δοκιμαστικά(ότι και αν σημαίνει αυτό),
χωρίς να τον έχει συναντήσει ποτέ.
Η συγκεκριμένη είναι 28,απόφοιτος Πολυτεχνείου και νορμάλ εμφάνιση
οταν δεν βλεπεις κατι το εξιδανικευεις, ειδικα εαν ολα οσα βλεπεις ειναι ασχημα.Τύποι, εδώ υπάρχουν πλέον άνθρωποι από διαφορετικά μέρη της γης,που γνωρίζονται on line,
επικοινωνούν για ένα διάστημα και αυτό το λένε σχέση :S
Μια φίλη Ελλάδα, μου έλεγε για γνωστή της που μέσω fb γνώρισε έναν Έλληνα μετανάστη στην Αμερική και η οποία θα πάει να ζήσει μαζί του δοκιμαστικά(ότι και αν σημαίνει αυτό),
χωρίς να τον έχει συναντήσει ποτέ.
Η συγκεκριμένη είναι 28,απόφοιτος Πολυτεχνείου και νορμάλ εμφάνιση
Ρε τυπε αυτα ειναι φτιαχτα ολαολα σε μια εικονα
Ρε τυπε αυτα ειναι φτιαχτα ολα
Ειχα καποτε σχεση με μια κοπελα και πηγαινα σπιτι της
Καποια στιγμη ενω εκανε μπανιο, ψαχουλευα τα πραγματα της και βρηκα ενα τετραδιο
Μεσα σε αυτο εγραφε κατι ιστοριες περιεργες
Οταν βγηκε, την ρωτησα τι ειναι αυτο και μου εξηγησε οτι παιρνει τηλεφωνο σε τετοιες εκπομπες και λεει διαφορες ιστοριες. Και το καναλι της εδινε καποια αμοιβη.
Για να δειτε δηλαδη ποσοι τροποι υπαρχουν να βγαλεις κανενα φραγκο παραπανω