Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Και μην πολυδιαβάζεις lifo, τα ούφο που γράφουν εκεί δεν αντιπροσωπεύουν, ευτυχώς, τη μέση ελληνίδα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ρε τύπε,λέει ότι είναι χεσμένη απ'τη χαρά της που θα πάει να τον βρει στη χώρα του.Τί άλλο να πούμε;

Και ποιος σου λέει ότι δεν είναι καμιά τέτοια;

file.ashx

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Tι εύκολες ρε τύπε, αυτός μπορεί να άλλαξε κανά 2-3 πληκτρολόγια μέχρι να πιάσει επιτέλους ελληνικό κωλομέρι :S

Εκτός αν γαμουσε παράλληλα και στη χώρα του,αλλά ποιος απελπισμένος γραφει 7 μήνες σε γκομενα που απλά φίλησε σε ένα μπαρ...

Επίσης αυτά τα "δε με έχουν ξαναφιλήσει έτσι" είναι ωραία να τα πιστεύεις αν είσαι 17χρονών,άμα είσαι παραπάνω γάμα τα...

Εγώ πιστεύω ότι εννοεί αυτό

Γνωριστήκαμε ένα βράδυ, σε ένα μπαράκι, αυτός από άλλη χώρα, πριν φύγει και αποχωριστούμε φιληθήκαμε γαμηθήκαμε....και δε με έχουν ξαναφιλήσει ξαναγαμήσει έτσι όπως μου είπε και αυτός την επόμενη μέρη το καλύτερο φιλί γαμήσι της ζωής του...

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Ρε τύπε,λέει ότι είναι χεσμένη απ'τη χαρά της που θα πάει να τον βρει στη χώρα του.Τί άλλο να πούμε;
Οτι ειναι μια πρηξαρχιδω και ο αλλος ελλεϊνος πιρφορος,ακου 7 μηνες...παντως σιγουρα οχι ευκολη.Αυτες δηλαδη που σου καθονται απο το πρωτο βραδυ η εστω 2-3 μερες μετα,θα επρεπε να τις καινε στη πυρα ως δαιμονισμενες πορνες αν αυτη ειναι ευκολη

Επισκέπτης
Εξομολόγηση ελλεεινίδας στο lifo.gr που δείχνει πόσο εύκολες είναι με τους ξένους.

Γνωριστήκαμε ένα βράδυ, σε ένα μπαράκι, αυτός από άλλη χώρα, πριν φύγει και αποχωριστούμε φιληθήκαμε....και δε με έχουν ξαναφιλήσει έτσι όπως μου είπε και αυτός την επόμενη μέρη το καλύτερο φιλί της ζωής του....από τη στιγμή που έφυγε αρχίσαμε να έχουμε επικοινωνία κυρίως μέσω messenger, και ακολούθησαν τα τηλέφωνα....7 μήνες μετά καθημερινής επικοινωνίας και σε λίγες μέρες θα πάω να τον επισκεφτώ στη χώρα του...ούτε εγώ δεν το πιστεύω αλλά τελικά κάποιες φορές θαύματα γίνονται αρκεί να το θέλουν και οι δυο...και πάλι δε θέλω να έχω πολλές προσδοκίες ξέρω πόσο δύσκολο είναι αλλά από την άλλη έχω νομίζω κάθε δικαίωμα να είμαι χεσμένη από τη χαρά μου!
δε λεει οτι του πηρε τσιμπουκακι. Σιγα μην εστελνε 7 μηνες μηνυματα σε καποιον που δεν ξερει αν ειναι μικροτσουτσουνος 2φανυ!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αν όμως ήταν τέτοια,θα της μίλαγε ο άλλος 7 μήνες στο μεσεντζερ;

Εδώ ρε τύπε έλαβε η χοντροπεντάγιω πάνω από 1000 προσωπικά μηνύματα, ΑΦΟΥ είχε ανεβάσει τη φωτογραφία της που ήταν χαλαρά καμιά 100 κιλά  :S

τύπε αυτή θα την γαμούσε ο Άλεξ σαν τρελός...

Νομίζω ότι του Άλεξ του πέφτει προς το αδύνατο η συγκεκριμένη.

Αν δεν ζυγίζει το σφαχτάρι πάνω από 100 κιλά, δε συγκινείται ο Άλεξ :S

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Γνωριστήκαμε ένα βράδυ, σε ένα μπαράκι, αυτός από άλλη χώρα, πριν φύγει και αποχωριστούμε φιληθήκαμε γαμηθήκαμε....και δε με έχουν ξαναφιλήσει ξαναγαμήσει έτσι όπως μου είπε και αυτός την επόμενη μέρη το καλύτερο φιλί γαμήσι της ζωής του...

Ε ναι το πιο πιθανο αυτο ειναι  :knockinb:
Μου φαινεται και λιγο υποπτο που δε γραφει τη χωρα του τυπου  :think:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Ε ναι το πιο πιθανο αυτο ειναι  :knockinb:
Μου φαινεται και λιγο υποπτο που δε γραφει τη χωρα του τυπου  :think:
Ελα μωρε τωρα. Τη γαμησε και ντρεπεται να το πει η πορνη. Τωρα στη χωρα του θα παιξει παρτουζωμα και ξεφτιλισμα απο μπρατσωμενους γαμιαδες φιλους του λεγαμενου, σαν τον  sadman για παραδειγμα

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056

Και εγώ ελπίζω να εννοεί αυτό η κοπέλα.Αλλιως δεν πάει καλά η συγκεκριμένη.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τύποι, εδώ υπάρχουν πλέον άνθρωποι από διαφορετικά μέρη της γης,που γνωρίζονται on line,
επικοινωνούν για ένα διάστημα και αυτό το λένε σχέση :S

Μια φίλη Ελλάδα, μου έλεγε για γνωστή της που μέσω fb γνώρισε έναν Έλληνα μετανάστη στην Αμερική και η οποία θα πάει να ζήσει μαζί του δοκιμαστικά(ότι και αν σημαίνει αυτό),
χωρίς να τον έχει συναντήσει ποτέ.

Η συγκεκριμένη είναι 28,απόφοιτος Πολυτεχνείου και νορμάλ εμφάνιση

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τύποι, εδώ υπάρχουν πλέον άνθρωποι από διαφορετικά μέρη της γης,που γνωρίζονται on line,

Μια φίλη Ελλάδα, μου έλεγε για γνωστή της που μέσω fb γνώρισε έναν Έλληνα μετανάστη στην Αμερική και η οποία θα πάει να ζήσει μαζί του δοκιμαστικά(ότι και αν σημαίνει αυτό),

Αυτή θα πάει να βγάλει καμια σέλφι με τους ουρανοξύστες για να ζηλεύουν οι φίλες της και θα γυρίσει.Σιγά μην την παλέψει εκεί πέρα

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506

οταν δεν βλεπεις κατι το εξιδανικευεις, ειδικα εαν ολα οσα βλεπεις ειναι ασχημα.

RangerRover33

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
189
Πόντοι
0
ολα σε μια εικονα

Συνημμένα

• FB_IMG_1570706442440.jpg
    FB_IMG_1570706442440.jpg
    42,5 KB · Εμφανίσεις: 27

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ολα σε μια εικονα
Ρε τυπε αυτα ειναι φτιαχτα ολα

Ειχα καποτε σχεση με μια κοπελα και πηγαινα σπιτι της

Καποια στιγμη ενω εκανε μπανιο, ψαχουλευα τα πραγματα της και βρηκα ενα τετραδιο

Μεσα σε αυτο εγραφε κατι ιστοριες περιεργες

Οταν βγηκε, την ρωτησα τι ειναι αυτο και μου εξηγησε οτι παιρνει τηλεφωνο σε τετοιες εκπομπες και λεει διαφορες ιστοριες. Και το καναλι της εδινε καποια αμοιβη.

Για να δειτε δηλαδη ποσοι τροποι υπαρχουν να βγαλεις κανενα φραγκο παραπανω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.192
Πόντοι
5.506
Ρε τυπε αυτα ειναι φτιαχτα ολα

Ειχα καποτε σχεση με μια κοπελα και πηγαινα σπιτι της

Καποια στιγμη ενω εκανε μπανιο, ψαχουλευα τα πραγματα της και βρηκα ενα τετραδιο

Μεσα σε αυτο εγραφε κατι ιστοριες περιεργες

Οταν βγηκε, την ρωτησα τι ειναι αυτο και μου εξηγησε οτι παιρνει τηλεφωνο σε τετοιες εκπομπες και λεει διαφορες ιστοριες. Και το καναλι της εδινε καποια αμοιβη.

Για να δειτε δηλαδη ποσοι τροποι υπαρχουν να βγαλεις κανενα φραγκο παραπανω

Τυπε κανενα 50ρικακι δε βρηκες ευκαιρο εκει που ψαχουλεψες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom