Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Pather

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
7
Like
225
Πόντοι
280
Απλα στην ερευνα δεν θελουν να φανουν ψωνισμενες και απαντανε ο,τι να'ναι, για αυτο και το 4%.

Επισκέπτης
Ελλάδα άμα έχεις λεφτά,έχει άπειρες ξένες να γαμήσεις.Ειδικά αν έχεις εξοχικό σε νησί,μπορείς να μετατραπείς σε μέγα πηδήκουλα.
Δηλαδή με 2000 ευρώ καθαρά το μήνα Ελλάδα,κάνεις περίπου ό,τι Γερμανία με 4000 ευρώ.
απο μεγαλο νησι ειμαι, δεκα λεπτα απο τη μεγαλυτερη παραλια του νομου το εξοχικο μου. Μεχρι τα 30 δεν φανταζεσαι τι ειχα γαμησει.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οντως.Αυτό ισχύει.Αλλά η Αθήνα έχει φοβερά πλεονεκτήματα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο μέρος πλην μεγάλων τουριστικών νησιών.Εχει και τις περισσότερες ξένες από οποιαδήποτε άλλη πόλη έτσι κι αλλιώς.
Αθήνα,αν βγάζεις πάνω από χιλιάρικο και το κυνηγήσεις θα βγάλεις σίγουρα γκόμενα σε ένα εξάμηνο και μπορεί και περισσότερες.Σε άλλες πόλεις είναι πολύ πιο δύσκολα.

Οι τουρίστριες έρχονται 1-2 μέρες και φεύγουν.Πώς θα τις βγάλεις γκόμενες;Εκτός αν στις ξένες βάζεις και Αλβανίδες,Ρουμάνες,Βουλγάρες κλπ που μένουν μόνιμα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Με αυτη την μαπα και ματια εξωγηινου, καποτε ετρωγες πορτα  απ' τα μπιλιαρδα. Χωρια οτι με τις φιγουρες του M.J που θυμιζουν περισσοτερο το Κολητήρη, θα γελαγε και η καθε πικραμενη ελλεεινιδα. Που πα ρε Καραμητρο;;

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μεχρι τα 30 δεν φανταζεσαι τι ειχα γαμησει.

kiTxfZv7VJRFQ0_I8MofmxGCdsWDR09xcJaaYWT-_Uaqz3zU52Na0kji7KwoPPYyJn_YeeRI6ezb0Q9d4jQmK0C3G4KMrsQSK1wqZ8uDymkEbA_mFL1apXbeS1iwwUU2NtGM6krNoJk1Nv5V-aoFjhZ2TE2gxNBxjgRXGfByCW8

Επισκέπτης
Τύπε γαμησες στο Λοχαν?

Εχουμε πελωρια αναγκη να μαθουμε
μπορει να πηρα τηλεφωνα ή και να γαμησα μεσα στο μαγαζι. Οπως και να χει ειμαι εραστης πικεριστης και ελευθερος καβαλαρης! Εσυ παντρεμενε μεσηλικα τι εκανες το Σαββατο βραδυ;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
μπορει να πηρα τηλεφωνα ή και να γαμησα μεσα στο μαγαζι. Οπως και να χει ειμαι εραστης πικεριστης και ελευθερος καβαλαρης! Εσυ παντρεμενε μεσηλικα τι εκανες το Σαββατο βραδυ;

Με ολο το σεβασμο.

Θεωρεις σπουδαιο κατορθωμα να γαμησεις στο εν λογω μαγαζι ή στο οποιοδηποτε αλλο μαγαζι μια γκομενα που εχει βγει για να περασει καλα αρα για να φαει πουτσα και να καλογαμηθει;

Για αυτο βγαινουν εξω φιλε, για να γαμηθουν. Θα πρεπει να σου πουμε μπραβο επειδη επιασες το νοημα και φερθηκες οπως αρμοζει στη χ περισταση και εκανες το προφανες;

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αντιδρουν ετσι μερικοι. Ναι, γαμησε. Κακο ειναι; Ακατορθωτο; Θαυμα;

Δεν ειπε οτι γαμουσε επι 10 ωρες συνεχομενα 5 μουνια. Ειπε ο ανθρωπος οι απλα γαμησε. Βγηκε σε ενα μαγαζι γεματο διψασμενα μουνια για πουτσα και απλα γαμησε. Και τι εγινε;

Αν παλι δεν γαμησε και μας λεει φουμαρα, δικο του θεμα. Αυτος δεν γαμησε, οχι εμεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Καταλαβα δεν γαμησες

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τύπε γαμησες στο Λοχαν?

Τύπε , η ερώτηση σε θέτει εκτός πραγματικότητας.
Σε κλαμπ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, αν δεν είσαι

1)Ιδιοκτήτης ή προσωπικό
2)Κολλητός των παραπάνω ή κάποιος που οι παραπάνω τον γλείφουν ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΣΑΜΠΑ
3)Άνθρωπος της showbiz
4)Λεφτάς, με άπειρες γνωριμίες στις παραπάνω κατηγορίες 1-2-3

ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ.

Δεν έχει νόημα να το συζητάμε.

Η ερώτησή σου, είναι σαν να ρωτάς αν έχει ποτέ καύσωνα στο vermont των ΗΠΑ ....

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ...

prokos 00

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
1
Πόντοι
1
Τύπε , η ερώτηση σε θέτει εκτός πραγματικότητας.
Σε κλαμπ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, αν δεν είσαι

1)Ιδιοκτήτης ή προσωπικό
2)Κολλητός των παραπάνω ή κάποιος που οι παραπάνω τον γλείφουν ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΣΑΜΠΑ
3)Άνθρωπος της showbiz
4)Λεφτάς, με άπειρες γνωριμίες στις παραπάνω κατηγορίες 1-2-3

ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ.

Δεν έχει νόημα να το συζητάμε.

Η ερώτησή σου, είναι σαν να ρωτάς αν έχει ποτέ καύσωνα στο vermont των ΗΠΑ ....

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ...
αχαχαχχαχαχαα ωραιος !

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εξομολόγηση ελλεεινίδας στο lifo.gr που δείχνει πόσο εύκολες είναι με τους ξένους.

Γνωριστήκαμε ένα βράδυ, σε ένα μπαράκι, αυτός από άλλη χώρα, πριν φύγει και αποχωριστούμε φιληθήκαμε....και δε με έχουν ξαναφιλήσει έτσι όπως μου είπε και αυτός την επόμενη μέρη το καλύτερο φιλί της ζωής του....από τη στιγμή που έφυγε αρχίσαμε να έχουμε επικοινωνία κυρίως μέσω messenger, και ακολούθησαν τα τηλέφωνα....7 μήνες μετά καθημερινής επικοινωνίας και σε λίγες μέρες θα πάω να τον επισκεφτώ στη χώρα του...ούτε εγώ δεν το πιστεύω αλλά τελικά κάποιες φορές θαύματα γίνονται αρκεί να το θέλουν και οι δυο...και πάλι δε θέλω να έχω πολλές προσδοκίες ξέρω πόσο δύσκολο είναι αλλά από την άλλη έχω νομίζω κάθε δικαίωμα να είμαι χεσμένη από τη χαρά μου!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Εξομολόγηση ελλεεινίδας στο lifo.gr που δείχνει πόσο εύκολες είναι με τους ξένους.

Γνωριστήκαμε ένα βράδυ, σε ένα μπαράκι, αυτός από άλλη χώρα, πριν φύγει και αποχωριστούμε φιληθήκαμε....και δε με έχουν ξαναφιλήσει έτσι όπως μου είπε και αυτός την επόμενη μέρη το καλύτερο φιλί της ζωής του....από τη στιγμή που έφυγε αρχίσαμε να έχουμε επικοινωνία κυρίως μέσω messenger, και ακολούθησαν τα τηλέφωνα....7 μήνες μετά καθημερινής επικοινωνίας και σε λίγες μέρες θα πάω να τον επισκεφτώ στη χώρα του...ούτε εγώ δεν το πιστεύω αλλά τελικά κάποιες φορές θαύματα γίνονται αρκεί να το θέλουν και οι δυο...και πάλι δε θέλω να έχω πολλές προσδοκίες ξέρω πόσο δύσκολο είναι αλλά από την άλλη έχω νομίζω κάθε δικαίωμα να είμαι χεσμένη από τη χαρά μου!
Ρε τυπε αν με ενα φιλι και 7 μηνες μπουρου μπουρου πιρφοριλικι ιντερνετικο μεχρι να παει στην αλλοδαπη να του κατσει την λες ευκολη,η δυσκολη τι κανει δηλαδη?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Tι εύκολες ρε τύπε, αυτός μπορεί να άλλαξε κανά 2-3 πληκτρολόγια μέχρι να πιάσει επιτέλους ελληνικό κωλομέρι :S

Εκτός αν γαμουσε παράλληλα και στη χώρα του,αλλά ποιος απελπισμένος γραφει 7 μήνες σε γκομενα που απλά φίλησε σε ένα μπαρ...

Επίσης αυτά τα "δε με έχουν ξαναφιλήσει έτσι" είναι ωραία να τα πιστεύεις αν είσαι 17χρονών,άμα είσαι παραπάνω γάμα τα...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ρε τυπε αν με ενα φιλι και 7 μηνες μπουρου μπουρου πιρφοριλικι ιντερνετικο μεχρι να παει στην αλλοδαπη να του κατσει την λες ευκολη,η δυσκολη τι κανει δηλαδη?

Ρε τύπε,λέει ότι είναι χεσμένη απ'τη χαρά της που θα πάει να τον βρει στη χώρα του.Τί άλλο να πούμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom