brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.031
- Πόντοι
- 2.606
εδώ τυπε γράφω με τα δόντια γιατί τα μανίκια από το πουκάμισο είναι δεμένα στην πλάτηΠού εισαι ρε τύπε εσυ??????
εδώ τυπε γράφω με τα δόντια γιατί τα μανίκια από το πουκάμισο είναι δεμένα στην πλάτηΠού εισαι ρε τύπε εσυ??????
σε λαθος εποχη γεννηθηκαμεΒέβαια να πούμε ότι οι τωρινοί νέοι δεν έχουν ιδέα ούτε από μπουρδέλα,ούτε από τσάρκες,ούτε από τίποτα.
Οι πιο πολλοί είναι ήδη με γκόμενες πριν από τα 18 και δεν τους λείπει το μουνί.Σε αντίθεση με τη δικιά μας και παλιότερες γενιές που για πολλούς το μπουρδέλο ήταν μονόδρομος αφού οι τότε κοπέλες δεν ήταν ξεκωλιάρες όπως τώρα.
Μακαρι! Δεν ειμασταν αξιοι να γινουμε βομβιστες και γιναμε πικεριστες.Ολο το θρεντ εχει ξεφυγει εντελως
Το κακο ειναι οτι διαβαζουν και νεαρα παιδια ολα τα γεματο μισος ποστ τους και πιθανο καποια να επηρεαζονται
ειναι ο νομος της εξελιξης μπουμπουνα. Αν δεν απερριπταν 10 πριν πανε με τον ενα δεν θα βελτιωνονταν.τα ειδη. Ηττοπαθεις που τα εχουν παρατησει λιονταρια, κριάρια, πικερ δεν ειναι προς αναπαραγωγηΟι ελλεηνίδες 30+ είναι ότι χειρότερο υπάρχει στο γυναικείο είδος.Εαν βγάλω ένα ΠΟΛΥ μικρό ποσοστό που αξίζει αλλά δεν είναι διαθέσιμο,τέτοιο τουπέ,τέτοια ξινίλα,τέτοιες απαιτήσεις,δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο.Εσεις πείτε ότι θέλετε,δεν μ'ενδιαφέρει καθόλου.
ομοφυλοφιλοι και συναφεις πικεριστες ειναι καλο να αυξάνονται, μειωνουν τον ανταγωνισμο για εμας τους υπολοιπουςΜακαρι! Δεν ειμασταν αξιοι να γινουμε βομβιστες και γιναμε πικεριστες.
με τις τραβεστι που εχουν γυναικεια βυζια θα αναπαραχθεις βιολογε, ή με το φιλο σου που αλειφεστε με λαδια;ειναι ο νομος της εξελιξης μπουμπουνα. Αν δεν απερριπταν 10 πριν πανε με τον ενα δεν θα βελτιωνονταν.τα ειδη. Ηττοπαθεις που τα εχουν παρατησει λιονταρια, κριάρια, πικερ δεν ειναι προς αναπαραγωγη
ουτε με τραβεστι εχω πάει ουτε εχω αλειφτει λάδια πουστρακιμε τις τραβεστι που εχουν γυναικεια βυζια θα αναπαραχθεις βιολογε, ή με το φιλο σου που αλειφεστε με λαδια;
μονος σου τα εχεις πει γιατι νομιζες οτι ηταν φυσιολογικα. Δεν ηξερες καλη βιολογιαουτε με τραβεστι εχω πάει ουτε εχω αλειφτει λάδια πουστρακι
Μια χαρα γυναικα ηταν η συζυγος μου και μια χαρα γυναικα ειναι η τωρινη μου γκομενα
τι εχω πει ρε παπαριδη πουστη. Πες ποτε εχω πει για λαδια και επαφες με τραβελια.μονος σου τα εχεις πει γιατι νομιζες οτι ηταν φυσιολογικα. Δεν ηξερες καλη βιολογια
Άμα είναι μ@λάκας με περικεφαλαία ο άλλος, τι να του πεις; Έχει δεχτεί αυτή την νοσηρή κατάσταση απο τους παλαιότερους, σαν κάτι φυσιοογικό.Χωρίς να θέλει να κάνει το παραμικρό για να την αλλάξει. Έχει την αρκούδα σπίτι για να θρέφει κώλους που μπορεί και να του πηδιέται με αλλοδαπούς πότε,πότε. Σίγουρα θα του λέει τις εξυπνάδες της και θα τον έχει στην πίεση. Σαν καταδίκη ακούγεται όλο αυτό. :SΗ εμπειρια εχει δειξει οτι σε αυτες τις περιπτωσεις, που ειναι η πλειοψηφια στα πλαιοτερα ζευγαρια, η γυναικα εχει συνηθως το πανω χερι, παραδοξως
Ξερω πολλες που δεν εχουν δουλεψει ποτε στη ζωη τους ουτε μια μερα, ο αντρας γαμιεται στη δουλεια μεχρι τα 60+ και οι γυναικες τους εχουν στο τρεξιμο
Δηλαδή τι λέει ο κ. Σαββίδης που είναι ψέμματα, και δεν ισχύει.. Πες μας τα επιχειρήματα σου.Ο χειρότερος σίγουρα δεν είναι ο sad man. Πολλες φορές λέει και αλήθειες. Απο τους χειρότερους είναι ο savidis που ή έχει τρομερά ψυχολογικά ή τρολαρει πολύ άσχημα.
Ο χειρότερος σίγουρα δεν είναι ο sad man. Πολλες φορές λέει και αλήθειες. Απο τους χειρότερους είναι ο savidis που ή έχει τρομερά ψυχολογικά ή τρολαρει πολύ άσχημα.
Βέβαια να πούμε ότι οι τωρινοί νέοι δεν έχουν ιδέα ούτε από μπουρδέλα,ούτε από τσάρκες,ούτε από τίποτα.
Οι πιο πολλοί είναι ήδη με γκόμενες πριν από τα 18 και δεν τους λείπει το μουνί.Σε αντίθεση με τη δικιά μας και παλιότερες γενιές που για πολλούς το μπουρδέλο ήταν μονόδρομος αφού οι τότε κοπέλες δεν ήταν ξεκωλιάρες όπως τώρα.