Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Βέβαια να πούμε ότι οι τωρινοί νέοι δεν έχουν ιδέα ούτε από μπουρδέλα,ούτε από τσάρκες,ούτε από τίποτα.

Οι πιο πολλοί είναι ήδη με γκόμενες πριν από τα 18 και δεν τους λείπει το μουνί.Σε αντίθεση με τη δικιά μας και παλιότερες γενιές που για πολλούς το μπουρδέλο ήταν μονόδρομος αφού οι τότε κοπέλες δεν ήταν ξεκωλιάρες όπως τώρα.

Επισκέπτης
Βέβαια να πούμε ότι οι τωρινοί νέοι δεν έχουν ιδέα ούτε από μπουρδέλα,ούτε από τσάρκες,ούτε από τίποτα.

Οι πιο πολλοί είναι ήδη με γκόμενες πριν από τα 18 και δεν τους λείπει το μουνί.Σε αντίθεση με τη δικιά μας και παλιότερες γενιές που για πολλούς το μπουρδέλο ήταν μονόδρομος αφού οι τότε κοπέλες δεν ήταν ξεκωλιάρες όπως τώρα.
σε λαθος εποχη γεννηθηκαμε

Αναθεμα στη μοιρα!

Επισκέπτης
Ολο το θρεντ εχει ξεφυγει εντελως
Το κακο ειναι οτι διαβαζουν και νεαρα παιδια ολα τα γεματο μισος ποστ τους και πιθανο καποια να επηρεαζονται
Μακαρι! Δεν ειμασταν αξιοι να γινουμε βομβιστες και γιναμε πικεριστες.

Επισκέπτης
Τα νιατα η ομορφια η υγεια η αγαπη χανονται.

Το μισος μενει μεχρι την τελευταια ροχαλα με αιμα.

Aaaaztek 84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
6
Like
573
Πόντοι
301
Εγώ ένα θα σας πω.ΑΠΛΑ Μην δίνεται σημασία στην κλασσική καθημερινή τύπισσα που έχει 4000 φίλους στο ινστα και 300 προσκλήσεις σε αναμονή. Τις έχει χτίσει προσεκτικά δείχνοντας κώλο/πρόσωπο φουλ μεικαπ και από σωστή γωνία φώτο. Αυτή η ιντερνετικη έκδοση της σίγουρα την είδε τζορτζινα ροντριγκες και νομίζει ότι λιγότερο από λεφτάς/επιχειρηματίας/γνωστός αθλητής δεν είναι αρκετός. Και μπερδεύει αυτή την αιθέρια περσονα με την πραγματικότητα. Αυτή η κατηγορία λοιπόν ας περιμένει τον ίδιο τον Κριστιάνο ροναλντο. Στα αρχιδια μας. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οι ελλεηνίδες 30+ είναι ότι χειρότερο υπάρχει στο γυναικείο είδος.Εαν βγάλω ένα ΠΟΛΥ μικρό ποσοστό που αξίζει αλλά δεν είναι διαθέσιμο,τέτοιο τουπέ,τέτοια ξινίλα,τέτοιες απαιτήσεις,δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο.Εσεις πείτε ότι θέλετε,δεν μ'ενδιαφέρει καθόλου.
ειναι ο νομος της εξελιξης μπουμπουνα. Αν δεν απερριπταν 10 πριν πανε με τον ενα δεν θα βελτιωνονταν.τα ειδη. Ηττοπαθεις που τα εχουν παρατησει λιονταρια, κριάρια, πικερ δεν ειναι προς αναπαραγωγη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μακαρι! Δεν ειμασταν αξιοι να γινουμε βομβιστες και γιναμε πικεριστες.
ομοφυλοφιλοι και συναφεις πικεριστες ειναι καλο να αυξάνονται, μειωνουν τον ανταγωνισμο για εμας τους υπολοιπους

Επισκέπτης
ειναι ο νομος της εξελιξης μπουμπουνα. Αν δεν απερριπταν 10 πριν πανε με τον ενα δεν θα βελτιωνονταν.τα ειδη. Ηττοπαθεις που τα εχουν παρατησει λιονταρια, κριάρια, πικερ δεν ειναι προς αναπαραγωγη
με τις τραβεστι που εχουν γυναικεια βυζια θα αναπαραχθεις βιολογε, ή με το φιλο σου που αλειφεστε με λαδια;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
με τις τραβεστι που εχουν γυναικεια βυζια θα αναπαραχθεις βιολογε, ή με το φιλο σου που αλειφεστε με λαδια;
ουτε με τραβεστι εχω πάει ουτε εχω αλειφτει λάδια πουστρακι 

Μια χαρα γυναικα ηταν η συζυγος μου και μια χαρα γυναικα ειναι η τωρινη μου γκομενα

Επισκέπτης
ουτε με τραβεστι εχω πάει ουτε εχω αλειφτει λάδια πουστρακι  

Μια χαρα γυναικα ηταν η συζυγος μου και μια χαρα γυναικα ειναι η τωρινη μου γκομενα
μονος σου τα εχεις πει γιατι νομιζες οτι ηταν φυσιολογικα. Δεν ηξερες καλη βιολογια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μονος σου τα εχεις πει γιατι νομιζες οτι ηταν φυσιολογικα. Δεν ηξερες καλη βιολογια
τι εχω πει ρε παπαριδη πουστη. Πες ποτε εχω πει για λαδια και επαφες με τραβελια.

Για αυτο εχετε κακο ονομα οι πουστιδες λετε ψεματα για τους αλλους υπουλα πολλες φορες για να περασουν. Οχι ρε πουστρακια.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Η εμπειρια εχει δειξει οτι σε αυτες τις περιπτωσεις, που ειναι η πλειοψηφια στα πλαιοτερα ζευγαρια, η γυναικα εχει συνηθως το πανω χερι, παραδοξως

Ξερω πολλες που δεν εχουν δουλεψει ποτε στη ζωη τους ουτε μια μερα, ο αντρας γαμιεται στη δουλεια μεχρι τα 60+ και οι γυναικες τους εχουν στο τρεξιμο
Άμα είναι μ@λάκας με περικεφαλαία ο άλλος, τι να του πεις; Έχει δεχτεί αυτή την νοσηρή κατάσταση απο τους παλαιότερους, σαν κάτι φυσιοογικό.Χωρίς να θέλει να κάνει το παραμικρό για να την αλλάξει. Έχει την αρκούδα σπίτι για να θρέφει κώλους που μπορεί και να του πηδιέται με αλλοδαπούς πότε,πότε. Σίγουρα θα του λέει τις εξυπνάδες της και θα τον έχει στην πίεση. Σαν καταδίκη ακούγεται όλο αυτό.  :S

Επισκέπτης
Θυμαστε το βιντεο που δειχνει το μουνι της στον Αλβανο στην παραλια;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Ο χειρότερος σίγουρα δεν είναι ο sad man. Πολλες φορές λέει και αλήθειες. Απο τους χειρότερους είναι ο savidis που ή έχει τρομερά ψυχολογικά ή τρολαρει πολύ άσχημα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ο χειρότερος σίγουρα δεν είναι ο sad man. Πολλες φορές λέει και αλήθειες. Απο τους χειρότερους είναι ο savidis που ή έχει τρομερά ψυχολογικά ή τρολαρει πολύ άσχημα.
Δηλαδή τι λέει ο κ. Σαββίδης που είναι ψέμματα, και δεν ισχύει.. Πες μας τα επιχειρήματα σου.  :cool2:

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216

Τύπε ο ένας είναι χειρότερος από τον άλλο.

Επισκέπτης
Και εγω τα λεω πολυ καλα. Χυστε τες στα μουτρα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εσενα να πας να σε χύσει η Βίκυ με τον δυνατο πουτσο πικεριστη

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

σιγα ρε σαντμαν που ειναι οι 18-25 ελλεηνιδες τοσο καυλιαρες ,παλι οι περισσοτερες τα ιδια χαλια ειναι,απλα θα χουν κανα γκομενο θα πεφτει καμια πουτσα π κ που ενω οι 30-35+ ουτε τωρα δν πεφτει πουτσα αν δν ειναι δεσμευμενες ουτε πριν 13-15 χρονια επεφτε  :S :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom