Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.110
- Πόντοι
- 1.686
Επίσης οι αποτυχημένες δίαιτες σε βελτιώνουν
σαν άνθρωπο, αλλά παραμένεις χοντρός !
Φαντασου τι σου κανει μια επιτυχια.οι χυλοπιτες σε κανουν να βελτιωνεσαι ως γκομενος
οι πτωχευσεις σε κανουν να βελτιωνεσαι ως επιχειρηματιας
οι ηττες στα αθληματα σε κανουν να βελτιωνεσαι ως αθλητης
οι αποτυχιες στις πανελληνιες σε κανουν να βελτιωνεσαι ως μαθητης
οι παρατηρησεις απο τον προισταμενο στη δουλεια σου σε κανουν να βελτιωνεσαι ως εργαζομενος
οι οικονομικες καταστροφες σε κανουν να βελτιωνεσαι ως οικονομικος διαχειριστης
γενικως μπορει να εισαι ενας αποτυχημενος μαθητης, εργαζομενος, αθλητης, γκομενος και αφραγκος αλλα εχεις βελτιωθει πολυ ως ανθρωπος
οι χυλοπιτες σε κανουν να βελτιωνεσαι ως γκομενος
οι παρατηρησεις απο τον προισταμενο στη δουλεια σου σε κανουν να βελτιωνεσαι ως εργαζομενος
γενικως μπορει να εισαι ενας αποτυχημενος μαθητης, εργαζομενος, αθλητης, γκομενος και αφραγκος αλλα εχεις βελτιωθει πολυ ως ανθρωπος
τα φωτα ρε τυπε μπορει να σου δειξουν σε τι φαση ειναι η γκομενα,βεβαια αμα εισαι βαρβατο καμακι οντως τα παραβλέπειςΑν δεν άνοιγα το στόμα μου και περίμενα πράσινα και μπλε φώτα,δε θα τις γαμούσα ούτε στον ύπνο μου.
τα φωτα ρε τυπε μπορει να σου δειξουν σε τι φαση ειναι η γκομενα,βεβαια αμα εισαι βαρβατο καμακι οντως τα παραβλέπεις
οι χυλοπιτες σε κανουν να βελτιωνεσαι ως γκομενος
Την πρώτη Γερμανίδα που γάμησα Γερμανία της μίλησα 07:00 το πρωί καθημερινής που όλοι είναι σαν να τους σκότωσαν τη μανα και μία από τις επόμενες Γερμανίδες αφού είμασταν σταματημένοι στο ίδιο φανάρι πεζών.
Αν δεν άνοιγα το στόμα μου και περίμενα πράσινα και μπλε φώτα,δε θα τις γαμούσα ούτε στον ύπνο μου.
τυπε τι πρεπει να κανουμε για να γνωρισουν οι νεοι που ταλαιπωρουνται με γκομενιλικια και χυλοπιτες τον πικερισμο;Μην ασχολειστε με τα μπαζα ρε
Όσο γίνεται. Πολλοί παρασύρονται απ'τις καύλες και την μουνοδουλίασή τους.Μην ασχολειστε με τα μπαζα ρε
Εσύ μπορεί να το λες για πλάκα αλλά ξέρω πολλούς που μόνο στην ιδεα της απόρριψης προτιμούν να μην την πεσουν σε κάποια. Οι περισσότεροι δε από αυτούς απλά είχαν μια πολύ κακή εμπειρία με καποια ΚΑΡΙΌΛΑ και τους κόστισε πολύ. Εμενα ας πούμε έχει γυρίσει και μου έχει πει γκόμενά (κάτω του 5/10 αλλά με στοματικες ικανότητες 10/10) "δε θα σου καθόμουν ποτέ, καλύτερα με γυναίκα πάρα με σένα"... Ακόμα το θυμάμαι γιατί με είχε πειράξει πολύ τότε αλλά η ζωή συνεχίζετε. Να μιλάτε σε όποια σας αρέσει και η ικανοποιήσει που θα πάρετε όταν γαμησετε θα ΥΠΕΡΚΑΛΎΠΤΕΙ όλα τα άκυρα που έχετε μαζεψει
Μόνο που εμεις εδώ λέμε για ελληνίδες.
Ελληνίδα σε βαγόνι ή σε φανάρι,μόνο αν σ'έχει δει στην τηλεόραση θα σου μίλαγε.
οχι οτι οι αλλες ινε καλυτερες αλλα τουλαχιστον ινε πιο ομορφες ,που να συγκριθουνε με ρωσιδια η ρουμανεςτυπε τι πρεπει να κανουμε για να γνωρισουν οι νεοι που ταλαιπωρουνται με γκομενιλικια και χυλοπιτες τον πικερισμο;
το παλικαρι νομιζω λεει για κανονικες γυναικες, οχι τις μιλφαρες που τους την πεφτουμε και τις γαμαμε στον υπνο μαςΕπειδη εισαι ναυαγιο, γι αυτο..
Εγω που ειμαι alpha male πανω απο 20 μιλφαρες που εχω πηδηξει, τις εκανα πεσιμο στον δρομο...
Επειδη εισαι ναυαγιο, γι αυτο..
Εγω που ειμαι alpha male πανω απο 20 μιλφαρες που εχω πηδηξει, τις εκανα πεσιμο στον δρομο...
1 χυλοπιτα εχει φαει ο ροπαο και αυτη επειδη η γκομενα παντρευοταν εκεινη την μερα......Έτσι είναι οι άρχοντες. Και μετράς πόσες γάμησες! ΟΧΙ ΠΟΣΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Γιατί οι μάγκες, ετσι βλέπουν τη χυλόπιτα . Σαν ευκαιρία χαμένη από τη γκόμενα.
Ειδικά αν αυτός που έφαγε τη χυλόπιτα, βρει άλλη ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΙ αυτή που τον χυλοπίτιασε, η οποία περιμένει ακόμη να βρει το σωσία του Κούρκουλου στα νιάτα του αλλά με φεράρι και μένει στο ράφι .
Προφανώς για να φας τις 20 , μπορεί να έφαγες άλλες 20/40/100 χυλόπιτες.
Αλλά στην καραπουτσακλάρα σου.