Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

Επίσης οι αποτυχημένες δίαιτες σε βελτιώνουν
σαν άνθρωπο, αλλά παραμένεις χοντρός !  :rockon: :2funny:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.686
Πόντοι
506
οι χυλοπιτες σε κανουν να βελτιωνεσαι ως γκομενος
οι πτωχευσεις σε κανουν  να βελτιωνεσαι ως επιχειρηματιας
οι ηττες στα αθληματα σε κανουν να βελτιωνεσαι ως αθλητης
οι αποτυχιες στις πανελληνιες σε κανουν να βελτιωνεσαι ως μαθητης
οι παρατηρησεις απο τον προισταμενο στη δουλεια σου σε κανουν να βελτιωνεσαι ως εργαζομενος
οι οικονομικες καταστροφες σε κανουν να βελτιωνεσαι ως οικονομικος διαχειριστης

γενικως μπορει να εισαι ενας αποτυχημενος μαθητης, εργαζομενος, αθλητης, γκομενος και αφραγκος αλλα εχεις βελτιωθει πολυ ως ανθρωπος
Φαντασου τι σου κανει μια επιτυχια.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
οι πτωχευσεις σε κανουν  να βελτιωνεσαι ως επιχειρηματιας
οι παρατηρησεις απο τον προισταμενο στη δουλεια σου σε κανουν να βελτιωνεσαι ως εργαζομενος

γενικως μπορει να εισαι ενας αποτυχημενος μαθητης, εργαζομενος, αθλητης, γκομενος και αφραγκος αλλα εχεις βελτιωθει πολυ ως ανθρωπος

Φυσικά υπάρχουν και άντρες :effemine: που βάζουν δάχτυλο στον πάτο τους,κάνουν 5λεπτο σεξ σε πακοχυμένα σεντόνια και στέλνουν μηνύματα με καρδούλες σε πουτάνες.

Για όλους έχει ο θεός,ακόμη και για τους βλαμμένους πίκηδες

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
τα φωτα ρε τυπε μπορει να σου δειξουν σε τι φαση ειναι η γκομενα,βεβαια αμα εισαι βαρβατο καμακι οντως τα παραβλέπεις

Εγώ έχω μάθει  αυτό με τα φώτα να μην το επιζητω,γιατί παίζει από το να πέσεις απλά σε ανάφτρα μέχρι τύπισσα που φλερταρει για το παιχνίδι,αλλά ως εκεί.

Στο εξωτερικο που ζω εγώ,πολλες σε κοιτάνε και χαμογελουν από "ενδειξη ευγενειας" :rolleyes:

Βασικά δε με ενδιαφέρουν τι σκέφτονται και τι θέλουν(μιας και επί των πλείστων σκέφτονται σκατα και δεν ξερουν τι θέλουν)
με νοιαζει τι θέλω εγω.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εγω θελω μια φερραρι φ458 ιταλια σουπερ λεγγερα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
οι πτωχευσεις σε κανουν  να βελτιωνεσαι ως επιχειρηματιας

Με τις γκόμενες είναι καθαρά θέμα δοκιμής και λάθους.Με τα άλλα όντως παίρνεις ρίσκο και παίζεις.Και πάλι μαθαίνεις από τις αποτυχίες,είναι στο πρόγραμμα.
Το θέμα είναι οτι ο άντρας ποτίζεται μαλακίες και άσχετα πράγματα σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά των γυναικών.Οι μανάδες τις παρουσιάζουν σαν ιδανικά πλάσματα,ταυτίζονται μαζί τους και όλοι στον κοινωνικό περίγυρο τις ανεβάζουν γιατί κοινωνική επιθυμία είναι να παντρευτείς.
Οπότε ο νέος ποτίζεται άπειρο σανό από το περιβάλλον σε ό,τι αφορά τις γκόμενες.Τις θεωρεί αθώα,ρομαντικά λουλουδάκια που σκέφτονται όπως αυτός.Νιώθει ενοχές που θέλει να γαμήσει.
Ενώ οι γκόμενες μαθαίνουν τα πάντα για τους άντρες,τις προειδοποιούν ενδελεχώς για όλες τις αντρικές συμπεριφορές και αν κάνουν κανά λάθος η κοινωνία τις αποζημιώνει.

Αυτό είναι γιατί η κοινωνία έχει συμφέρον να γεννιούνται παιδιά άρα ο άντρας πρέπει να φάει σανό και να δεσμευτεί ενώ η κοπέλα να προειδοποιηθεί καταλλήλως για να αποφύγει κακοτοπιές.
Αν οι άντρες ήξεραν την πραγματική φύση των γυναικών,πιθανότατα θα δίσταζαν πολλοί να παντρευτούν και αυτό δε συμφέρει την κοινωνία,θέλει τον άντρα λίγο βλακάκο και χαζούλη να μπλέξει και τη γυναίκα προσεκτική,της συγχωρεί πολλά γιατί έχει αναπαραγωγική αξία.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε δεν καταλαβα τιποτα αλλα τα λες ωραια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εμένα ας πούμε η μάνα μου έλεγε πάντα τι καλή κοπέλα,πόσο όμορφη,δε θέλω να κοροιδεύεις τα κοριτσάκια,αν τη θες να την πάρεις κτλ.
Ευτυχώς είχα πατέρα red pill έλεγε α ρε γαμιά,μόνο τον πούτσο σου σκέφτεσαι ρε.Από μέσα σου σκέφτεσαι τι μαλακίες μου λέει ο γέρος μου τώρα για γάμο,εγώ γαμάω αβέρτα στα μουνολίβαδα.
-Από πού είναι η γκόμενα?
-Πολωνία.
-Πολωνέζα,skribae putana.Η άλλη η ψηλή δε μου άρεσε καθόλου.Κατάλαβα πού πάνε τα λεφτά.Το σπίτι δεν είναι ξενοδοχείο να κοιμάσαι μόνο ή μπορδέλο να έρχεσαι μόνο να γαμάς κτλ.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Την πρώτη Γερμανίδα που γάμησα Γερμανία της μίλησα 07:00 το πρωί καθημερινής που όλοι είναι σαν να τους σκότωσαν τη μανα και μία από τις επόμενες Γερμανίδες αφού είμασταν σταματημένοι στο ίδιο φανάρι πεζών.
Αν δεν άνοιγα το στόμα μου και περίμενα πράσινα και μπλε φώτα,δε θα τις γαμούσα ούτε στον ύπνο μου.

Μόνο που εμεις εδώ λέμε για ελληνίδες.

Ελληνίδα σε βαγόνι ή σε φανάρι,μόνο αν σ'έχει δει στην τηλεόραση θα σου μίλαγε.

Zager

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2017
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
Με τόση προσοχή που δέχονται πως να μην καβαλήσουν το καλάμι και να μην απαιτούν να τους την πέφτουν αβέρτα;

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
Μην ασχολειστε με τα μπαζα ρε

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εσύ μπορεί να το λες για πλάκα αλλά ξέρω πολλούς που μόνο στην ιδεα της απόρριψης προτιμούν να μην την πεσουν σε κάποια. Οι περισσότεροι δε από αυτούς απλά είχαν μια πολύ κακή εμπειρία με καποια ΚΑΡΙΌΛΑ  και τους κόστισε πολύ. Εμενα ας πούμε έχει γυρίσει και μου έχει πει γκόμενά (κάτω του 5/10 αλλά με στοματικες ικανότητες 10/10) "δε θα σου καθόμουν ποτέ, καλύτερα με γυναίκα πάρα με σένα"... Ακόμα το θυμάμαι γιατί με είχε πειράξει πολύ τότε αλλά η ζωή συνεχίζετε. Να μιλάτε σε όποια σας αρέσει και η ικανοποιήσει που θα πάρετε όταν γαμησετε θα ΥΠΕΡΚΑΛΎΠΤΕΙ όλα τα άκυρα που έχετε μαζεψει

Σε αυτό φταίνε τα πτυχία , η μόρφωση , η φλωροκοινωνία , η πολιτική ορθότητα , ο προοδευτισμός και κάτι ξενόφερτα τύπου pop κουλτούρα και μαλακίες.
Αυτοί που πληγώνονται από καριόλες, στο 98% είναι με πτυχία, σπουδές κτλ  .

Αυτή που σε πλήγωσε., ήταν καριόλα και της βοήθησες να γίνει ακόμη χειρότερη και να πει χειρότερα στον επόμενο.
Αν απάνταγες

"με 100 ευρώ , γαμάω ρωσιδα βολεϋμπολίστρια, 10 χρονια μικρότερη από σένα (αν ήταν 30+ αυτό) ή
20 πόντους ψηλότερη (αν ήταν κάτω από 1,68 αυτό)
ή 15 κιλά ελαφρύτερη (αν ήταν πάνω από 65 κιλά αυτό)

η οποία ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ , δείχνει πολύ πιο κάβλα από όσο δείχνεις εσύ μετά από 12ωρο βάψιμο , χτένισμα, μανικιούρ πεντικιούρ και σπα"

Έτσι , δεν θα ξαναέλεγε μαλακία σε άλλον . Τώρα, βρίσκει και κάνει .

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.297
Πόντοι
5.006
Μόνο που εμεις εδώ λέμε για ελληνίδες.

Ελληνίδα σε βαγόνι ή σε φανάρι,μόνο αν σ'έχει δει στην τηλεόραση θα σου μίλαγε.

Επειδη εισαι ναυαγιο, γι αυτο..
Εγω που ειμαι alpha male πανω απο 20 μιλφαρες που εχω πηδηξει, τις εκανα πεσιμο στον δρομο...

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
τυπε τι πρεπει να κανουμε για να γνωρισουν οι νεοι που ταλαιπωρουνται με γκομενιλικια και χυλοπιτες τον πικερισμο;
οχι οτι οι αλλες ινε καλυτερες αλλα τουλαχιστον ινε πιο ομορφες ,που να συγκριθουνε με ρωσιδια η ρουμανες

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εγω που ειμαι alpha male πανω απο 20 μιλφαρες που εχω πηδηξει, τις εκανα πεσιμο στον δρομο...
το παλικαρι νομιζω λεει για κανονικες γυναικες, οχι τις μιλφαρες που τους την πεφτουμε και τις γαμαμε στον υπνο μας

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Έτσι είναι οι άρχοντες. Και μετράς πόσες γάμησες! ΟΧΙ ΠΟΣΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Γιατί οι μάγκες, ετσι βλέπουν τη χυλόπιτα . Σαν ευκαιρία χαμένη από τη γκόμενα.
Ειδικά αν αυτός που έφαγε τη χυλόπιτα, βρει άλλη ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΙ αυτή που τον χυλοπίτιασε, η οποία περιμένει ακόμη να βρει το σωσία του  Κούρκουλου στα νιάτα του αλλά με φεράρι και μένει στο ράφι .
Προφανώς για να φας τις 20 , μπορεί να έφαγες άλλες 20/40/100 χυλόπιτες.
Αλλά στην καραπουτσακλάρα σου.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.003
Πόντοι
5.506
Έτσι είναι οι άρχοντες. Και μετράς πόσες γάμησες! ΟΧΙ ΠΟΣΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Γιατί οι μάγκες, ετσι βλέπουν τη χυλόπιτα . Σαν ευκαιρία χαμένη από τη γκόμενα.
Ειδικά αν αυτός που έφαγε τη χυλόπιτα, βρει άλλη ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΙ αυτή που τον χυλοπίτιασε, η οποία περιμένει ακόμη να βρει το σωσία του  Κούρκουλου στα νιάτα του αλλά με φεράρι και μένει στο ράφι .
Προφανώς για να φας τις 20 , μπορεί να έφαγες άλλες 20/40/100 χυλόπιτες.
Αλλά στην καραπουτσακλάρα σου.
1 χυλοπιτα εχει φαει ο ροπαο και αυτη επειδη η γκομενα παντρευοταν εκεινη την μερα......
την γαμησε την επομενη γιατι ειναι παντελονατος.....
οχι σαν το πουλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom