Παίδες θέλω την βοήθεια σας.. Εδώ και δύο βδομάδες έχω γνωρίσει ένα γκομενάκι με το οποίο μιλάμε αρκετά σχεδόν κάθε μέρα. Γνωριστήκαμε στο μαγαζί που δουλεύει (όχι σε μπαρ-καφετερια), εγώ ήμουν χαλαρός, έβλεπα ότι έριχνε κάποιες κλεφτές ματιές και πήρα την απόφαση να της μιλήσω σιγά σιγά και αυτό προχώρησε, με το να της ζητήσω αριθμό. Μου έχει πει πως είναι ελεύθερη από τον Ιούνιο και ότι είναι καλά, και ότι δεν είναι γκόμενα που είναι από δω και εκεί. Γενικά φαίνεται κομπλέ σαν γκόμενα. Τις τελευταίες ημέρες είχε πολύ δουλειά και ήταν πιεσμένη άγρια. Της είχα προτείνει να βγούμε για φαγητό αλλά μου απάντησε λόγω της δουλειάς ότι είναι δύσκολο αυτές τις μέρες, αλλά ότι γουστάρει να βγούμε και να το κανονίσουμε.
Τις επόμενες ημέρες, μιλήσαμε κανονικά σε μηνύματα, την είδα και στο μαγαζί που είναι και τα είπαμε και λίγο από κοντά. Προχθές που γύρναγε σπίτι και ενώ είχε τελειώσει από την δουλειά και μιλάγαμε σε μηνύματα, της κάνω σε παίρνω τηλέφωνο να σου κάνω παρέα μέχρι να φτάσεις, γιάτι όπως μου είπε ήταν πολύ κουρασμένη και δεν ήξερε πως θα οδηγήσει μέχρι σπίτι και τέτοια. Μου απαντάει σε ντρέπομαι λίγο και τέτοια. Μόλις έφτασε σπίτι τα λέγαμε λίγο ακόμα από μηνύματα και της πετάω ακόμα με ντρέπεσαι να σε πάρω τηλέφωνο, με την γκόμενα να μου απαντάει, πως ήρθε λίγο ο αδερφός μου από εδώ. Έτσι, και εγώ τραβήχτηκα λίγο και ήμουν πιο ψυχρός στα μηνύματα. Άφησα, δύο ημέρες να περάσουν χωρίς μήνυμα. Μου έστειλε εκείνη, πιάσαμε λίγο την κουβέντα και της κάνω πάμε για ένα ποτάκι. Η τύπισσα στην αρχή μου είπε πως θέλει να πάει σπίτι να ξεραθεί στον ύπνο και μετά πως έχει και ένα τραπέζι και βαριέται να πάει και τέτοια.
Για να μην σας κουράζω μάγκες. Ενώ βλέπω πως με την γκόμενα, μιλάμε, ενδιαφέρεται με τον τρόπο της, όταν έρχεται η ώρα να κανονίσουμε κάτι βρίσκει. Θέλω τα φωτα σας και τι στάση να κρατήσω από δω και πέρα.