Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
basika τα μπαζα εχουν πολλους απο κομπλεξ
κ στο σχολειο η παρτολα παντα ηταν χοντρη με τεραστια βυζια κ μπαζακι![]()
Τα μπάζα είναι καλά στο
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
basika τα μπαζα εχουν πολλους απο κομπλεξ
κ στο σχολειο η παρτολα παντα ηταν χοντρη με τεραστια βυζια κ μπαζακι![]()
Μερεντα μην εχει το μενου μονο και με ξενερωσεις τυπε.Θα γίνει αυτό το βουκελομιράκλι;![]()
Μερεντα μην εχει το μενου μονο και με ξενερωσεις τυπε.
Αφου αυτο ηθελες απο την αρχη γιατι δεν το ελεγες βρε ναζιαρικο πουρό?
Γιατι δλδ ολες αυτες οι κατινιες?Ναζακια μου εκανες και ζηλευες?![]()
Παιζει.Tύπε??λες δηλαδή η κόντρα να είναι κρυφός πόθος?Σαν τις ταινίες στην ελληνική tv??![]()
Tύπε??λες δηλαδή η κόντρα να είναι κρυφός πόθος?Σαν τις ταινίες στην ελληνική tv??![]()
Παιζει.![]()
Μπά...
Όλο λάδι-λάδι και τηγανίτα τίποτα, είναι ο κ. Ντορίτα.
Εδώ και έξι μήνες υπόσχεται να με γλεντήσει αλλά όλο το αναβάλλει.![]()
Εχεις και παραπονακια ναζιαρα μου?Οποτε θες σε δικο μου χωρο ομως εγω στα μερη σας δεν ερχομαι φοβουμε μην με αποπλανησετε λυσσασμενα δροσερα αγορια.Μπά...
Όλο λάδι-λάδι και τηγανίτα τίποτα, είναι ο κ. Ντορίτα.
Εδώ και έξι μήνες υπόσχεται να με γλεντήσει αλλά όλο το αναβάλλει.![]()
συνήθως λεω οι κοπέλες με χαμηλή εμφάνιση είναι οι χειρότερες για σχεση και οι πιο απιστες..δεν κοιτάζουν οι άντρες περιτύλιγμα για το περιτύλιγμα αλλα για να έχουν μια ιδεα του εσωτερικού..που πολυ πιθανόν συνδυάζεται..οι όμορφες κοπέλες είναι και οι πιο ταπεινες.ισορροπημένες ψυχικα...και ευκολοπροσιτες..ειναι η αυρα που βγάζουν που κάνει τους Άντρες να τις πλησιάζουν αι οχι η εμφάνισηΤο όμορφο εξωτερικά δεν είναι παντα και εσωτερικά όμορφο,μη κρίνεις απο το φαίνεσθαι κάποια.Το περιτύλιγμα συνήθως το ψαρεύουν πολλοί,το σοκολατάκι όμως τύπε μου άλλος το τρώει,δηλαδή?? συνήθως η πολύ όμορφη γκόμενα έχει πολλούς.
συνήθως λεω οι κοπέλες με χαμηλή εμφάνιση είναι οι χειρότερες για σχεση και οι πιο απιστες..δεν κοιτάζουν οι άντρες περιτύλιγμα για το περιτύλιγμα αλλα για να έχουν μια ιδεα του εσωτερικού..που πολυ πιθανόν συνδυάζεται..οι όμορφες κοπέλες είναι και οι πιο ταπεινες.ισορροπημένες ψυχικα...και ευκολοπροσιτες..ειναι η αυρα που βγάζουν που κάνει τους Άντρες να τις πλησιάζουν αι οχι η εμφάνιση
Δηλαδή το δηλώνεις επίσημα ότι γουστάρεις σύμπλεγμα?![]()
![]()
![]()
Επαναλαμβανω σε περιπτωση που ειτε με εγραψες η δεν ειδες το μνμ...
Μαριαννα κουκλαρα μου που μπορω να σε βρω?Το εννοω δεν κανω πλακα.
Εχεις και παραπονακια ναζιαρα μου?Οποτε θες σε δικο μου χωρο ομως εγω στα μερη σας δεν ερχομαι φοβουμε μην με αποπλανησετε λυσσασμενα δροσερα αγορια.![]()
Καλημερα! Μολις εκανα το πρωτο μ μπανιο για φετοςς!!
Η φωτο αφιερωμενη στον zeljko που αμφισβητει τις διμετρες ποδαρες μου!!![]()
ξεροχυνω με τη βλαισογονια σουΚαλημερα! Μολις εκανα το πρωτο μ μπανιο για φετοςς!!
Η φωτο αφιερωμενη στον zeljko που αμφισβητει τις διμετρες ποδαρες μου!!![]()
Μην γινεσαι σεξιστης και ομοφοβικος.Δηλωμένη λούγκρα από χρόνια.
Δηλωμένη λούγκρα από χρόνια.
Ενταξει, ειχε φανεί η βλαισογονία και απο εκεινη την παλιοτερη φωτο που ανεβασε.ξεροχυνω με τη βλαισογονια σου
Αλιμονο αμα βλεποντας αυτο το πραγμα, επικεντρωνεσαι εκει αλλωστε.Ενταξει, ειχε φανεί η βλαισογονία και απο εκεινη την παλιοτερη φωτο που ανεβασε.
Δεν ειναι σε πολυ μεγαλο βαθμο ομως.
Μην γινεσαι σεξιστης και ομοφοβικος.