P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
φανταζομαι με ευρυγωνιο
τι ειναι το ευρυγωνιο?
φανταζομαι με ευρυγωνιο
Πρέπει να χάσει 30 κιλά περίπου με 2 ώρες διάδρομο και ελλειπτικό κάθε μέρα.Μετά θα χρειαστεί πλαστικη επέμβαση να βάλει στήθος να μαζευτει γενικως.Μετά απο όλα αυτά θα είναι κάπως ανεκτή.η συγκεκριμένη με ένα 5μηνο γυμναστήριο και 10 κιλά κάτω γύνετε μουνάρα
εντιτ
α θέλω και τα μαλιά ξανθά
τυπε οι χοντρες πρεπει να κυκλοφορουν στον κοσμο ετσιΡε μαγκες κοψτε κατι. Σαν να ειδατε πρωτη φορα χοντρο ανθρωπο κανετε. Νταξει τον ειδατε γυμνο, εχει διαφορα αλλα σιγα, υπαρχουν χιλιαδες τετοιες στην καθημερινοτητα μας
Αντι σαν αντρας να λεει θελω να χτισω μυς, λεει θελω να χασω κιλα.Το μονο που πρεπει να χασεις, με 1.75 και 70 κιλα, ειναι κανενα εικοσακιλο ανασφαλεια τύπε.
Πιο ξεκουραστα θα της ερθει να συναντησει τον Αλεξ.Πρέπει να χάσει 30 κιλά περίπου με 2 ώρες διάδρομο και ελλειπτικό κάθε μέρα.Μετά θα χρειαστεί πλαστικη επέμβαση να βάλει στήθος να μαζευτει γενικως.Μετά απο όλα αυτά θα είναι κάπως ανεκτή.
Γιατι να βαλει στηθος δηλαδη?Πρέπει να χάσει 30 κιλά περίπου με 2 ώρες διάδρομο και ελλειπτικό κάθε μέρα.Μετά θα χρειαστεί πλαστικη επέμβαση να βάλει στήθος να μαζευτει γενικως.Μετά απο όλα αυτά θα είναι κάπως ανεκτή.
Εννοεις οτι το σεξ μαζι μου ισοδυναμει με 2 ωρες διαδρομο και ελλειπτικο ημερησιως?Πιο ξεκουραστα θα της ερθει να συναντησει τον Αλεξ.
Εννοω οτι δεν διαθετεις στανταρς.....Εννοεις οτι το σεξ μαζι μου ισοδυναμει με 2 ωρες διαδρομο και ελλειπτικο ημερησιως?
Δεν βλεπω να χει κανενα σπουδαιο βυζι και αν χασει κιλα θα εξαφανιστει αυτο το λιγοΓιατι να βαλει στηθος δηλαδη?
Δεν ξερω τι εννοεις στανταρντς τύπε, εγω παω με αυτες που γουσταρω. Το ευχομαι σε ολους σας.Εννοω οτι δεν διαθετεις στανταρς.....
Αμα το εννοεις αυτο. Σε παραδεχομαι.Δεν ξερω τι εννοεις στανταρντς τύπε, εγω παω με αυτες που γουσταρω. Το ευχομαι σε ολους σας.
Τι ειναι τούτο ????
δεν τα υποστηρίζει ο σκελετος μου..το σουλουπι μου.χωρις γυμναστική και καθιστικη ζωη δεν είναι σχετικα στεγνα κιλα..αχρείαστο νεκρό βαρος απανω μου ειναι τα 5κιλα τουλάχιστον..υπάρχουν ατομα με βαρυ μυοσκελετικο σύστημα που μπορούν να υποστηρίξουν 80 με 85 καθαρα κιλα στο 1.75 χωρίς γυμναστική.στο καθισιο που λεμε..σπανιο βέβαιαΤο μονο που πρεπει να χασεις, με 1.75 και 70 κιλα, ειναι κανενα εικοσακιλο ανασφαλεια τύπε.
Τι λες βρε ανθρωπε? Τι σκελετο εχεις δηλαδη που πρεπει να εισαι 65 κιλα για να τον υποστηριξει?δεν τα υποστηρίζει ο σκελετος μου..το σουλουπι μου.χωρις γυμναστική και καθιστικη ζωη δεν είναι σχετικα στεγνα κιλα..αχρείαστο νεκρό βαρος απανω μου ειναι τα 5κιλα τουλάχιστον..υπάρχουν ατομα με βαρυ μυοσκελετικο σύστημα που μπορούν να υποστηρίξουν 80 με 85 καθαρα κιλα στο 1.75 χωρίς γυμναστική.στο καθισιο που λεμε..σπανιο βέβαια
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=24607.0;attach=659229;image[/img[/URL]]
[/quote]
νασιοναλ τζεογκραφικ
[img]http://cdn1.images.videobash.com/thumbs/003/726/341/320x240/320x240_0.jpg
Τι ειναι τούτο ????
νασιοναλ τζεογκραφικ