Με τι να πρωτοξεκινησω ειλικρινα εχω πεθανει στο γελιο με τις παπαρατζες ορισμενων ψευτοτραμπουκων..μιζερων τυπων που την μονη χαρα που εχουν δει ειναι αυτη της παλαμης τους. :birdman
Ειναι αυτο που ελεγε και ο πουσι ενα βραδυ που κραζατε το μυστικο και αναγκαστηκε να φυγει μετα..Τωρα ρε μαλακες που εφυγε η γκομενα τι θα κανουμε εδω θα τον παιζουμε παρεα???
Προφανως αυτο θελουν ορισμενοι να διωχνουν τα θηληκα του σαιτ τον λογο ακομα δυστηχως δεν τον γνωριζω..θες κομπλεξ,θες το οτι φοβουντε να μιλησουν σε γκομενα ..θες οτι την μονη γκομενα που εμπιστευοντε ειναι η παλαμη τους..θες οτι κρυβοντε αλλα συμφεροντα απο πισω..μην χαλασουμε και την πληρωμενη πιατσα εξαλου..θες οτι ειναι κρυφοπουσταρια κ φοβουντε τον ανταγωνισμο..πολλα ειναι.
Το οτι ασχολειστε και κραζετε τα θηληκα του σαιτ δειχνει φοβο για κατι το μονο σιγουρο .
Ειλικρινα τετοια μιζερια,φοβια,μαλακια στον εγκεφαλο οφειλετε σε τυπους που ειναι γαμησε τα και απο εξω και απο μεσα..για αυτο και τοση χολη.
Εγω απο εδω μεσα κερδισμενος βγηκα τοσο καιρο εκανα καποιες αξιολογες γνωριμιες ;)
Δεν εχω να χασω κατι και οσον αφορα τα μπινελικια και τους ψευτοτσαμπουκαδες μου ιδρωνει το δεξι παπαρι καθε φορα πιστεψτε με :-*
Αντε γεια τωρα και συνεχιστε την μιζερια μονοι σας,δεν βγαινει κατι να τα χωνουμε ο ενας στον αλλον,εχω περασει την ηλικια της μαλακιας και του τσαμπουκα πισω απο πληκτρολογιο.
υγ
οσα κοριτσια ειστε εδω μεσα γλεντηστε τους..καντε τους να τον κανουν τιραμολα πισω απο το pc