Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (7 μέλη και 49 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.969

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
μεχρι 30αρηδες θα πετυχεις...ελαχιστοι 40αρηδες...ισχυει δεν ειναι για πανω απο 40.
αλλα εχει δυνατα τουμπανακια μεσα.εμενα ειναι το στεκι μου και δεν αλλαζει
Εγω να μην παω λοιπον  :gay:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.917
Πόντοι
606
μεχρι 30αρηδες θα πετυχεις...ελαχιστοι 40αρηδες...ισχυει δεν ειναι για πανω απο 40.
αλλα εχει δυνατα τουμπανακια μεσα.εμενα ειναι το στεκι μου και δεν αλλαζει
το παχυνες.δεν ειμαι καν 40 >:(

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Μισό γιατί το πάτε αλλού...

Σας έχω υβρίσει εσάς ποτέ, ή σας έχω εκδιώξει ποτέ εσάς ή τον Μεγαλειότατο από κάπου;
Να με εχετε υβρισει, με εχετε υβρισει. Δεν το πάω έκει ομως. Εγω ξέρετε δεν κραταω κακίες και εδώ μπαίνω για να περνάω ευχαριστα την ωρα μου και τπτ παραπάνω.
Ακριβως μάλιστα κ γω αυτό επισημαίνω, οτι δεν περιμένω να πέσετε εσείς τόσο χαμηλα, όπως καποιοι αφήνουν να διαφανεί.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Να με εχετε υβρισει, με εχετε υβρισει. Δεν το πάω έκει ομως. Εγω ξέρετε δεν κραταω κακίες και εδώ μπαίνω για να περνάω ευχαριστα την ωρα μου και τπτ παραπάνω.
Ακριβως μάλιστα κ γω αυτό επισημαίνω, οτι δεν περιμένω να πέσετε εσείς τόσο χαμηλα, όπως καποιοι αφήνουν να διαφανεί.

Αν το τοποθετείτε έτσι. Δεκτόν.

Όσο για το τι αφήνοουν να διαφανεί κάποιοι, δεν με αφορά για δύο λόγους:
α) Διότι ο καθείς που κάθεται πίσω απο ένα πληκτρολόγιο, παίζει το παιχνίδι του &
β)Ο Μεγαλειότατος εκτός από λαλίστατος στα π.μ. με γυναικείους κλώνους, είναι και λεπτομερειακός.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Αν το τοποθετείτε έτσι. Δεκτόν.

Όσο για το τι αφήνοουν να διαφανεί κάποιοι, δεν με αφορά για δύο λόγους:
α) Διότι ο καθείς που κάθεται πίσω απο ένα πληκτρολόγιο, παίζε το παιχνίδι του &
β)Ο Μεγαλειότατος εκτός από λαλίστατος στα π.μ. με γυναικείους κλώνους, είναι και λεπτομερειακός.
Το δευτερο δεν ισχυει και το γνωριζετε.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
τι να διαβάσεις, πολύ βαρετό το νήμα  :tired:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγώ πεθαινω για άγιο κ πουλι  :wanker:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
σιγά τους σοβαρούς αντιπάλους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Βλεπω οτι και σε αλλα νηματα εκδηλωθηκε ενδιαφερον για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το "φιλακι-ρανταρ"  :2funny: :2funny: :2funny:
Ακομη και η Ερη ειδα οτι σηκωσε φρυδι διαβαζοντας το.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Με τι να πρωτοξεκινησω ειλικρινα εχω πεθανει στο γελιο με τις παπαρατζες ορισμενων ψευτοτραμπουκων..μιζερων τυπων που την μονη χαρα που εχουν δει ειναι αυτη της παλαμης τους. :birdman
Ειναι αυτο που ελεγε και ο πουσι ενα βραδυ που κραζατε το μυστικο και αναγκαστηκε να φυγει μετα..Τωρα ρε μαλακες που εφυγε η γκομενα τι θα κανουμε εδω θα τον παιζουμε παρεα???
Προφανως αυτο θελουν ορισμενοι να διωχνουν τα θηληκα του σαιτ τον λογο ακομα δυστηχως δεν τον γνωριζω..θες κομπλεξ,θες το οτι φοβουντε να μιλησουν σε γκομενα ..θες οτι την μονη γκομενα που εμπιστευοντε ειναι η παλαμη τους..θες οτι κρυβοντε αλλα συμφεροντα απο πισω..μην χαλασουμε και την πληρωμενη πιατσα εξαλου..θες οτι ειναι κρυφοπουσταρια κ φοβουντε τον ανταγωνισμο..πολλα ειναι.
Το οτι ασχολειστε και κραζετε τα θηληκα του σαιτ δειχνει φοβο για κατι το μονο σιγουρο .
Ειλικρινα τετοια μιζερια,φοβια,μαλακια στον εγκεφαλο οφειλετε σε τυπους που ειναι γαμησε τα και απο εξω και απο  μεσα..για αυτο και τοση χολη. :jerking:
Εγω απο εδω μεσα κερδισμενος βγηκα τοσο καιρο εκανα καποιες αξιολογες γνωριμιες  ;)
Δεν εχω να χασω κατι και οσον αφορα τα μπινελικια και τους ψευτοτσαμπουκαδες μου ιδρωνει το δεξι παπαρι καθε φορα πιστεψτε με  :-*
Αντε γεια τωρα και συνεχιστε την μιζερια μονοι σας,δεν βγαινει κατι να τα χωνουμε ο ενας στον αλλον,εχω περασει την ηλικια της μαλακιας και του τσαμπουκα πισω απο πληκτρολογιο. :sunglasses:

υγ
οσα κοριτσια ειστε εδω μεσα γλεντηστε τους..καντε τους να τον κανουν τιραμολα πισω απο το pc  :hi:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Με τι να πρωτοξεκινησω ειλικρινα εχω πεθανει στο γελιο με τις παπαρατζες ορισμενων ψευτοτραμπουκων..μιζερων τυπων που την μονη χαρα που εχουν δει ειναι αυτη της παλαμης τους. :birdman
Ειναι αυτο που ελεγε και ο πουσι ενα βραδυ που κραζατε το μυστικο και αναγκαστηκε να φυγει μετα..Τωρα ρε μαλακες που εφυγε η γκομενα τι θα κανουμε εδω θα τον παιζουμε παρεα???
Προφανως αυτο θελουν ορισμενοι να διωχνουν τα θηληκα του σαιτ τον λογο ακομα δυστηχως δεν τον γνωριζω..θες κομπλεξ,θες το οτι φοβουντε να μιλησουν σε γκομενα ..θες οτι την μονη γκομενα που εμπιστευοντε ειναι η παλαμη τους..θες οτι κρυβοντε αλλα συμφεροντα απο πισω..μην χαλασουμε και την πληρωμενη πιατσα εξαλου..θες οτι ειναι κρυφοπουσταρια κ φοβουντε τον ανταγωνισμο..πολλα ειναι.
Το οτι ασχολειστε και κραζετε τα θηληκα του σαιτ δειχνει φοβο για κατι το μονο σιγουρο .
Ειλικρινα τετοια μιζερια,φοβια,μαλακια στον εγκεφαλο οφειλετε σε τυπους που ειναι γαμησε τα και απο εξω και απο  μεσα..για αυτο και τοση χολη. :jerking:
Εγω απο εδω μεσα κερδισμενος βγηκα τοσο καιρο εκανα καποιες αξιολογες γνωριμιες  ;)
Δεν εχω να χασω κατι και οσον αφορα τα μπινελικια και τους ψευτοτσαμπουκαδες μου ιδρωνει το δεξι παπαρι καθε φορα πιστεψτε με  :-*
Αντε γεια τωρα και συνεχιστε την μιζερια μονοι σας,δεν βγαινει κατι να τα χωνουμε ο ενας στον αλλον,εχω περασει την ηλικια της μαλακιας και του τσαμπουκα πισω απο πληκτρολογιο. :sunglasses:

υγ
οσα κοριτσια ειστε εδω μεσα γλεντηστε τους..καντε τους να τον κανουν τιραμολα πισω απο το pc  :hi:

Ωραία κατάθεση ψυχής!  :)

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Εισαι αληθινος Αλεκότυπος τύπε. ;)
Οκ ρε Αλεξ κανουμε καβλαντα γουσταρουμε πειραζομαστε αλλα ρε τυπε ορισμενοι ειναι ψυχακηδες..ανωμαλαρες. :jerking:
Εγω το ξαναλεω στην καραπουτσακλαρα μου εδω μεσα κερδισμενος βγηκα  ;)

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ωραία κατάθεση ψυχής!  :)
Γιατι ρε μεγαλε εχω αδικο σε αυτα που λεω?
Δεν μπορουσα δλδ μια μερα να παρω την ζαβαρα να ερθω για καφε στην καφετερια απο το να ψευτοτραμπουκιζουμε ο ενας τον αλλον?
Να γουσταρουμε να γελασουμε να περασουμε καλα?
Επρεπε σονι και ντε δλδ να ειναι αυτη κρος..πουστης..εγω υποταχτικος και δεν συμαζευεται?
Μονοι σας κανετε δυσκολη την ζωη σας.Δεν ξερω ειλικρινα..να μην παρεξηγηθητε και σας πουν αδελφες?Ποιοι ρε?
Αυτοι ειναι μεγαλυτερες αδελφες που κραζουν με κομπλεξ κατωτεροτητας.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

υγ
ρε τυπε ειλικρινά τι σου προσφέρουν εδώ στο σάιτ οι μη  επαγγελματιες? Ποιος ο λόγος ύπαρξης τους?θέλεις καυλαντισμα με γυναίκες? Τόσα σάιτ υπάρχουν να καυλαντισεις,ΑΕ δω είναι για αυτούς που πληρώνουν και όχι για μαλακισμενα μπάζα που ψάχνουν τον αγαμητο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom