Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (6 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ωραια η mikroula !
Καλα ρε μαγγες διαφωνω & εγω με οσες κοιτουν την φορολογικη δηλωση για να βγουνε ραντεβου η να ξεκινησουν κατι ,αλλα τι περιμενετε κοπελα 25-30 χρονον  να βγειτε εξω με τα ποδια η το μετρο ?
Στην χειροτερη 1 scooter ωραιο μια χαρα θα ανεβει .
Εμενα μου εχει τυχει χειροτερο βεβαια & πουλο.
ειχα 1 bmw ψιλοκαινουργια & ειχα πουλησει το moto & ειχα παρει 1 μικρο παλιο  για την πολη.
το τι γκρινια ακουγα οταν την επαιρνα απο το σπιτι της με το παλιο αφηστετα .
οταν πηγαινα με την μπεμπα  καμαρι η δικια σου χαχα

τι σκουτερ προτεινεις?

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Διαβάστε και φρίξτε:

"θέλω να εξομολογηθώ κάτι που με κάνει να αισθάνομαι χάλια... προχθές βγήκα -μετά από πολύ καιρό μόνη - ραντεβού με έναν τύπο. Ήρθε και με πήρε από το σπίτι. Το κακό είναι ότι είχε ένα πολύ παλιό αυτοκίνητο, τόσο παλιό που, για να καταλάβετε, η ζώνη ασφαλείας ήταν από αυτές που δεν "ρουφιούνται" αυτόματα, αλλά κρέμεται δίπλα στο συνοδηγό (δεν ξέρω αν σας έχει τύχει, τις έχουν τα αυτοκίνητα δεκαετίας 80). Όταν την έλυσα έπρεπε να την τραβήξω με το χέρι προς τα κάτω για να επιστρέψει στη θέση της. Επίσης το αυτοκίνητο ήταν τόσο παλιό που μύριζε κλεισούρα. Κατά τα λοιπά ήταν καλό παιδί, ενδιαφέρων τύπος. Αλλά το παραδέχομαι, η φάση με ξενέρωσε λίγο. Δεν είμαι των υλικών πραγμάτων, ούτε θέλω τον πρίγκηπα με την πόρσε, αλλά.............τι να κάνω? να ξαναβγώ μαζί του? και μόνο που σκέφτομαι τη μυρωδιά στο αυτοκίνητο με πιάνει ζαλάδα...από την άλλη δεν είναι πεζό να τον γειώσω γι αυτό το λόγο????"

Πηγή:

Πόσο κάθαρμα μπορεί να είναι κάποια; ΠΟΣΟ;;;

τα σχολια που της γραφουν απο κατω οι διαφορες υποστηρικτριες της εχουν ακομα μεγαλυτερο γελιο :2funny: :2funny: ενδεικτικα ποσταρω κανα δυο..

Ανώνυμος/η 3.6.2015 | 09:21 17.35 Πού ζείτε θα' θελα να ξερα;Μια γυναίκα και το καλύτερο αυτοκίνητο να έχει, το αυτοκίνητο του άντρα θα κοιτάξει, γιατί είναι μέρος της προσωπικότητάς του. Πηγή:
Ανώνυμος/η 1.6.2015 | 16:48 Ρωτα μονο τον εαυτο σου: αξιζεις εναν τετοιον loser?? Ακομα και ΑΝ εχει χρηματα και μενει να κυκλοφορει με αυτη τη σακαρακα , φαντασου ποσο καρμιρης θα ειναι τελικα. Τι να τον κανεις.;;; Παιδια καλος και ο ρομαντισμος αλλα να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη. Εν ολιγοις , θα σου ελεγα:μα-κρυ-α Μια συνειδητοποιημενη συνομηλικη σου. Πηγή:
Ανώνυμος/η 1.6.2015 | 21:46 H εικόνα ενός άντρα αποτελείται απο πολλά πράγματα. Η εμφάνιση, η συγκρότηση, το σπίτι που μένει, το εισόδημα, η καριέρα του, η πνευματικότητα, κτλ. Όλα αποτελούν μικρά κομμάτια ενός μεγαλύτερου πάζλ. Ένα παλιό αυτοκίνητο που μυρίζει άσχημα είναι μέρος αυτού του πάζλ. Οι σκέψεις που έκανε η κοπέλα είναι απόλυτα φυσιολογικές. Όλοι θα σκεφτόμασταν το ίδιο και πολύ περισσότερο οι κάθε λογής κομπλεξικοί που έχουν βρεί εδώ μέσα ένα group therapy να ξεκαβλώνουν απο την ένταση της ημέρας. Πηγή:
Ανώνυμος/η 1.6.2015 | 16:14 παιδιά μιλάμε για σαράβαλο όχι αστεία. Αυτοκίνητο του 80. Απορώ πώς πέρασε κτεο. Όσες γυναίκες είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους και τους άλλους θα παραδεχθούν ότι θα τους πέρναγε από το μυαλο αυτό που περνά και από το δικό μου... Και αν μεθαύριο κάνουμε οικογένεια? πώς θα ζήσουμε? (η εξομολογούμενη) Πηγή:
Ανώνυμος/η 1.6.2015 | 22:07 Άσε μας κουκλίτσα μου,μείνε εσύ με τους φτωχομπινέδες,εμείς μία ζωή έχουμε και θέλουμε να την ζήσουμε όσο καλύτερα (και γιατί όχι πολυτελέστερα) γίνετε ! Πηγή:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Διαβάστε και φρίξτε:

"θέλω να εξομολογηθώ κάτι που με κάνει να αισθάνομαι χάλια... προχθές βγήκα -μετά από πολύ καιρό μόνη - ραντεβού με έναν τύπο. Ήρθε και με πήρε από το σπίτι. Το κακό είναι ότι είχε ένα πολύ παλιό αυτοκίνητο, τόσο παλιό που, για να καταλάβετε, η ζώνη ασφαλείας ήταν από αυτές που δεν "ρουφιούνται" αυτόματα, αλλά κρέμεται δίπλα στο συνοδηγό (δεν ξέρω αν σας έχει τύχει, τις έχουν τα αυτοκίνητα δεκαετίας 80). Όταν την έλυσα έπρεπε να την τραβήξω με το χέρι προς τα κάτω για να επιστρέψει στη θέση της. Επίσης το αυτοκίνητο ήταν τόσο παλιό που μύριζε κλεισούρα. Κατά τα λοιπά ήταν καλό παιδί, ενδιαφέρων τύπος. Αλλά το παραδέχομαι, η φάση με ξενέρωσε λίγο. Δεν είμαι των υλικών πραγμάτων, ούτε θέλω τον πρίγκηπα με την πόρσε, αλλά.............τι να κάνω? να ξαναβγώ μαζί του? και μόνο που σκέφτομαι τη μυρωδιά στο αυτοκίνητο με πιάνει ζαλάδα...από την άλλη δεν είναι πεζό να τον γειώσω γι αυτό το λόγο????"

Πηγή:

συνηθως αυτα τα σχολια γραφονται απο το σαιτ με σκοπο να ανεβασουν τα ratings.να γινει τζερτζελος στο σαιτ που λεμε.να ιντριγκαρουν κτλπ.οχι οτι αυτα τα περιστατικα δεν συμβαινουν και στη πραγματικοτητα.αλλο αυτο :hi:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 18-378x334.jpg
    18-378x334.jpg
    28 KB · Εμφανίσεις: 12

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Διαβάστε και φρίξτε:

Πηγή:

Ντραπηκα λιγο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πιστεψες εστω και μια γραμμη απο αυτα?

Αυτα τα γραφουν επιτηδες καποια σάιτ για να παιρνουν κλικαρισματα, να εχουν σχολια και κινηση και να παιρνουν διαφημισεις.
Πιστευεις οτι θα καθοταν καποια να γραψει κατι τετοιο, ακομη κι αν το πιστευε, οσο βλαμμενη κι αν ηταν?
Αλλά κι ετσι να ειναι, ποσο πιο πιθανο ειναι να προκειται απλως για παραμυθι για προσελκυση πελατων στο σαιτ?

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Πιστεψες εστω και μια γραμμη απο αυτα?

Αυτα τα γραφουν επιτηδες καποια σάιτ για να παιρνουν κλικαρισματα, να εχουν σχολια και κινηση και να παιρνουν διαφημισεις.
Πιστευεις οτι θα καθοταν καποια να γραψει κατι τετοιο, ακομη κι αν το πιστευε, οσο βλαμμενη κι αν ηταν?
Αλλά κι ετσι να ειναι, ποσο πιο πιθανο ειναι να προκειται απλως για παραμυθι για προσελκυση πελατων στο σαιτ?

Σοβαρα μπορει να συμβαινει αυτο;
Ποτε δεν ειχε παει το μυαλο μου...

Εδω ειχα φαει οτι καποια γουσταρε τον πατερα της (στις εξομολογησεις ηταν αυτο) :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σοβαρα μπορει να συμβαινει αυτο;
Ποτε δεν ειχε παει το μυαλο μου...

Εδω ειχα φαει οτι καποια γουσταρε τον πατερα της (στις εξομολογησεις ηταν αυτο) :S
Ολα αυτα ειναι παραμυθακια, για προσελκυση κινησης (και συνεπώς διαφημισεων, επειδη οι διαφημιστες κοιτανε ποια σαιτ εχουν τα περισσοτερα κλικαρισματα).

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ολα αυτα ειναι παραμυθακια, για προσελκυση κινησης (και συνεπώς διαφημισεων, επειδη οι διαφημιστες κοιτανε ποια σαιτ εχουν τα περισσοτερα κλικαρισματα).
Μπραβο Αλεξ!!Μου ανοιξες τα ματια! :rockon:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

αλεξ πως σου φανηκε το γκομενακι ρε ? να το σκισω απο βδομαδα ? τι λες ?

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
γιατι οι ελληνιδες θελουνε τοσο μπλα μπλα για να σου κατσουνε ?

ενα γαμησι ρε παιδια ειναι για τον θεο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom