Διαβάστε και φρίξτε:
"θέλω να εξομολογηθώ κάτι που με κάνει να αισθάνομαι χάλια... προχθές βγήκα -μετά από πολύ καιρό μόνη - ραντεβού με έναν τύπο. Ήρθε και με πήρε από το σπίτι. Το κακό είναι ότι είχε ένα πολύ παλιό αυτοκίνητο, τόσο παλιό που, για να καταλάβετε, η ζώνη ασφαλείας ήταν από αυτές που δεν "ρουφιούνται" αυτόματα, αλλά κρέμεται δίπλα στο συνοδηγό (δεν ξέρω αν σας έχει τύχει, τις έχουν τα αυτοκίνητα δεκαετίας 80). Όταν την έλυσα έπρεπε να την τραβήξω με το χέρι προς τα κάτω για να επιστρέψει στη θέση της. Επίσης το αυτοκίνητο ήταν τόσο παλιό που μύριζε κλεισούρα. Κατά τα λοιπά ήταν καλό παιδί, ενδιαφέρων τύπος. Αλλά το παραδέχομαι, η φάση με ξενέρωσε λίγο. Δεν είμαι των υλικών πραγμάτων, ούτε θέλω τον πρίγκηπα με την πόρσε, αλλά.............τι να κάνω? να ξαναβγώ μαζί του? και μόνο που σκέφτομαι τη μυρωδιά στο αυτοκίνητο με πιάνει ζαλάδα...από την άλλη δεν είναι πεζό να τον γειώσω γι αυτό το λόγο????"
Πηγή:
Πόσο κάθαρμα μπορεί να είναι κάποια; ΠΟΣΟ;;;
τα σχολια που της γραφουν απο κατω οι διαφορες υποστηρικτριες της εχουν ακομα μεγαλυτερο γελιο
ενδεικτικα ποσταρω κανα δυο..
Ανώνυμος/η 3.6.2015 | 09:21 17.35 Πού ζείτε θα' θελα να ξερα;Μια γυναίκα και το καλύτερο αυτοκίνητο να έχει, το αυτοκίνητο του άντρα θα κοιτάξει, γιατί είναι μέρος της προσωπικότητάς του. Πηγή:
Ανώνυμος/η 1.6.2015 | 16:48 Ρωτα μονο τον εαυτο σου: αξιζεις εναν τετοιον loser?? Ακομα και ΑΝ εχει χρηματα και μενει να κυκλοφορει με αυτη τη σακαρακα , φαντασου ποσο καρμιρης θα ειναι τελικα. Τι να τον κανεις.;;; Παιδια καλος και ο ρομαντισμος αλλα να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη. Εν ολιγοις , θα σου ελεγα:μα-κρυ-α Μια συνειδητοποιημενη συνομηλικη σου. Πηγή:
Ανώνυμος/η 1.6.2015 | 21:46 H εικόνα ενός άντρα αποτελείται απο πολλά πράγματα. Η εμφάνιση, η συγκρότηση, το σπίτι που μένει, το εισόδημα, η καριέρα του, η πνευματικότητα, κτλ. Όλα αποτελούν μικρά κομμάτια ενός μεγαλύτερου πάζλ. Ένα παλιό αυτοκίνητο που μυρίζει άσχημα είναι μέρος αυτού του πάζλ. Οι σκέψεις που έκανε η κοπέλα είναι απόλυτα φυσιολογικές. Όλοι θα σκεφτόμασταν το ίδιο και πολύ περισσότερο οι κάθε λογής κομπλεξικοί που έχουν βρεί εδώ μέσα ένα group therapy να ξεκαβλώνουν απο την ένταση της ημέρας. Πηγή:
Ανώνυμος/η 1.6.2015 | 16:14 παιδιά μιλάμε για σαράβαλο όχι αστεία. Αυτοκίνητο του 80. Απορώ πώς πέρασε κτεο. Όσες γυναίκες είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους και τους άλλους θα παραδεχθούν ότι θα τους πέρναγε από το μυαλο αυτό που περνά και από το δικό μου... Και αν μεθαύριο κάνουμε οικογένεια? πώς θα ζήσουμε? (η εξομολογούμενη) Πηγή:
Ανώνυμος/η 1.6.2015 | 22:07 Άσε μας κουκλίτσα μου,μείνε εσύ με τους φτωχομπινέδες,εμείς μία ζωή έχουμε και θέλουμε να την ζήσουμε όσο καλύτερα (και γιατί όχι πολυτελέστερα) γίνετε ! Πηγή: