Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (7 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Διαβάστε και φρίξτε:

"θέλω να εξομολογηθώ κάτι που με κάνει να αισθάνομαι χάλια... προχθές βγήκα -μετά από πολύ καιρό μόνη - ραντεβού με έναν τύπο. Ήρθε και με πήρε από το σπίτι. Το κακό είναι ότι είχε ένα πολύ παλιό αυτοκίνητο, τόσο παλιό που, για να καταλάβετε, η ζώνη ασφαλείας ήταν από αυτές που δεν "ρουφιούνται" αυτόματα, αλλά κρέμεται δίπλα στο συνοδηγό (δεν ξέρω αν σας έχει τύχει, τις έχουν τα αυτοκίνητα δεκαετίας 80). Όταν την έλυσα έπρεπε να την τραβήξω με το χέρι προς τα κάτω για να επιστρέψει στη θέση της. Επίσης το αυτοκίνητο ήταν τόσο παλιό που μύριζε κλεισούρα. Κατά τα λοιπά ήταν καλό παιδί, ενδιαφέρων τύπος. Αλλά το παραδέχομαι, η φάση με ξενέρωσε λίγο. Δεν είμαι των υλικών πραγμάτων, ούτε θέλω τον πρίγκηπα με την πόρσε, αλλά.............τι να κάνω? να ξαναβγώ μαζί του? και μόνο που σκέφτομαι τη μυρωδιά στο αυτοκίνητο με πιάνει ζαλάδα...από την άλλη δεν είναι πεζό να τον γειώσω γι αυτό το λόγο????"

Πηγή:

Πόσο κάθαρμα μπορεί να είναι κάποια; ΠΟΣΟ;;;

Έχεις παλιό αμάξι φίλε ?  :think:

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Δεν έχω καν αυτοκίνητο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλος μου ψηνει γκομενα κι εκει που ολα δειχνουν καλα τον ρωταει"τι αμαξι εχεις?"
Της απανταει"Δεν εχω" κι αυτη παιρνει ενα ξυνισμενο υφος λες+της ειπε κατι τραγικο !
Τελικα του εριξε ακυρο με δικαιολογια οτι παροτι της αρεσει θελει να βρει καποιον με αμαξι να την πηγαινει βολτες !! :headbang: :headbang:

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Φιλος μου ψηνει γκομενα κι εκει που ολα δειχνουν καλα τον ρωταει"τι αμαξι εχεις?"
Της απανταει"Δεν εχω" κι αυτη παιρνει ενα ξυνισμενο υφος λες+της ειπε κατι τραγικο !
Τελικα του εριξε ακυρο με δικαιολογια οτι παροτι της αρεσει θελει να βρει καποιον με αμαξι να την πηγαινει βολτες !! :headbang: :headbang:

Μου έτυχε πριν καμιά εβδομάδα  :grin:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Εκκαθαριστικό  από την εφορία ζήτησε ?  :think:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Γνωρισα μια περσυ το καλοκαιρι στο εξοχικο,της ζητησα να μου βαλει αντηλιακο ενωσο αυτη ηταν ξαπλωμενη μπρουμυτα και διαβαζε και δεν ειχα οπτικη επαφη με προσωπο.Λαθος.Τελος παντων,γνωριστηκαμε,κρατησαμε επαφη και στη Αθηνα και οποτε θελω τη παιρνω τηλεφωνο και ερχεται αμεσως και συναντιομαστε.Κοντη,ατσουμπαλο σωμα,βυζαρες και χαλια προσωπο δυστυχως.Μπαζο που λενε.Επειδη με γουσταρει ομως την εχω για ξεκουμπωμα.Οποτε με ρωταει,πως και δεν εχεις αυτοκινητο.Ε,με το δικιο τους λοιπον.

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Και εμποδιζεις αλλη απ το να κανει την αναγκη της;Οι τουαλετες για αλλη δουλεια ειναι.Παλιοτσιγγουνηδες,πηγαιντε και σε κανενα ξενοδοχειο.
ρε ασχετε ΔΕΝ μπαινουμε μεσα εκει που κατουρανε!!Μια χαρα μπορει να κανει η αλλη την αναγκη της...
στο καθρεπτη και στον νυπτηρα ειμαστε

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
ρε ασχετε ΔΕΝ μπαινουμε μεσα εκει που κατουρανε!!Μια χαρα μπορει να κανει η αλλη την αναγκη της...
στο καθρεπτη και στον νυπτηρα ειμαστε

Κάνα πιπόνι στις τουαλέτες παίρνεις σε ήρεμο μαγαζάκι αν παρουσιαστούν οι κατάλληλες συνθήκες?

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ωραια η mikroula !
Καλα ρε μαγγες διαφωνω & εγω με οσες κοιτουν την φορολογικη δηλωση για να βγουνε ραντεβου η να ξεκινησουν κατι ,αλλα τι περιμενετε κοπελα 25-30 χρονον  να βγειτε εξω με τα ποδια η το μετρο ?
Στην χειροτερη 1 scooter ωραιο μια χαρα θα ανεβει .
Εμενα μου εχει τυχει χειροτερο βεβαια & πουλο.
ειχα 1 bmw ψιλοκαινουργια & ειχα πουλησει το moto & ειχα παρει 1 μικρο παλιο  για την πολη.
το τι γκρινια ακουγα οταν την επαιρνα απο το σπιτι της με το παλιο αφηστετα .
οταν πηγαινα με την μπεμπα  καμαρι η δικια σου χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom