Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 883 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 517 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 326 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 102 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.020

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.458
Πόντοι
6.056
Ρε τώρα τι γράφεις? Είπαμε οι "κοκορομαχίες" μέχρι ένα σημείο. Κάπου ώπα δηλαδή...
Μην το καταπιέζεις το παιδί ρε. Άλλωστε έχει το ακαταλόγιστο .
Και τι γράφει ; Αυτά που γράφει στο 70% των posts του ο Άγιος
για τα οποία έγινε τιμημένος. Ο οποίος Άγιος, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ, όπως τούτος.
Είχα λείψει για 2+ χρόνια και φίλοι που ήταν εδώ ... μου έστελναν printscreen
συχνά πυκνά, επί 2+ χρόνια , ο Άγιος , με ανέφερε στα μισά του posts .
Τόσο πολύ τους έχω στοιχειώσει το ρημάδι που αποκαλούν ζωή.

Απλά διασκέδαζε με τα χάλια τους . Ο @LION7 είχε γράψει σε ένα από τα πιο εύστοχα posts του μπου, έβερ,
ότι ο Άγιος , διδάσκει τους νεότερους, ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ στα γεράματά τους.
Είναι το απόλυτο παράδειγμα προς αποφυγή.

ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.
Αστους να δείχνουν την ξεφτίλα τους.
Δεν έχει όριο . Ξεπερνάνε τα δικά τους ρεκόρ κάθε μέρα.
Να τους χαίρεται και ο καθηγητής πανεπιστημίου Βαλκάνιος ... που είναι διαδικτυακά κολλητάρια του.
Με εξαίρεση το Glyfomunix που είναι κολλητάρια και ... δια ζώσης ....

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.644
Πόντοι
206
Μην το καταπιέζεις το παιδί ρε. Άλλωστε έχει το ακαταλόγιστο .
Και τι γράφει ; Αυτά που γράφει στο 70% των posts του ο Άγιος
για τα οποία έγινε τιμημένος. Ο οποίος Άγιος, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ, όπως τούτος.
Είχα λείψει για 2+ χρόνια και φίλοι που ήταν εδώ ... μου έστελναν printscreen
συχνά πυκνά, επί 2+ χρόνια , ο Άγιος , με ανέφερε στα μισά του posts .
Τόσο πολύ τους έχω στοιχειώσει το ρημάδι που αποκαλούν ζωή.

Απλά διασκέδαζε με τα χάλια τους . Ο @LION7 είχε γράψει σε ένα από τα πιο εύστοχα posts του μπου, έβερ,
ότι ο Άγιος , διδάσκει τους νεότερους, ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ στα γεράματά τους.
Είναι το απόλυτο παράδειγμα προς αποφυγή.

ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.
Αστους να δείχνουν την ξεφτίλα τους.
Δεν έχει όριο . Ξεπερνάνε τα δικά τους ρεκόρ κάθε μέρα.
Να τους χαίρεται και ο καθηγητής πανεπιστημίου Βαλκάνιος ... που είναι διαδικτυακά κολλητάρια του.
Με εξαίρεση το Glyfomunix που είναι κολλητάρια και ... δια ζώσης ....
"Τι έγινε με το αμάξι του σδερφού σου και με τον αδερφό σου. Θύμησε μας λίγο ρε μπεκρή."
Δε διαβάζω όλα τα posts (τα περισσότερα βασικά) και φυσικά δεν έχω τη πρόθεση να "την πω", απλά όταν διαβάζω κάτι τέτοια τραγικά posts θεωρώ ότι καλό θα ήταν να υπάρχουν κάποια όρια, ακόμα και εδώ στο bou.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.458
Πόντοι
6.056
"Τι έγινε με το αμάξι του σδερφού σου και με τον αδερφό σου. Θύμησε μας λίγο ρε μπεκρή."
Δε διαβάζω όλα τα posts (τα περισσότερα βασικά) και φυσικά δεν έχω τη πρόθεση να "την πω", απλά όταν διαβάζω κάτι τέτοια τραγικά posts θεωρώ ότι καλό θα ήταν να υπάρχουν κάποια όρια, ακόμα και εδώ στο bou.
Η ξεφτίλα, δεν έχει όριο .
Ούτε το πόσο καθίκι μπορεί να είναι ... ένα καθίκι .

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.044
Πόντοι
3.556
Τύπε ξέρεις τι έγινε ;

Είπε χοντράδα ο πάπιας; Είναι για μπάνιο ;

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.644
Πόντοι
206
Τύπε ξέρεις τι έγινε ;

Είπε χοντράδα ο πάπιας; Είναι για μπάνιο ;
Μπορεί να πει ο πάπιας που το έγραψε μιας και φαντάζομαι ξέρει. Όπως και που αποσκοπεί αυτό το σχόλιο. Εγώ δε θέλω να γράψω για αυτά τα προσωπικά και πολύ "ευαίσθητα" θέματα. Προσωπικά ναι, το θεωρώ τραγικό. Ξεφεύγουμε δηλαδή από το στυλ τραβέλια, πουστράκια και όλα τα γνωστά του bou που ορισμένες φορές έχουν τη "φάση" τους.

Τελευταία τροποποίηση:

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
0
Αμα δείτε Λευκορρωσίδες,Ουκρανέζες,Ρωσίδες,γενικά Σλάβες όλες με stretching,pole dancing,γυμναστήρια ασχολούνται,μιλάμε για φοβερά σώματα.Τι να κλάσουν οι Ελληνίδες μπροστά τους?Μόνο να κουνάνε τον κώλο τους στα τσιφτετέλια είναι καλές.
Ναι αλλα οι σοβιετικες γερνουν πιο γρηγορα
Στα 40 τις βλεπεις ολες να εχουν παρει κιλα και να φαινονται μεγαλυτερες απο την ηλικια τους

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.044
Πόντοι
3.556
Μπορεί να πει ο πάπιας που το έγραψε μιας και φαντάζομαι ξέρει. Όπως και που αποσκοπεί αυτό το σχόλιο. Εγώ δε θέλω να γράψω για αυτά τα προσωπικά και πολύ "ευαίσθητα" θέματα. Προσωπικά ναι, το θεωρώ τραγικό. Ξεφεύγουμε δηλαδή από το στυλ τραβέλια, πουστράκια και όλα τα γνωστά του bou που ορισμένες φορές έχουν τη "φάση" τους.
Περιμένω απάντηση από πάπια, αντρικά και σταράτα όπως κάνει στην Ερμού.

Γνωστός μαλακας ο Σταλόνε με ειδικό μαγνήτη για τραβελοπουτσες στον κωλο του , αλλα μη του ρίξουμε χτυπήματα κάτω από τη μέση , έχει μπόλικο υλικο για σοδομισμο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.044
Πόντοι
3.556
Ναι αλλα οι σοβιετικες γερνουν πιο γρηγορα
Στα 40 τις βλεπεις ολες να εχουν παρει κιλα και να φαινονται μεγαλυτερες απο την ηλικια τους
Ο αρχηγός τις στέλνει για σπονσοροσυνταξη από πολύ πιο νωρίς δεν τον ενδιαφέρει τι γίνεται στο νεκροταφείο σπονσορετων, μόνο στο οπλοστάσιο ευρωπυραυλων

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.962
Πόντοι
2.356

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.332
Πόντοι
1.056
Πολιορκία 4 ωρών για να την πάρω κατά τις 2 το πρωί λες και μιλάμε για την Τροια

Ίσως είμαι λίγο πουστης σύμφωνα με Μασκαρπόνε. Μαγείρεψα ένα δύσκολο πιάτο για να την ταΐσω , αν ήμουν πραγματικός άντρας απλά θα την πήδαγα μισή ώρα στο χολ και μετά θα της έλεγα να μου κάνει κάνα σάντουιτς με διπλή μορταδελα

Πιστεύω έδωσες κανά 100άρι για υλικά και ποτά, έκαψε και ρεύμα ο φούρνος...

Στο Μετάξι θα είχες γαμήσει πάνω από 10 φορές ενώ αν απλά έριχνες μια παχιά,θα σου έμενε το 100ευρω τσέπη:confused:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.044
Πόντοι
3.556
Πιστεύω έδωσες κανά 100άρι για υλικά και ποτά, έκαψε και ρεύμα ο φούρνος...

Στο Μετάξι θα είχες γαμήσει πάνω από 10 φορές ενώ αν απλά έριχνες μια παχιά,θα σου έμενε το 100ευρω τσέπη:confused:
Τυπαρα έδωσα μόνο 65 χωρίς ρεύμα μέσα. Μου πήρε 2.5 ώρες μαγείρεμα για 10 λεπτά σεξ(χωρίς γλειφομουνι μέσα) μιας και δεν είμαι ντούρος εξηντάρης να χορεύω Καπετανάκη.

Της είπα κάνω διατροφή αλλα έφερε ιταλικό κρασί και γλυκό. Μετά άνοιξα ένα δεύτερο μπουκάλι Μαυροβούνιο που το είχε φέρει μια άλλη πιο παλιά.

Γαμησε τα, έχασα γύρω στα 8 απολαυστικά γαμησια με πάκο χυμένες τρύπες

Έχω πάρει τρία κιλά σε ενάμιση μήνα μόνο με τα αλκοολια που κατεβάζω με τις βρομιάρες .αν και πέρασα τα τριάντα και δεν έχω μεγάλο κύκλο ως εκ θαύματος γαμαω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom