Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.014

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Έξω στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα και την καταγγελία στο τσεπακι από καμία μουρλαμένη;! Πάρε το ρίσκο αλλά πλέον φλερτ ίσον παρενόχληση σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα.
Ναι ξέρω

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.354
Πόντοι
2.356
Με χορό δεν το'χω καθόλου.Δεν ξέρω καν τι είναι όλα αυτά που λες,πλην του ζεϊμπεκικου :grin:

Σε γάμους κλπ,είμαι ο μοναδικός ή ένας απ'τους λίγους που δε θα σηκωθεί ποτέ να χορέψει
Πολύ κακό αυτό. Το είχα και εγώ ώσπου κάπου το 2010 έμαθα να χορεύω σχεδόν όλα τα παραδοσιακά σε συλλόγους. Από Καλαμτιανό και Κρητικά μέχρι Μπάλο και Ποντιακά.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.292
Πόντοι
1.446
Δε ξέρω τι να πιστέψω.Ο από πάνω λέει να φλερτάρεις έξω στο άγνωστο,είναι σημαντικό.Εσύ λες δε θα έχει αποτέλεσμα,μόνο από κοινούς γνωστούς να βρισκεις κοπέλα.Αν δε έχεις κοινούς γνωστούς,δε βρίσκεις.
Ρε αδελφέ, αν αφιερώσεις χρόνο και βλέπεσαι, ό,τι από τα δύο να κάνεις σε λίγο καιρό θα αποδώσει. Μέσω γνωστών, αν έχεις καλή δουλειά και κουδουνίζει λίγο η τσέπη, θα σου πασάρουν και γκόμενες φίλων σου ελεύθερες φίλες τους για να τις φτιάξουν, δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν. Το αν θα αξίζουν οι φίλες είναι άλλη συζήτηση.

Τελευταία τροποποίηση:

eimaiogiatros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
457
Πόντοι
301
κοιταξτε να ωριμασετε ορισμενοι

τι πιο φυσικο απο το να την πεφτουμε σε γυναικες, με τον τροπο μας ο καθενας και με σεβασμο προφανως

το εχετε αναγει σε επιστημη δηλαδη

δεν υπαρχει εγχειριδιο οδηγιων δε δουλευει ετσι. βρειτε τα πρωτα με τον εαυτο σας να ειστε ανετοι και ολα θα γινουν απο μονα τους και οπουδηποτε.ανθρωποι ειναι και οι γυναικες δεν ειναι εξωγηινοι

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.125
Πόντοι
6.056
Πολύ κακό αυτό. Το είχα και εγώ ώσπου κάπου το 2010 έμαθα να χορεύω σχεδόν όλα τα παραδοσιακά σε συλλόγους. Από Καλαμτιανό και Κρητικά μέχρι Μπάλο και Ποντιακά.

Σε βοήθησε να γνωρίζεις γυναίκες;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.961
Πόντοι
3.556
Τι έγινε; βρήκατε κάποια να σας αρέσει; της την πέσατε;γαμήσατε; κρατήσατε επαφή; τίποτα πάλι παρά μόνο θεωριές; φοβάστε την χυλόπιτα; καθήστε εκεί να ψάχνετε προξενιά και κύκλους ή πηγαίνετε στις πουτάνες σε προγράμματα της πλάκας και το ρολόι να σας αγχώνει. Αυτή είναι
η μοίρα σας. :confused:
Βγαίνω ραντεβού σήμερα με γκομενα που έχω μπιφτεκωσει στο παρελθόν.

Θα την ταΐσω. Ίσως γαμησω ίσως όχι.

Σταλόνε μη ξεχάσεις να γράψεις ότι είμαι κοροιδο και ότι στα πουταναδικα υγραινονται από το γλείψιμο που κάνεις στα πακοχυμενα μουνια τους

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.354
Πόντοι
2.356
Σε βοήθησε να γνωρίζεις γυναίκες;
Όχι. Δεν το έκανα για να γνωρίζω γυναίκες φίλε Σαμπ-Ζίρο. Το έκανα γιατί δεν άντεχα να μην μπορώ να νιώσω τη χαρά της διασκέδασης. ΈΒλεπα να χορεύουν σε γάμους και πανηγύρια και ενώ χόρευα μέσα μου δεν ήξερα τα βήματα, πνιγόμουν. Και έτσι δειλά δειλά άρχισα να μαθαίνω. Και έπειτα σε κάθε γλέντι το χαιρόμουν. Φυσικά βοηθάει σε νέες γνωριμίες και να δένεσαι με τη παρέα - αλλά δεν είναι κάτι σαν αυτοσκοπός.

akrodemonas

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
28
Πόντοι
0
Με γάτες δε θα μείνουν,γιατί όσο ναυάγια και να'ναι,έχει κι ένα σωρό απελπισμένους που παρακαλάνε για σχέσεις-γάμους.Που απ'το πρώτο ραντεβού θα σκάσουν με δαχτυλίδι και θα θέλουν να την πάνε στη μάνα τους.Δεν υπάρχει πιο εύκολη χώρα απ'το Μπακουριστάν για μια γυναίκα...
Ισχύει αν και εφόσον έχουν ήδη καλυμμένα τα νώτα τους λόγω του μπαμπά κυβέρνηση με επιδόματα, δούλους σε αναμονή και γάτους και σκύλους (και μουρλοχαπα κατάποση μαζί με κόκκινο κρασί) περιμένουν ΤΟΝ έναν perfection guy (από άποψη πόρων). Ε αυτός συνήθως δεν έρχεται και μετά κατηγορούν στα σοσιαλ " που είναι οι καλοί άντρες"?
Που είναι;

Γαμάνε τις 20χρονες εκδοχές σας, είχα απαντήσει σε μία. Όπως εσείς αντίστοιχα πηδιοσασταν με αντίστοιχους μεσήλικες άντρες και απολαυσατε την ευκαιρία σας. Αυτό εξελικτικά πάντα το κάνατε. Με τους " γηραιότερους " της φυλής καταληγατε εξ αρχής για εξόρυξη πόρων και σταθερότητας. Δεν καταφέρατε να τυλίξετε ένα καλό πακέτο αποδοχών οπότε μόκο τώρα.

Επίσης όταν οι γυναίκες λένε κάποιον "γοητευτικό" (για άνω των 40) το λένε κυριαρχικά και ειρωνικά επειδή αυτός ο άντρας έχει χάσει την νιότη του. Ένα παιχνίδι ενός παθολογικά διαταραγμένου ναρκισσισμού.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
223
Πόντοι
21
Βγαίνω ραντεβού σήμερα με γκομενα που έχω μπιφτεκωσει στο παρελθόν.

Θα την ταΐσω. Ίσως γαμησω ίσως όχι.

Σταλόνε μη ξεχάσεις να γράψεις ότι είμαι κοροιδο και ότι στα πουταναδικα υγραινονται από το γλείψιμο που κάνεις στα πακοχυμενα μουνια τους
Τι να μας πει ο Σκατόνε; Εδώ παντρεύτηκε με προξενιό ο τραβελογαμημένος. Πάει στις πουτάνες με σκοπό έχει πει κι αστερίας να είναι η πουτάνα με γλύψιμο να καυλώσει. Καμαρώστε σκουπίδι. Αγαπούλης όποιος θέλει να χύνει η πουτάνα.

akrodemonas

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
28
Πόντοι
0
Φυσικό; Στο παρελθόν άντρες δηλαδή έκαναν φλερτ έτσι; Τεχνικές; Κατακτητές ρωτούσαν " σας αρέσω; με βρίσκετε ελκυστικό; σας άρεσε η ατάκα; ".

Ιστορικά το αντίθετο ίσχυε. Ο άντρας δεχόταν προτάσεις για πάντρεμα από τον πατέρα της νύφης. Μια ανταλλαγή ήταν.
Επίσης έχεις δει κανένα άλλο ζώο στην φύση αντρικό να παρακαλάει να γαμήσει; Πρόσεξε τι θα πεις

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.125
Πόντοι
6.056
Ισχύει αν και εφόσον έχουν ήδη καλυμμένα τα νώτα τους λόγω του μπαμπά κυβέρνηση με επιδόματα, δούλους σε αναμονή και γάτους και σκύλους (και μουρλοχαπα κατάποση μαζί με κόκκινο κρασί) περιμένουν ΤΟΝ έναν perfection guy (από άποψη πόρων). Ε αυτός συνήθως δεν έρχεται και μετά κατηγορούν στα σοσιαλ " που είναι οι καλοί άντρες"?
Που είναι;

Γαμάνε τις 20χρονες εκδοχές σας, είχα απαντήσει σε μία. Όπως εσείς αντίστοιχα πηδιοσασταν με αντίστοιχους μεσήλικες άντρες και απολαυσατε την ευκαιρία σας. Αυτό εξελικτικά πάντα το κάνατε. Με τους " γηραιότερους " της φυλής καταληγατε εξ αρχής για εξόρυξη πόρων και σταθερότητας. Δεν καταφέρατε να τυλίξετε ένα καλό πακέτο αποδοχών οπότε μόκο τώρα.

Επίσης όταν οι γυναίκες λένε κάποιον "γοητευτικό" (για άνω των 40) το λένε κυριαρχικά και ειρωνικά επειδή αυτός ο άντρας έχει χάσει την νιότη του. Ένα παιχνίδι ενός παθολογικά διαταραγμένου ναρκισσισμού.

Η γυναίκα μολις θελήσει να βρει κάποιον,θα βρει.

Κι ούτε παρέες χρειάζεται,ούτε κύκλους,ούτε δουλειές,ούτε τίποτα.Για τον άντρα,αυτά είναι τα λιγότερο σημαντικά.Σε αντίθεση μ'αυτές,που είναι τα πρώτα.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.301
Πόντοι
456
Η γυναίκα μολις θελήσει να βρει κάποιον,θα βρει.

Κι ούτε παρέες χρειάζεται,ούτε κύκλους,ούτε δουλειές,ούτε τίποτα.Για τον άντρα,αυτά είναι τα λιγότερο σημαντικά.Σε αντίθεση μ'αυτές,που είναι τα πρώτα.
Ενα γαμησακι το βρισκουνε, αντρα οπως τον θελουν δεν βρισκουν οι περισσοτερες

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom