Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (10 μέλη και 58 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.068
Πόντοι
6.056
Παίκτη, αν διαβάσεις προσεχτικά, λέω "όποιον του κόβει λίγο". Γιατί είσαι σίγουρος ότι εννοούσα εσένα;

Στο μεταξύ, λες μένεις σε μικρή επαρχία αλλά ξέρεις για τα apps στη Θεσσαλονίκη, αν γαμάνε οι μαθητές στην Αθήνα, αν έχει γκόμενα ο ξάδελφος του Εμπαπέ στο Παρίσι, αν κάνει παρτούζες ο κηπουρός του Μπέκαμ στο Λονδίνο, μόνο για το Τόκιο και τις γκέισες δεν έχεις γράψει ακόμα. Και εννοείται no clue, απλά φαντασιώσεις to be justified in life . Σαν προχτές που λες πάω σε μαγαζιά στην Αθήνα Σάββατο βράδυ και βλέπω μόνο ψωλαρία, σου λέω πού πήγες συγκεκριμένα και πότε και δεν απάντησες ποτέ.

Άσχετο με το θέμα

Και έξω έτσι μιλάς;Με αγγλικούς όρους σε κάθε πρόταση;

Φίλε δεν είμαστε γκόμενες εδώ...Να εντυπωσιαστούμε αν έχεις κάνει στο Λοντον...ή το Μάντσεστα :grin:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.744
Πόντοι
9.297
Θεσσαλονίκη στο έχω ξαναπεί ... θέλει ζεμπεκιά, χασάπικα , χασαποσέρβικα , καρσιλαμά .........

Στα πέριξ ... παίζεις και με κανά τικ .... σέρα ... σερενίτσα ....

Τι να σε κάνω .... έτσι έχει το θέμα.
:cheesy:
Νομίζουν όλοι ότι στην Θεσσαλονίκη θα ξεχαρμανιασουν αν πουλησουν λίγο διαδικτυακό παραμύθι...πρέπει να είναι πολύ χαμηλού επιπέδου κάποιος για να ταιριάξει με καγκουρινες και λοιπά θηλυκά ναυάγια...υπάρχουν και πολλοί τέτοιοι...πλην όμως ΔΕΝ είμαστε όλοι έτσι.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.149
Πόντοι
6.056
πρέπει να είναι πολύ χαμηλού επιπέδου κάποιος για να ταιριάξει με καγκουρινες και λοιπά θηλυκά ναυάγια...
Ποιες λες ναυάγια ρε παιχταρά ;
Τις κομματάρες που χορεύουν τσιφτετέλια ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.744
Πόντοι
9.297
Ποιες λες ναυάγια ρε παιχταρά ;
Τις κομματάρες που χορεύουν τσιφτετέλια ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μιλάω βασικά για τα κοριτσια λάτρεις της τραπ που δεν υστερουν σε καγκουρια από τα αγόρια.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.068
Πόντοι
6.056
Θεσσαλονίκη στο έχω ξαναπεί ... θέλει ζεμπεκιά, χασάπικα , χασαποσέρβικα , καρσιλαμά .........

Στα πέριξ ... παίζεις και με κανά τικ .... σέρα ... σερενίτσα ....

Τι να σε κάνω .... έτσι έχει το θέμα.

Με χορό δεν το'χω καθόλου.Δεν ξέρω καν τι είναι όλα αυτά που λες,πλην του ζεϊμπεκικου :grin:

Σε γάμους κλπ,είμαι ο μοναδικός ή ένας απ'τους λίγους που δε θα σηκωθεί ποτέ να χορέψει

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.149
Πόντοι
6.056
Με χορό δεν το'χω καθόλου.Δεν ξέρω καν τι είναι όλα αυτά που λες,πλην του ζεϊμπεκικου :grin:

Σε γάμους κλπ,είμαι ο μοναδικός ή ένας απ'τους λίγους που δε θα σηκωθεί ποτέ να χορέψει
Αυτό μπορεί να ισχύει ... μέχρι σήμερα.
Από αύριο μπορείς να το αλλάξεις.
Προσφέρεται για γνωριμίες. Δείχνεις ... δικός τους.
Σε εμπιστεύονται .
ΠΑς να ... χορέψεις !
Δεν πας ... να γαμήσεις !

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.168
Πόντοι
1.056
Ναι,ειδικά Θεσσαλονίκη γίνεται χαμος...Απο τιντερογνωριμίες...ινσταγκραμογνωριμιες...φεισμπουκογνωριμίες.Δεν προλαβαινουμε να βγαίνουμε... :jerking:

Προς τι ο πληθυντικός ευγενείας αγαμίας;

Από το Instagram μια χαρά παίζει Ελλάδα

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.168
Πόντοι
1.056
Βαλκάνιε ... από το glyfomounix .... μεγαλύτερα σιχάματα στο μπου είναι ελάχιστοι .
Ίσως μόνο μπαρόκ και άγιος.
Να τους χαίρεσαι τους νέους σου ... φίλους ....

Κάνετε και παρεούλα στο μπλοκ .
Φαντάζομαι θα χτυπάτε τρελά μουνέτα.
Ξέρουν όλοι ... τι ψάχνει ο γλυφομουνίξ ....

ΤονGlyfomounix τον ξέρω χρόνια,εσύ δεν ξέρω πότε άνοιξες παρτίδες μαζί του..

Είναι και μεγάλη η λίστα σου,δεν προλαβαίνω να τους μετράω..

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.168
Πόντοι
1.056

Έχω πέσει από τα σύννεφα, νόμιζα ότι σέρνεις το χορό και είσαι η ψυχή του πάρτυ

Τουλάχιστον λες κάνα "Να ζήσετε" στους νεόνυμφους ή τους λες ότι θα χωρίσουν στο τρίμηνο;

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.256
Πόντοι
1.446
Ότι έχει ξενύχτι και ζωάρα ;;; Έλεος.
Αν δεν είχε καλή νύχτα η Αθήνα ούτε τόσο τουρισμό θα είχε ούτε τόσους Έλληνες να πληρώνονται για να στήνουν μαγαζιά έξω. Η ποιότητα είναι καλύτερη από πριν την κρίση, η ποσότητα έχει πέσει γιατί παλιά δούλευαν πολλοί άσχετοι, τώρα έχει λιγότερο χρήμα και αν είσαι άμπαλος θα κλείσεις.

Θέλει καλά ελληνικά ... και σοβαρές γνώσεις για να με παρακολουθήσεις.
Ρε bro, έχεις μπερδέψει τις ιστορίες για τις πουτάνες που πλήρωνες το 1994 με τις επιφυλλίδες του Βέλτσου στο Βήμα. Πάρε ανάσα και κούλαρε.

Και έξω έτσι μιλάς;Με αγγλικούς όρους σε κάθε πρόταση;
Στα @ μου να σε εντυπωσιάσω παίκτη, δε θέλω να σε πηδήξω. Αν δουλεύεις χρόνια αγγλικά κάποια στιγμή συνηθίζεις κάποιες φράσεις που την ώρα που μιλάς/ γράφεις κλπ. δε σου έρχεται αυτόματα η μετάφραση, οπότε αν δεν είσαι σε κάποιο formal context για να πιεστείς να σκεφτείς την πετάς έτσι χύμα.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.185
Πόντοι
2.696
Πάντα ξερόλας.

Το μια χαρά σου, μάλλον είναι για τα πανηγύρια .

ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ... ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ... ΜΕ ΒΙΖΙΤΕΣ MADE IN USSR της εποχής
με προδιαγραφές βολλεϋμπολίστριας .... μοντελέ ... πορτιέρισας ....
γιατί οι μοντελέ βίζιτες του τότε 100/140 ... ή πιο πριν 20.000/35.000
έτσι ήταν . ΟΛΕΣ .

Στην ορκωμοσία, πάλι , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΔΕΣ.
Εδώ δείχνεις και μειωμένη αντίληψη δηλαδή.

Μπαίναν 200 με εισαγωγικές, τελείωναν 400.
Αυτό σημαίνει , ότι έρχονταν άλλοι τόσοι με ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
Αυτοί επειδή περνούσαν μαθήματα με φιλοξενία καθηγητών του ρουμάνικου πανεπιστήμιου
σε ελληνικό εξοχικό ... λεφτάδων .... ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ... ΚΑΙ ΟΛΟΙ.
Αυτοί που τα παράτησαν και δεν πήραν πτυχίο , ήταν από αυτούς που μπήκαν από την πόρτα,
με εισαγωγικές.

Από αυτές που είδες λοιπόν, το 60% ήταν από μεταγραφή. Κηφισιο-Γλυφαδιώτισες
με λεφτάδες μάνα πατέρα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ
ήταν στο μουνί τους όλα ... και είχαν πάρει μεταγραφή.
Δηλαδή ... μύκονο .... κηφισιά ... κολωνάκι shopping ... και καθαρίζει ο μπαμπάς.

Επίπεδο δηλαδή, ουδεμία σχέση με το πρώτο έτος
που είχες τους 200 εισαχθέντες με εισαγωγικές.
Εσύ έβλεπες το 6ο έτος, που οι 200 αρχικοί , είχαν γίνει 400 ...
με άλλα 200 φυντάνια από μεταγραφή.

Γενικά .... μεταγραφή ... στόκοι ... χαμπάρι δεν είχαν από ανατομία, φαρμακολογία, φυσιολογία ...
μαθήτριες στόκοι στο σχολείο , του 13/20 με βύσμα , που πανελλαδικές πήραν .... 03/20 μέσο όρο ΑΝ ΕΔΩΣΑΝ ... μπορεί και λευκή κόλλα να είχαν δώσει ...

ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΜΠΑΝΙΚΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. Σαφώς.

ΓΕΝΙΚΑ , Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ή ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ...
άνοιξε ένα θέμα ... να στο εξηγώ ... γιατί δεν τα πιάνεις καλά !
Δεν ξέρω για το ωραίες ή άσχημες ή μέτριες.φοιτήτριες.. Αλλά μου φαίνεται τελείως λογικό αυτό που λες για τις μεταγραφές και την ευκολία να πάρουν πτυχίο όσοι προέρχονται από αυτές σε σχέση με όσους μπήκαν με πανελλήνιες εξετάσεις...
Έχω ξαναγράψει εδώ μέσα για κάποιον επίκουρο σημαιοφόρο γιατρό που συνάντησα στο πολεμικό ναυτικό και είχε σπουδάσει κάποια χρόνια στην Ρουμανία και μου είπε ότι υπάρχουν πολλά προβληματικά παιδιά που πάνε εκεί να σπουδάσουν με τα λεφτά των γονιών τους αλλά γενική η νοητική τους κατάσταση, είναι πολύ χαμηλή... Όμως οι γονείς αφού έχουν λεφτά πληρώνουν να δουν το καμάρι τους γιατρό... Προσωπικά έχω δει πτυχιούχο φαρμακευτικής από Ιταλία 40χρονη που να έχει μυαλό 12χρονης...

Τελευταία τροποποίηση:

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.185
Πόντοι
2.696
Εντάξει, άμα την βρίσκει κάποιος στον ανθό της νιότης να γαμάει μόνο αφήνοντας τα λεφτά των γονιών του σε κομοδίνα ξενοδοχείων,
σε γκόμενες που τον ανέχονται με το χρονόμετρο, όλα κομπλέ...

Μειωμένη αντίληψη..Μάλιστα..
Εδώ σε ρώτησα απλά που νομίζεις ότι γαμάει περισσότερο ένας Έλληνας κάτω από 1.75 και μου απάντησες γράφοντας το ύψος των......παιδιών σου:confused:

Εκτός αν όταν μπαίνεις bou,ανοίγεις και κανά ουίσκι,οπότε πάλι κομπλέ..

Mπλα...μπλα...μπλα...
Οπότε μας λες ότι οι μπάνικες γκόμενες που είδα ήταν από μεταγραφές και εσύ αυτές δεν ήθελες να τις γαμήσεις επειδή................
ήταν από μεταγραφές και δεν είχαν ιδέα από φαρμακολόγία και φυσιολογία...:confused:
Ρε Βαλκάνιε Πουτσαρά τι λες τώρα;
Δεν υπάρχουν τέτοιοι τύποι στο bou.com... Δηλαδή να πλήρωσαν στον ανθό της νιότης τους να γαμήσουν κομοδίνα γκόμενες που τους ανέχονται με το χρονόμετρο σε ξενοδοχεία... ΟΛΟΙ γάμησαν τις καλύτερες γκόμενες του σχολείου ή του πανεπιστημίου στα νιάτα τους...

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.068
Πόντοι
6.056

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.068
Πόντοι
6.056
Αν δεν είχε καλή νύχτα η Αθήνα ούτε τόσο τουρισμό θα είχε ούτε τόσους Έλληνες να πληρώνονται για να στήνουν μαγαζιά έξω. Η ποιότητα είναι καλύτερη από πριν την κρίση, η ποσότητα έχει πέσει γιατί παλιά δούλευαν πολλοί άσχετοι, τώρα έχει λιγότερο χρήμα και αν είσαι άμπαλος θα κλείσεις.

Ποια είναι η 'καλή νύχτα' της Αθήνας και της Ελλάδας;

Να καθεσαι με το ποτο στο χέρι...εν μέσω ψωλαραίων;

Να βλέπεις τις λιγες γυναικοπαρέες να βγαζουν σελφι μεταξύ τους;

Αν αυτό είναι η 'καλή νύχτα'...καληνύχτα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.149
Πόντοι
6.056
Τι λιγότερο ρε τύπε ;
Καθημερινές στην Ποσειδώνος μέχρι το 2010 .... είχε σχεδόν 10 μεγάλα κλαμπ που έβαζαν
πάνω από 5-6 χιλιάδες άτομα το καθένα ... και πήγαιναν και άλλοι 500-2000 που δεν ... κατάφερναν να μπουν.
Έκλειναν οι γύρω δρόμοι από τα παρκαρισμένα. Γινόταν της πουτάνας.
Μπορεί να έκανες από το ΣΕΦ μέχρι τα φανάρια της Βούλας 1.5 με πρώτη σταμάτα ξεκίνα.

Τώρα και Σάββατο βράδυ , αν δεν φοβόσουν τα ραντάρ θα μπορούσες να κάνεις τη διαδρομή
τελικιασμένος με 280 .... τα ραντάρ σε σταματάνε. Δεν υπάρχει κουνούπι .

Σαν κομμουνιστική πρωτεύουσα σε φωτογραφία του 1950 είναι ...

Άμπαλος και τα @@ μου.
Μόνο οι wanna be αρχοντοβίζιτες κυκλοφορούν και οι wanna be πελάτες τους.
Για τον πούτσο όλα.
Μετά τις 01.00 δεν έχει μαγαζί να πιείς ποτό , εκτός τζάδικα. Και Μπουζούκια Παρασκευή Σάββατο .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.149
Πόντοι
6.056
ΤονGlyfomounix τον ξέρω χρόνια,εσύ δεν ξέρω πότε άνοιξες παρτίδες μαζί του..

Είναι και μεγάλη η λίστα σου,δεν προλαβαίνω να τους μετράω..
Τι παρτίδες ;
Με σκατά παρτίδες ;

Τι ξέρεις ;
Υπάρχει αυτό το μουνόπανο ;
Έχει ζωή ;
Ένα σκατό είναι .

Η μόνη του ύπαρξη εδώ μέσα, είναι κάτω από τα posts μου.

Να τον χαίρεσαι αν είναι κολλητάρι σου.
Ωραία παρέα !

Στη λίστα μου έχει τέτοια σκατά.
Ανύπαρκτοι είναι όλοι.
Δεν έχουν τίποτε.
Εδώ μέσα σέρνονται και κάνει κοπλιμέντα ο ένας στον άλλο.
Οι καλύτεροι ... ζουν με ένα σκύλο ........

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.149
Πόντοι
6.056
Εντάξει, άμα την βρίσκει κάποιος στον ανθό της νιότης να γαμάει μόνο αφήνοντας τα λεφτά των γονιών του σε κομοδίνα ξενοδοχείων,
σε γκόμενες που τον ανέχονται με το χρονόμετρο, όλα κομπλέ...

Mπλα...μπλα...μπλα...
Οπότε μας λες ότι οι μπάνικες γκόμενες που είδα ήταν από μεταγραφές και εσύ αυτές δεν ήθελες να τις γαμήσεις επειδή................
ήταν από μεταγραφές και δεν είχαν ιδέα από φαρμακολόγία και φυσιολογία...:confused:
Επίδειξη βλακείας κάνεις γαμώ το φελέκι σου ;
Οι μεταγραφές .... έρχονταν από το 3ο και μετά .... περισσότερες 4ο και 5ο κάποιες.
Υπάρχει εχθρότητα με τους παλιούς και πλέον οι ευκαιρίες για γνωριμίες, είναι σχεδόν μηδενικές.
Επειδή δεν ξέρεις τίποτε από σπουδές σε Οδοντιατρική και Ιατρική .... για να μπορέσεις να κάνεις κουβέντα ...

πρέπει να κατανοήσεις βασικά πράγματα.ΑΛΛΙΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

Από το 3ο και το 4ο , δεν υπάρχει εννιαίο έτος.
Υπάρχουν ομάδες . Των 25 ατόμων , σαν τάξεις σχολείου.
Αυτές έχουν σχηματιστεί οι πρώτες από την εγγραφή στη σχολή
αποκλειστικά από εισαχθέντες με πανελλαδικές .
Οι μεταγραφέντες, έκαναν εξτρά ομάδες , μόνοι τους.
Τόσο παραδόσεις όσο και σεμινάρια γίνονται στα τελευταία έτη για ομάδα.
Το ίδιο και εργαστήρια και κλινικές.
Δεν υπάρχει το υπόλοιπο έτος.

Οπότε από το 3ο και 4ο το να κάνεις γνωριμίες με καινούριους .... ήταν κάτι όχι τόσο εύκολο ...
Περίπου το ίδιο με το να κάνεις με άγνωστη οπουδήποτε.
Οπότε ... αν ήσουν ... νορμάλ ... και δεν ήθελες γκόμενα συμφοιτήτρια ...
δεν ασχολιόσουν .

Ήταν και το κλίμα εχθρικό . Ουσιαστικά δύο στρατόπεδα φοιτητών . Οι κανονικοί , που μπήκαν από την πόρτα και οι μεταγραφέντες .... από το παράθυρο ... με περασμένα εύκολα τα πιο ζόρικα μαθήματα
των πρώτων ετών .... και πολύ περισσότερα κονέ ... γιατί είναι από τζάκια καθηγητών ... ιατρών ... κτλ .

Οπότε αν σε ενδιαφέρει τόσο το θέμα ... που φαίνεται να σε ενδιαφέρει ......
ελάχιστες σχέσεις θα ανακαλύψεις σε εκείνες τις σχολές ...
με άτομα από τις δύο ... εχθρικές ομάδες ....

Βέβαια για να "διαψεύσεις" εμένα και το σαντ μαν ... μπορεί να το γυρίσεις και στην αστρολογία ...
σε τίποτε βίντεο εποχής 90s ....

δεν ξέρω τι άλλο ....

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.151
Πόντοι
736
ειχαμε τη γατα ..παει και το σκυλι ...τι φαση ...τιποτα μονο εναν καθρέφτη ? :coffee:

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.657
Πόντοι
206
Τι λιγότερο ρε τύπε ;
Καθημερινές στην Ποσειδώνος μέχρι το 2010 .... είχε σχεδόν 10 μεγάλα κλαμπ που έβαζαν
πάνω από 5-6 χιλιάδες άτομα το καθένα ... και πήγαιναν και άλλοι 500-2000 που δεν ... κατάφερναν να μπουν.
Έκλειναν οι γύρω δρόμοι από τα παρκαρισμένα. Γινόταν της πουτάνας.
Μπορεί να έκανες από το ΣΕΦ μέχρι τα φανάρια της Βούλας 1.5 με πρώτη σταμάτα ξεκίνα.

Τώρα και Σάββατο βράδυ , αν δεν φοβόσουν τα ραντάρ θα μπορούσες να κάνεις τη διαδρομή
τελικιασμένος με 280 .... τα ραντάρ σε σταματάνε. Δεν υπάρχει κουνούπι .

Σαν κομμουνιστική πρωτεύουσα σε φωτογραφία του 1950 είναι ...

Άμπαλος και τα @@ μου.
Μόνο οι wanna be αρχοντοβίζιτες κυκλοφορούν και οι wanna be πελάτες τους.
Για τον πούτσο όλα.
Μετά τις 01.00 δεν έχει μαγαζί να πιείς ποτό , εκτός τζάδικα. Και Μπουζούκια Παρασκευή Σάββατο .
Από τα καλά της μεταμνημονιακής Ελλάδας. Τα ορθάδικα κατέστρεψαν τη νυχτερινή διασκέδαση.
Άλλο μέλος είχε πει να επιστραφούν τα μαγαζιά με πίστα για χορό, ντίσκο, είτε swing, ή λάτιν οτιδήποτε. Ακόμα και τα παρακμιακά rave πρόσφεραν κάποια διασκέδαση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom