Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 36
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 1.446
Ρε αρτίστα, αυτά δεν είναι posts, είναι οι Αδελφοί Καραμάζοβ. Summarize your theories να γίνει κουβέντα.Όχι ακριβώς
Ρε αρτίστα, αυτά δεν είναι posts, είναι οι Αδελφοί Καραμάζοβ. Summarize your theories να γίνει κουβέντα.Όχι ακριβώς
τι να σε πω τυπε. ειμαι σε σχεση απλα γιατι με βολευει σχετικα.
![]()
Singles: Γιατί ολοένα και περισσότεροι Έλληνες λένε «πιο καλή η μοναξιά» - Οι φυλές των εργένηδων
Περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες από ποτέ επιλέγουν σήμερα να ζουν παρέα με τη... μοναξιά τους - Περίπου 1,4 εκατ. νοικοκυριά εμφανίζονται ως μονοπρόσωπα - Τα κατοικίδια αντικαθιστούν την ανθρώπινη συντροφικότηταwww.protothema.gr
Παπάρια μάντολες λεω εγώ
Τουλάχιστον για άντρες,πιστεύω ότι single απο επιλογή είναι ελάχιστοι.
Δυστυχώς πληρώνουμε τις μαλακίες μιας μερίδας γυναικών που επιλέγουν να'ναι αγάμητες ή θέλουν τον ουρανό με τ'άστρα
Aς μην περνιούνται για πρότυπα αυτοί...γιατί αν τρέχουν διαρκώς πίσω από την γκόμενα σαν νηστικά σκυλιά που βλέπουν μπριζόλες, δεν είναι άντρες αυτοί...απλώς είναι ΜΑΛΑΚΕΣ...που δεν σέβονται τα όργανα τους αλλά ξεφτιλιζονται για να ανέβουν κοινωνικά...( το πολύ πολύ).Φαινομενικά,οι πιο πολλοί σχεσάκηδες χαρούμενοι δείχνουν
Άλλο βέβαια το φαινομενικά και άλλο τι συμβαίνει μέσα στα σπίτια
Πάντως για να λέμε την αλήθεια,όταν οι άντρες νιώθουν ότι μέσω σχέσης 'σώζονται' απο μπακουριές,μοναξιές,περιθωριοποίηση,το βουλώνουν και λένε κι ευχαριστώ που βρέθηκε κάποια να τους θέλει για σχέση
Πάντα ξερόλας.
Το μια χαρά σου, μάλλον είναι για τα πανηγύρια .
ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ... ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ... ΜΕ ΒΙΖΙΤΕΣ MADE IN USSR της εποχής
με προδιαγραφές βολλεϋμπολίστριας .... μοντελέ ... πορτιέρισας ....
γιατί οι μοντελέ βίζιτες του τότε 100/140 ... ή πιο πριν 20.000/35.000
έτσι ήταν . ΟΛΕΣ .
Στην ορκωμοσία, πάλι , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΔΕΣ.
Εδώ δείχνεις και μειωμένη αντίληψη δηλαδή.
Μπαίναν 200 με εισαγωγικές, τελείωναν 400.
Αυτό σημαίνει , ότι έρχονταν άλλοι τόσοι με ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
Αυτοί επειδή περνούσαν μαθήματα με φιλοξενία καθηγητών του ρουμάνικου πανεπιστήμιου
σε ελληνικό εξοχικό ... λεφτάδων .... ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ... ΚΑΙ ΟΛΟΙ.
χθέντες με εισαγωγικές.
Εσύ έβλεπες το 6ο έτος, που οι 200 αρχικοί , είχαν γίνει 400 ...
με άλλα 200 φυντάνια από μεταγραφή.
Γενικά .... μεταγραφή ... στόκοι ... χαμπάρι δεν είχαν από ανατομία, φαρμακολογία, φυσιολογία ...
μαθήτριες στόκοι στο σχολείο , του 13/20 με βύσμα , που πανελλαδικές πήραν .... 03/20 μέσο όρο ΑΝ ΕΔΩΣΑΝ ... μπορεί και λευκή κόλλα να είχαν δώσει ...
ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΜΠΑΝΙΚΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. Σαφώς.
ΓΕΝΙΚΑ , Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ή ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ...
άνοιξε ένα θέμα ... να στο εξηγώ ... γιατί δεν τα πιάνεις καλά !
Aς μην περνιούνται για πρότυπα αυτοί...γιατί αν τρέχουν διαρκώς πίσω από την γκόμενα σαν νηστικά σκυλιά που βλέπουν μπριζόλες, δεν είναι άντρες αυτοί...απλώς είναι ΜΑΛΑΚΕΣ...που δεν σέβονται τα όργανα τους αλλά ξεφτιλιζονται για να ανέβουν κοινωνικά...( το πολύ πολύ).
Πρακτικά πάντως αν το δεις δεν έχει λάθος σε αυτό που λέει. Άσχετα με το τι λέμ εεμείς για όλες αυτές.Έλενα Κρεμλίδου: «Ο οικοδόμος δουλεύει 8 ώρες και μετά χαλαρώνει – Οι influencers 16 και κουράζονται πνευματικά»
Καμαρώστε ηλιθιότητα μοντέρνας γυναίκας.
Κυριακατικο ξυλο ...ευγε !Τι αφήγημα είναι αυτό ρε τύποι ότι όλοι όσοι έχουν μια σύντροφο είναι μαλάκες και ξεφτιλίζονται..
Τι μένος και μακ γκάου μαλακίες είναι αυτές, ούτε 15χρονα που έχουν φάει την πρώτη τους χυλόπιτα δεν βγάζουν τόσο μένος..
Μου θυμιζεις εποχες Star Dust, Decadance, Figaro, Goa Χαλκιδικη, που αν δεν εκανα τουλαχιστον πεντε πεσιματα δεν εφευγα απο το κλαμπΚι επειδή αναφέρθηκε και το θέμα των σχέσεων στις φοιτητικές ηλικίες
Για πείτε ρε,αυτοί που έκαναν σχέση...και ξεπαρθενιάστηκαν με γκόμενα και όχι σε μπουρδέλο όπως εμεις...θα έκαναν σχέση αν δεν έκανε κίνηση η γκόμενα ή δεν τους την γνώριζαν άλλοι;
Ποσοι σ'αυτές τις ηλικίες θα ήταν παρθένοι ή στα μπουρδέλα ή μονο Playstation και μπάλα αν δεν τους την έπεφτε η γκόμενα ή δεν τους καναν άλλοι κονέ;Για πείτε ρε.
Εδώ ο ηθοποιός ο Ευαγγελόπουλος,που ήταν και ωραίος,είχε πει ότι αν δεν του την πεφταν γκομενες,δε θα'χε κάνει σχέση ποτέ.
Ρε μαλάκα ... αντιδρούν στα posts σου ... μόνο τα σκατά του φόρουμ .
Δεν το βλέπεις ;
Αυτό το ... κοινό θες να εντυπωσιάσεις ;;;
Τα σκυλόσκατα ;
Αλήθεια;...έχεις δει ελλεινιδα μπαζολα να σηκώνει φωνή μέσα σε καφετέρια στον ταλαιπωρο σύζυγό της;Τι αφήγημα είναι αυτό ρε τύποι ότι όλοι όσοι έχουν μια σύντροφο είναι μαλάκες και ξεφτιλίζονται..
Τι μένος και μακ γκάου μαλακίες είναι αυτές, ούτε 15χρονα που έχουν φάει την πρώτη τους χυλόπιτα δεν βγάζουν τόσο μένος..
Αλήθεια;...έχεις δει ελλεινιδα μπαζολα να σηκώνει φωνή μέσα σε καφετέρια στον ταλαιπωρο σύζυγό της;
Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου...με πόνεσε ακόμα πιο πολύ η ασχήμια της ενώ ο τύπος ήταν εμφανίσιμος...αταίριαστοι...κι όμως η ελλεινιδα σήκωσε φωνή...αντί να την στείλει στην μάνα της ο ΜΑΛΑΚΑΣ την άφηνε να μιλάει έτσι .
Λάθος...από Κεντρική και Αν.Ευρωπη ξερουν αγγλικά τόσο οσο γιατί τώρα μπήκαν σε ρυθμούς ΝΑΤΟ και Ε.Ε.ενω εμείς είμαστε εξοικειωμένοι με την γλώσσα αυτοί από μωρά λόγω τηλεόρασης κτλ.Ένα κακο με τις ξένες είναι ότι πρέπει να μιλάς καλά αγγλικά για να μην κομπιάζεις στην κουβέντα.Και proficiency να έχεις που λέει ο λογος,αν το πηρες στα 17 και δεν εξασκείς τα αγγλικά στην καθημερινοτητα σου,δεν είσαι άνετος.Θα ψάχνεις να βρεις λέξεις,θα κάνεις παύσεις,όλες αυτές τις μαλακίες που θα σε κανουν να φαίνεσαι σαν αργόστροφος.
Ελπίζω να μην έχεις δει τέτοιο σκηνικό εκεί που είσαι...αν δεις ,στείλε εντυπώσεις.Τι αφήγημα είναι αυτό ρε τύποι ότι όλοι όσοι έχουν μια σύντροφο είναι μαλάκες και ξεφτιλίζονται..
Γιατί είναι σαν την πούτσα οι πιο πολλές ...όσο τις χαϊδεύεις ,τόσο σηκώνουν κεφάλι.Έχεις αναρωτηθεί γιατί ανάγεις μια τέτοια περίπτωση σε κανόνα και το κάνεις αφήγημα;
Δηλαδή όλες οι Ελληνίδες είναι έτσι και όσοι άντρες είναι σε σχέση είναι ξεφτίλες που κάθονται και τους φωνάζουν οι γυναίκες τους;
Είναι απλό. Αρκετοί, την αδυναμία τους να συνδιαλεχθούν ανθρώπινα με τις γυναίκες, τη τυλίγουν σε ένα αίολο "ιδεολογικό" αφήγημα και ξοδεύουν τη ζωή τους ως ναυάγια, βαυκαλιζόμενοι ότι βρίσκονται στη "σωστή πλευρά της ιστορίας".Έχεις αναρωτηθεί γιατί ανάγεις μια τέτοια περίπτωση σε κανόνα και το κάνεις αφήγημα;
Δηλαδή όλες οι Ελληνίδες είναι έτσι και όσοι άντρες είναι σε σχέση είναι ξεφτίλες που κάθονται και τους φωνάζουν οι γυναίκες τους;
Ένας κοινός μηχανισμός άμυνας του εγώ είναι που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να ακυρώσουν κάτι που θα ήθελαν να έχουν/ κάνουν αλλά δε μπορούν.Έχεις αναρωτηθεί γιατί ανάγεις μια τέτοια περίπτωση σε κανόνα και το κάνεις αφήγημα;
Θυμάμαι δύο ανάλογα περιστατικά που έχω δει και μου έχουν κάνει εντύπωση.Αλήθεια;...έχεις δει ελλεινιδα μπαζολα να σηκώνει φωνή μέσα σε καφετέρια στον ταλαιπωρο σύζυγό της;
Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου...με πόνεσε ακόμα πιο πολύ η ασχήμια της ενώ ο τύπος ήταν εμφανίσιμος...αταίριαστοι...κι όμως η ελλεινιδα σήκωσε φωνή...αντί να την στείλει στην μάνα της ο ΜΑΛΑΚΑΣ την άφηνε να μιλάει έτσι .
Ρε bro, αυτά όλα είναι περιπτωσιολογία. Έγω έχω δει κατά καιρούς τύπους να τσακώνονται χοντρά με τις γκόμενες τους σε μαγαζιά που δούλευα παλιά, και έχω δει και περίπτωση να βγαίνουν έξω, να ξεφεύγει ο τσακωμός, να την αρχίζει ο κάγκουρας στα χαστούκια και να τρέχει η υποδοχή να τους χωρίσει. Η κοπέλα δεν κάλεσε αστυνομία γιατί μπορούσε να τον πάει και αυτόφωρο τον τυπά. Τι σημαίνει αυτό δηλαδή; Ότι όλοι οι άντρες ρίχνουν ξύλο όπως λένε μερικές φεμινίστριες; Σίγουρα όχι. Αν πάρεις 1-2 περιστατικά που ξέρεις και τα κάνεις κανόνα δε βγαίνει άκρη.Δεν λέω ότι όλες είναι έτσι αλλά δεν θυμάμαι να έχω δει άντρα να κάνει τέτοια δημόσια σκηνικά.
Ασφαλώς όλα είναι σχετικά και ανάλογα τι εικόνες έχει ο καθένας.Ρε bro, αυτά όλα είναι περιπτωσιολογία. Έγω έχω δει κατά καιρούς τύπους να τσακώνονται χοντρά με τις γκόμενες τους σε μαγαζιά που δούλευα παλιά, και έχω δει και περίπτωση να βγαίνουν έξω, να ξεφεύγει ο τσακωμός, να την αρχίζει ο κάγκουρας στα χαστούκια και να τρέχει η υποδοχή να τους χωρίσει. Η κοπέλα δεν κάλεσε αστυνομία γιατί μπορούσε να τον πάει και αυτόφωρο τον τυπά. Τι σημαίνει αυτό δηλαδή; Ότι όλοι οι άντρες ρίχνουν ξύλο όπως λένε μερικές φεμινίστριες; Σίγουρα όχι. Αν πάρεις 1-2 περιστατικά που ξέρεις και τα κάνεις κανόνα δε βγαίνει άκρη.