Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.093
Πόντοι
206
Ολο το μουνί,όχι μονο το νεαρό
ολο το μουνι δεν ειναι, γιατι στο συνολο υπαρχουν περισσοτερες γυναικες στην ελλαδα σε σχεση με τους αντρες με βαση την τελευταια απογραφη του 2021, απλα οι πιο πολλες απο αυτες ειναι γριες και επειδη οι γυναικες ζουν περισσοτερο απο τους αντρες, αλλα τι να το κανεις οτι στην ηλικια των 60 και πανω οι πιο πολλες ειναι γυναικες.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.638
Πόντοι
206
Τύποι να πω ή να ευχηθώ να μην καταλήξουμε incels. Καλύτερα mgtow που είναι πιο "ειρηνικό".
Όλοι είχαμε τις ευκαιρίες μας πιτσιρικάδες, και αντί να κάνουμε αυτοκριτική ρίχνουμε το φταίξιμο στις κοπέλες και στην καπιταλιστική ιδεολογία. Υπάρχουν και άλλα πράγματα πέρα από το σεξ. Το ότι είμαι σε μέση ηλικία έχει το καλό ότι δεν έχω τις σεξουαλικές ορμές που είχα. Με καθαρά τα "κεφάλια" μου, πάνω και κάτω, κάνω μία ήσυχη ζωή χωρίς εκπλήξεις. Η ευχάριστη καθημερινή ρουτίνα, είναι η βάση της ευτυχίας μου.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.945
Πόντοι
6.056
Τύποι να πω ή να ευχηθώ να μην καταλήξουμε incels. Καλύτερα mgtow που είναι πιο "ειρηνικό".
Όλοι είχαμε τις ευκαιρίες μας πιτσιρικάδες, και αντί να κάνουμε αυτοκριτική ρίχνουμε το φταίξιμο στις κοπέλες και στην καπιταλιστική ιδεολογία. Υπάρχουν και άλλα πράγματα πέρα από το σεξ. Το ότι είμαι σε μέση ηλικία έχει το καλό ότι δεν έχω τις σεξουαλικές ορμές που είχα. Με καθαρά τα "κεφάλια" μου, πάνω και κάτω, κάνω μία ήσυχη ζωή χωρίς εκπλήξεις. Η ευχάριστη καθημερινή ρουτίνα, είναι η βάση της ευτυχίας μου.
Εσύ πιστεύεις ότι ζήσαμε μία δίκαιη κατάσταση σε νορμάλ χώρα ;
Ως χώρα, θεωρώ ότι ζήσαμε στη χειρότερη του δυτικού κόσμου .
Και στη χειρότερη εποχή.

Μοναδική διέξοδος , εφόσον είχες χρήμα, είχε φθηνό , πολύ και ποιοτικό μουνί από ΕΣΣΔ
δεκαετία 1990 και την επόμενη σχεδόν ολόκληρη , αν και το 2006 με ρουμανία & βουλγαρία εντός Ε.Ε.
άρχισε να λιγοστεύει.

Αλλά κατά τα άλλα την εποχή του clubbing .... ήταν σκατά για να βρεις γκόμενα στην ελλάδα.
Στο μέτρο που δεν γινόσουν αθλητής , ξαπλωστράς, σερβιτόρος της νύχτας κτλ .

Και ναι ,φταίγαν οι γκόμενες.

Το πληρώνουν όμως. Μουρλές, μουρλόχαπα, τρελάδικα, σκύλοι , γατιά .
Ναυάγια.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.638
Πόντοι
206
Εσύ πιστεύεις ότι ζήσαμε μία δίκαιη κατάσταση σε νορμάλ χώρα ;
Ως χώρα, θεωρώ ότι ζήσαμε στη χειρότερη του δυτικού κόσμου .
Και στη χειρότερη εποχή.

Μοναδική διέξοδος , εφόσον είχες χρήμα, είχε φθηνό , πολύ και ποιοτικό μουνί από ΕΣΣΔ
δεκαετία 1990 και την επόμενη σχεδόν ολόκληρη , αν και το 2006 με ρουμανία & βουλγαρία εντός Ε.Ε.
άρχισε να λιγοστεύει.

Αλλά κατά τα άλλα την εποχή του clubbing .... ήταν σκατά για να βρεις γκόμενα στην ελλάδα.
Στο μέτρο που δεν γινόσουν αθλητής , ξαπλωστράς, σερβιτόρος της νύχτας κτλ .

Και ναι ,φταίγαν οι γκόμενες.

Το πληρώνουν όμως. Μουρλές, μουρλόχαπα, τρελάδικα, σκύλοι , γατιά .
Ναυάγια.
Καλά, λίγο πριν ανέφερες ότι απέρριψες κοπέλες που ήταν καλά κορίτσια. Δηλαδή όταν εμείς ρίχνουμε Χ είναι καλά και όταν απορρίπτουν αυτές είναι όνειδος;

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.385
Πόντοι
456
Οι incels είναι κάτι πολύ συγκεκρυμένο. Δεν είναι εύκολο να γίνεις ένας απο αυτούς. Θέλει κυριολεκτικά προσπάθεια. Απλά σήμερα όπως το "φασισμός" έχει γίνει buzzword. Είσαι φτωχός ; Είσαι Incel. Είσαι κοντός ; Είσαι incel ; Δε γουστάρεις τους λαθρομετανάστες ; Φυσικά και είσαι incel. Τι δε γουστάρεις και τις πουστυιοθεσίες ! Εκεί είσαι king of incels.

Ήθελα τη γνώμη σας για κάτι. Είχα γνωριστεί με μια κοπέλα στο γυμναστήριο. Καλό παιδί και γλυκούλα δε λέω αλλά δεν ήταν του γούστου μου. Κάναμε λίγο παρέα στο gym αλλά ως εκεί. Σε κάποια φάση σταμάτησε εγώ πάω συνεχόμενα απο το 2021 και έπειτα. Σε κάποια φάση τη πέτυχα να δουλεύει barista σε εσπρεσάδικο. Η τύπισσα αποφάσισε ξανά να ξεκινήσει γυμναστήριο. Τη ρωτάω : Σε κάποια φάση δούλευες εκεί ; Μου λέει αυτή " Όχι ρε ! Ποτέ δε δούλεψα εκεί πέρα ". Πλάκα κάνεις ρε καλό μου να πούμε ; Τι φάση ; Γιατί να πει ψέματα για κάτι τόσο απλό ; Καφέδες έφτιαχνες μαρή δε πουλούσες ναρκωτικά.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Cheng

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
839
Πόντοι
86
Οι incels είναι κάτι πολύ συγκεκρυμένο. Δεν είναι εύκολο να γίνεις ένας απο αυτούς. Θέλει κυριολεκτικά προσπάθεια. Απλά σήμερα όπως το "φασισμός" έχει γίνει buzzword. Είσαι φτωχός ; Είσαι Incel. Είσαι κοντός ; Είσαι incel ; Δε γουστάρεις τους λαθρομετανάστες ; Φυσικά και είσαι incel. Τι δε γουστάρεις και τις πουστυιοθεσίες ! Εκεί είσαι king of incels.

Ήθελα τη γνώμη σας για κάτι. Είχα γνωριστεί με μια κοπέλα στο γυμναστήριο. Καλό παιδί και γλυκούλα δε λέω αλλά δεν ήταν του γούστου μου. Κάναμε λίγο παρέα στο gym αλλά ως εκεί. Σε κάποια φάση σταμάτησε εγώ πάω συνεχόμενα απο το 2021 και έπειτα. Σε κάποια φάση τη πέτυχα να δουλεύει barista σε εσπρεσάδικο. Η τύπισσα αποφάσισε ξανά να ξεκινήσει γυμναστήριο. Τη ρωτάω : Σε κάποια φάση δούλευες εκεί ; Μου λέει αυτή " Όχι ρε ! Ποτέ δε δούλεψα εκεί πέρα ". Πλάκα κάνεις ρε καλό μου να πούμε ; Τι φάση ; Γιατί να πει ψέματα για κάτι τόσο απλό ; Καφέδες έφτιαχνες μαρή δε πουλούσες ναρκωτικά.
Δεν το βλεπω με το Γκομενακι........
Κομπλεξικο ειναι και νομιζω οτι κατι της παει στραβα στην παρουσα φαση....
==μπορει να εγινε καποια φαση με τον εσπεσα,,,,,,νομιζε οτι θα γινει αφεντικια....
μπορει να επαιξε και καμοια καψουρα--λεω τωρα-- και οτι συνεχεια μπορει να σκεφτεις......
Παντως δεν το βλεπω.....

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.385
Πόντοι
456
Δεν το βλεπω με το Γκομενακι........
Κομπλεξικο ειναι και νομιζω οτι κατι της παει στραβα στην παρουσα φαση....
==μπορει να εγινε καποια φαση με τον εσπεσα,,,,,,νομιζε οτι θα γινει αφεντικια....
μπορει να επαιξε και καμοια καψουρα--λεω τωρα-- και οτι συνεχεια μπορει να σκεφτεις......
Παντως δεν το βλεπω.....
Όχι , όχι δεν ήθελα να παίξει κάτι. Έτυχε να πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο οπότε πιάσαμε μια φορά κουβέντα και μιλούσαμε τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά μου έκανε εντύπωση το πόσο εύκολα και με πόσο θράσος είπε ψέματα.

Η αλήθεια είναι πως έχει στρωμένη δουλειά απο τον επιχειρηματία μπαμπά στην οποία δουλεύε απο πάντα ( άσχετη δουλειά με καφέδες ) με αρκετά λεφτά. Μου είχε κάνει εντελώς εντύπωση που δούελυε στο εσπρεσάδικο. Οπότε ναι μπορεί να ισχύει αυτό που λες. Ίσως ήθελε να γίνει αφεντικό και δε της έκατσε. Μετά σου λέει ε θα γίνει αφεντικό στη δουλειά του μπαμπά.

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
839
Πόντοι
86
Όχι , όχι δεν ήθελα να παίξει κάτι. Έτυχε να πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο οπότε πιάσαμε μια φορά κουβέντα και μιλούσαμε τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά μου έκανε εντύπωση το πόσο εύκολα και με πόσο θράσος είπε ψέματα.

Η αλήθεια είναι πως έχει στρωμένη δουλειά απο τον επιχειρηματία μπαμπά στην οποία δουλεύε απο πάντα ( άσχετη δουλειά με καφέδες ) με αρκετά λεφτά. Μου είχε κάνει εντελώς εντύπωση που δούελυε στο εσπρεσάδικο. Οπότε ναι μπορεί να ισχύει αυτό που λες. Ίσως ήθελε να γίνει αφεντικό και δε της έκατσε. Μετά σου λέει ε θα γίνει αφεντικό στη δουλειά του μπαμπά.
Φιλε οι Γκομενες λενε παρα πολλα ψεμματα και πολυ ευκολα.......ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
Με την ΕΣΠΡΕΣΕΡΙΑ, δεν θελει να θυμαται οτιδηποτε απο αυτην την περιοδο της ζωης της....
--Ισως να τιο εκανε για τον Γκομενο, ισως να ηθελε στο σπιτι να το παιξει ανεξαρτητη και δυνατη
και πηγε για δουλεια......
αλλα απο οτι φαινετε πηρε τα αρχιδια της........ως γκομενα και ως εργαζομενη.....
μαλλον κακο/καλο-μαθημενο κοριτσακι........

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.579
Πόντοι
456
Σε όλους άντρες και γυναίκες αρέσει το σεξ και όλοι κάποια στιγμή θέλουν να κάνουν οικογένεια.
Όσο είσαι 20 άντε και 30 είναι πολλές οι πιθανότητες και για τα δυο φύλα να βρεις κάποιον που να σε ελκύει και σεξουαλικά αλλά και να μπορέσεις κάποια στιγμή να αποκτήσεις και παιδιά.
Από εκεί και πέρα τα πράγματα δυσκολεύουν. Και ο χρόνος αφήνει τα σημάδια του αλλά και με μια γυναίκα που 40ριζει δεν μπορείς να κάνεις παιδιά.
Οπότε μένει μόνο το σεξ αλλά και εκεί υπάρχει πολύ δηθενιά. Πιο εύκολο είναι για εμάς να πάμε σε μπουρδέλο και σε γυναίκες καμιά ξεπέτα με πακι.
Οι λόγοι πολλοί. Τα κορίτσια της δουλειάς είναι πιο όμορφα, βαριέσαι να πουλάς παπάτζα σε κάθε ανθυπομέτρια μόνο και μόνο για να γαμήσεις και οι γυναίκες ψάχνουν άλλες φάσεις για να μη δώσουν την εντύπωση πως είναι εύκολες.

Αυτό που τρέχει με τις γυναίκες, ίσως και με εμάς, είναι πως μέχρι τα 35 δεν ξέρουν τι θέλουν και μετά τα 35 δεν τους την πέφτουν αυτοί που θέλουν. Εμείς από την άλλη, δυσανάλογα πολλοί, κυνηγάμε γυναίκες βαριά ως 35 και αν μας κάτσει κάποια μεγαλύτερη αργά η γρήγορα ζοχαδιάζουμε με τη ξινίλα που βγάζει και τις παράλογες απαιτήσεις που έχει για αυτό που στην τελική προσφέρει.

Στην τελική όλα είναι θέμα τύχης για το αν θα γνωρίσεις έναν άνθρωπο που θα συμβαδίζει ειλικρινά και με εσένα.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.385
Πόντοι
456
Φιλε οι Γκομενες λενε παρα πολλα ψεμματα και πολυ ευκολα.......ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
Με την ΕΣΠΡΕΣΕΡΙΑ, δεν θελει να θυμαται οτιδηποτε απο αυτην την περιοδο της ζωης της....
--Ισως να τιο εκανε για τον Γκομενο, ισως να ηθελε στο σπιτι να το παιξει ανεξαρτητη και δυνατη
και πηγε για δουλεια......
αλλα απο οτι φαινετε πηρε τα αρχιδια της........ως γκομενα και ως εργαζομενη.....
μαλλον κακο/καλο-μαθημενο κοριτσακι........
Τι να σου πω ρε φίλε. Εμένα μου φάινονταν αρκετά ψυχικά ισοροπημένο το παιδί. Μάλλον έχεις δίκαιο όμως.

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
839
Πόντοι
86
ΕΡΩΤΗΣΗ-ΓΚΑΛΟΠ
Γνωριζετε απο τον κυκλο σας ΦΙΛΟΙ-ΓΝΩΣΤΟΙ-ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Συγχρονοι τυποι / οχι συνταξιουχοι
που να εχουν πετυχημενη συνδεση/σχεση οποιας μορφης.......
με το θελω τους,να ταιριαζουν και να περνανε καλα?
--Αντε να τολμησω να πω να ειναι και ευτυχισμενοι με την ζωη τους--

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
337
Πόντοι
36
Χάλασε το άρθρο της (όχι ότι μας λέει και κάτι σπουδαίο ή καινούριο ) η καθημερινή όταν έβαλε στο κάδρο μια Ελληνίδα φεμινίστρια σύμβουλο dating που τα έχει βάλει με την πατριαρχία και μεταδίδει γενικά όλη της την αρνητική ενέργεια στους ακόλουθους της και πελάτες της, κυρίως γυναίκες.

Προφανώς η τύπισσα δεν έχει εικόνα από άλλες χώρες όπου οι γυναίκες είναι δοτικες.
Επίσης δεν κάνει αναφορά στην αλλαγή συμπεριφοράς των γυναικών τα τελευταία 10 χρόνια εξαιτίας των sosial media & των dating apps, όπου η κάθε μία διαλέγει όποιον θέλει και έχει περισσότερες πιθανότητες να βρει κάποιον με τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί απ' ότι οι άνδρες που στην Δύση είναι θύματα των προτύπων ομορφιάς και πλουτισμού.

Εύχομαι γρήγορη διάλυση του φεμινοναζι και της Woke κοινότητας στην Δύση για να σταματήσουν να μας τα πρήζουν οι τάχα μου φεμινίστριες που αν πιουν λίγο παραπάνω τρώνε 3-3 τους πούτσους.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
62
Πόντοι
0
ΕΡΩΤΗΣΗ-ΓΚΑΛΟΠ
Γνωριζετε απο τον κυκλο σας ΦΙΛΟΙ-ΓΝΩΣΤΟΙ-ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Συγχρονοι τυποι / οχι συνταξιουχοι
που να εχουν πετυχημενη συνδεση/σχεση οποιας μορφης.......
με το θελω τους,να ταιριαζουν και να περνανε καλα?
--Αντε να τολμησω να πω να ειναι και ευτυχισμενοι με την ζωη τους--
Όχι δεν γνωρίζω και όχι δεν υπάρχει αυτό το κράμα. Ίσως κάπου να υπάρχει ως εξαίρεση.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.388
Πόντοι
216

Αυτά τα άρθρα πάνε παρέα με

image-of-xanax-e1595521047685.jpg

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
337
Πόντοι
36
Αν είσαι άνδρας, ψάχνεις μόνιμα. Και είσαι πάντα έτοιμος.
Αθήνα είναι το χειρότερο μέρος στην ελλάδα.
Οπουδήποτε αλλού, έχεις πολύ υποδεέστερο ανταγωνισμό .
Και όλες οι γυναίκες είναι ενεργές.

Αθήνα, έχει πολλές που ασχολούνται αποκλειστικά με την πάλη των τάξεων , το μισανδρισμό ,
την επανάσταση του προλεταριάτου, το βηγκανισμό , σκύλους, γάτες , μουρλόχαπα κτλ .
Τα ειχα ζήσει αυτά τα σκηνικά με τις τυπισσες που περιγράφεις όσο ήμουν Αθήνα.
Απλά στην πρωτεύουσα οι πιθανότητες γνωριμίας είναι σε μεγάλο βαθμό αυξημένες σε σχέση με την επαρχία για όλους τους άνδρες.

Ζώντας στην επαρχία όμως πλέον οι άνω των 40 δυσκολεύονται αν δεν είναι λεφταδες ή δεν έχουν επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με συχνή επικοινωνία με άγνωστες γυναίκες, όπως: σερβιτόρος, μπάρμαν, σεκιούριτι, ένστολοι, πωλητές, διανομείς. Στα δε κλαμπ, τις περισσότερες φορές είναι πεταμένα λεφτά, απ' ότι μου λένε όσοι πάνε συχνά, 2-3 φορές την εβδομάδα. Στέκονται με το ποτό στο χέρι, βαριουνται γρήγορα, παίζουν με το κινητό, τραβάνε φωτό και επίσης αν σε μεικτές παρέες πας να την πέσεις σε γκόμενα , υπάρχει η περίπτωση να παρέμβει ο άνδρας της παρέας, φίλος ή συγγενής και να φας σουτ, ακόμη κι αν η κοπέλα δεν έχει πρόβλημα με το φλερτ.
Το τελευταίο βέβαια ίσως να μην ισχύει σε περίπτωση που ο άνδρας είναι ευπαρουσιαστος και έχει την ικανότητα να διεισδύσει στην παρέα αν αυτή βέβαια είναι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες.

Τελευταία τροποποίηση:

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
839
Πόντοι
86
Όχι δεν γνωρίζω και όχι δεν υπάρχει αυτό το κράμα. Ίσως κάπου να υπάρχει ως εξαίρεση.
Και εγω ρε Φιλε, δεν μπορω να σκεφτω πολλα ζευγαρια σε αληθινα σωστη φαση......
2-3 απο τους 100 που μπορει να σκεφτω........
ειναι οικογενειες με 3-4 παιδια η καθε μιας τους, με πολυ καθημερινοτητα........
και πολυ κουραση απο τις υποχρεωσεις.....

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
62
Πόντοι
0
Και εγω ρε Φιλε, δεν μπορω να σκεφτω πολλα ζευγαρια σε αληθινα σωστη φαση......
2-3 απο τους 100 που μπορει να σκεφτω........
ειναι οικογενειες με 3-4 παιδια η καθε μιας τους, με πολυ καθημερινοτητα........
και πολυ κουραση απο τις υποχρεωσεις.....
Ζούμε μια φάση που ούτε οι σχέσεις πάνε καλά κι έχουν αρκετά μειονεκτήματα. Παράλληλα ούτε η πορνεία περπατάει καλά αφού έχει περάσει σε φάση της πλάκας. Γενικώς δεν λειτουργεί τίποτα όπως πρέπει. Πέφτει πολύ μαντζούνι και χάπι στην ζωή, στις σχέσεις, στο σεξ, στον αθλητισμό και όλα έχουν γίνει χάλια.

Υ.Γ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ!

• Αγάπη
Αντιδράσεις: NELLO

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
839
Πόντοι
86
Νομιζω οπως εχουν εξελιχθει οι ΓκομενοΣχεσεις,
η καλυτερη Επιλογη εαν εχεις χρηματα
ειναι η ζωη που ζουσε στην ταινια ΑΝΑΖΗΤΗΣΙΣ ο Αγγελος Αντονοπουλος
==Αλλα σε Μιγμα Συνδιαστικα με Γκομενες ολως των ειδων & Βιζιτακια...............==

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom