Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.154
Πόντοι
2.696
Τα ίδια όπως με τον Παπαχρόνη και όλους αυτούς...

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
120
Πόντοι
1
Τα ίδια όπως με τον Παπαχρόνη και όλους αυτούς...
δη,αδη οι γυναικες οχι μονο γουσταρουν κακοποιους οχι μονο γουσταρουν αυτους που τις σκοτωνουν αλλα τολμανε υποκριτριες να κανουν πορεια εναντιον των γυναικοτονιων αλλα και να περνανε νομους οι κολοκυβερνησεις των λουγκρων να πηγαινουν φυλακη οι αντρες μονο επειδη εκανε καταγγελια μια πουτανα για βιασμο χωρις στοιχεια

επιτσης διαφοροι πυρφοροι ακομα κι εδω μεσα τις υπερασπιζονται

Τελευταία τροποποίηση:

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
801
Πόντοι
86
δη,αδη οι γυναικες οχι μονο γουσταρουν κακοποιους οχι μονο γουσταρουν αυτους που τις σκοτωνουν αλλα τολμανε υποκριτριες να κανουν πορεια εναντιον των γυναικοτονιων αλλα και να περνανε νομους οι κολοκυβερνησεις των λουγκρων να πηγαινουν φυλακη οι αντρες μονο επειδη εκανε καταγγελια μια πουτανα για βιασμο χωρις στοιχεια

επιτσης διαφοροι πυρφοροι ακομα κι εδω μεσα τις υπερασπιζονται
Εαν εχεις-------με πολυ-πολυ προσοχη----κανε παιχνίδι με προσοχη-ξαναλεω
==ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ==
με ενα οπλο η ενα μαχαιρι-----πολυ προσοχη-.............μαζι με μια γκομενα σου...
δες την αδρεναλινη και το τσιτωμα/καυλα απο τον φοβο-τρομο
που θα βγαλει........χαιδεψε την με αυτο....τριψτο επανω της.....στο στομα-στα βυζια-στο μουνι της
θα τρεμει απο την αδρεαναλινη η οποια θα μετατραπει σε καυλα......μουσκεμα θα γινει....
εαν την λουσης αι με απειλες-σαν παιχνιδι κ βρωμολογα εκει να δεις.......

Μια καριολα, μικρος ημουν, δεν μου καθοντανε.........καργιολα γαμιωνταν με εναν μεγαλο τοτε......
της πουλησα ενα παραμυθι οτι και καλα......εσπασα ενα αυτοκίνητο.......
σε πληροφορω μου καθισε το ιδιο βραδυ..........
Το μυαλο τους ειναι διεστραμενο και ερεθιζεται με την Αλητεια-Παρανομια-Κακη Συμπεριφορα.....

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.858
Πόντοι
441
==ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ==
με ενα οπλο η ενα μαχαιρι-----πολυ προσοχη-.............μαζι με μια γκομενα σου...
που θα βγαλει........χαιδεψε την με αυτο....τριψτο επανω της.....στο στομα-στα βυζια-στο μουνι της
θα τρεμει απο την αδρεαναλινη η οποια θα μετατραπει σε καυλα......μουσκεμα θα γινει....

Μια καριολα, μικρος ημουν, δεν μου καθοντανε.........καργιολα γαμιωνταν με εναν μεγαλο τοτε......
Το μυαλο τους ειναι διεστραμενο και ερεθιζεται με την Αλητεια-Παρανομια-Κακη Συμπεριφορα.....

Πρέπει να ''το 'χεις'' για να βγάλεις τέτοια γούστα. Αν είσαι μαμούχαλος/φλώρος τότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις γελοίο θέαμα.

Επίσης, πολλές γυναίκες έχουν φαντασιώσεις βιασμού. Όμως πάντα ο βιαστής είναι κάποιος ψηλός, μελαχρινός, με six pack κτλπ. Όχι ο ψυχάκιας με την περίεργη φάτσα...
Τους βιασμούς όμως στο 99% τους κάνει η δεύτερα κατηγορία.
Τον Αναγνωστόπουλο πολλές τον γουστάρουν επειδή είναι ωραίος και με ''σέξυ'' επάγγελμα. Τον άστεγο ή τον λάθρο στην Ομόνοια τον σιχαίνονται σε σημείο απέχθειας.

Τέλος, από προσωπική εμπειρία, το βράδυ οι περισσότερες φοβούνται όταν τύχει να τις πετύχω μόνες σε κάποιο στενό. Έχουν φάει μεγάλη πλύση από τα socials/ΜΜΕ και νομίζουν πως όποιος είναι άντρας είναι ταυτόχρονα και δράκος.

• Like
Αντιδράσεις: NELLO

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.908
Πόντοι
6.056
Τέλος, από προσωπική εμπειρία, το βράδυ οι περισσότερες φοβούνται όταν τύχει να τις πετύχω μόνες σε κάποιο στενό. Έχουν φάει μεγάλη πλύση από τα socials/ΜΜΕ και νομίζουν πως όποιος είναι άντρας είναι ταυτόχρονα και δράκος.
Σε πάρκιγκ , στενά , ερημιές κτλ καλύτερα να αφήνεις απόσταση μεγαλύτερη από 20m
και να αλλάζεις και πεζοδρόμιο αν γίνεται .
Μη ρισκάρεις με τρελές.
Ειδικά αν είσαι ογκώδης .
Δεν ξέρεις πως μπορεί να βρεις το διάολο σού, με μαλακισμένες.

Και σε ασανσέρ, δεν μπαίνεις ποτέ μόνος με άγνωστη .

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.993
Πόντοι
456
Ρε μεγάλε .... παντού έχει ελεύθερες γυναίκες ....
Οι ανύπαντρες που λες στην Αθήνα ...... και που υπάρχουν , είναι σαν να μην υπάρχουν .
Θα πας να την πέσεις στο άσχετο σε κολωνάκια κηφισιές κτλ ;;; Σοβαρά τώρα ;
Οι πιθανότητες να γαμήσεις μηδενικές είναι .
Χρήμα παντού θέλει , πρωτίστως για να κυκλοφορείς ο ίδιος και να μη μοιάζεις με άστεγο .
Εφόσον δεν σε παίρνει για χορηγίες που απαιτούνται για μοντελέ καριόλες
την ψάχνεις αλλιώς. Έχουμε πει άπειρες φορές , άπειρους τρόπους.
Η Κηφισια δεν ειναι Μονακο ουτε Ζυριχη
Πριν 10 ωρες περιπου με παιρνει φιλος κατοικος ΒΠ (μεγαλωμενος Λαρισα) και μου λεει οτι θελει να μου γνωρισει φιλη του επισης κατοικο ΒΠ, επαγγελματος γιατρου. Η τυπισσα διπλα του, και μου δινει να της μιλησω στο τηλ, μπαινει στο ψητο, μου λεει να αλλαξουμε facebook ή instagram και μου λεει οτι Σ/Κ θα ειναι Παρνασσο για σκι και αν θελω να βρεθουμε.
Κοιταζω ig βλεπω μετριοτητα, δεν ασχολουμαι με μετριοτητες.
Τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους, αν ειναι η αλλη 6ρι βαρια, το σπιτι στα ΒΠ δεν την σωζει

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.908
Πόντοι
6.056
Η Κηφισια δεν ειναι Μονακο ουτε Ζυριχη
Πριν 10 ωρες περιπου με παιρνει φιλος κατοικος ΒΠ (μεγαλωμενος Λαρισα) και μου λεει οτι θελει να μου γνωρισει φιλη του επισης κατοικο ΒΠ, επαγγελματος γιατρου. Η τυπισσα διπλα του, και μου δινει να της μιλησω στο τηλ, μπαινει στο ψητο, μου λεει να αλλαξουμε facebook ή instagram και μου λεει οτι Σ/Κ θα ειναι Παρνασσο για σκι και αν θελω να βρεθουμε.
Κοιταζω ig βλεπω μετριοτητα, δεν ασχολουμαι με μετριοτητες.
Τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους, αν ειναι η αλλη 6ρι βαρια, το σπιτι στα ΒΠ δεν την σωζει
Δεν είπα ότι είναι .
Υπάρχει όμως ρατσισμός με κριτήριο τον τόπο κατοικίας.
Δημιουργεί μία εξτρά δυσκολία.
Ακατόρθωτο δεν είναι τίποτε. Ούτε όλα ισχύουν για όλους.
Όσοι θέλουν άνετο παιχνίδι πάντως, καλό είναι να μαθαίνουν τις δυσκολίες.
Είτε για να τις αντιμετωπίζουν είτε για να τις προσπερνάνε.

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
120
Πόντοι
1
==ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ==

na ξεκινησεις και πρεζα να σου καθονται περισσοτερες

mikaeladancer

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2025
Like
494
Πόντοι
20
Πρέπει να ''το 'χεις'' για να βγάλεις τέτοια γούστα. Αν είσαι μαμούχαλος/φλώρος τότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις γελοίο θέαμα.

Επίσης, πολλές γυναίκες έχουν φαντασιώσεις βιασμού. Όμως πάντα ο βιαστής είναι κάποιος ψηλός, μελαχρινός, με six pack κτλπ. Όχι ο ψυχάκιας με την περίεργη φάτσα...
Τον Αναγνωστόπουλο πολλές τον γουστάρουν επειδή είναι ωραίος και με ''σέξυ'' επάγγελμα. Τον άστεγο ή τον λάθρο στην Ομόνοια τον σιχαίνονται σε σημείο απέχθειας.

Αυτό το φετιχ/φαντασίωση στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχει κάποιο πρότυπο εμφάνισης,απλά αρέσει η αίσθηση του κινδύνου και της υποταγής

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
120
Πόντοι
1

το προβλημα δεν ειναι οι απαιτησεις για προνομια που θελει η καθε παλαβη αλλα οι κυβερνησεις και οσοι εχουν εξουσια που τους τα δινουν

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
120
Πόντοι
1
Αυτό το φετιχ/φαντασίωση στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχει κάποιο πρότυπο εμφάνισης,απλά αρέσει η αίσθηση του κινδύνου και της υποταγής
ωραια τοτε γιατι στοχοποιουνται οι αντρες τοσο πολυ μεχρι μισαντρια

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
801
Πόντοι
86
na ξεκινησεις και πρεζα να σου καθονται περισσοτερες
Με Πρεζουδες δεν κανω Παρεες.....αλλα με κυριλε κοκατζουδες κ μαστουρησες ειχα κ εχω Παρτιδες,
ΒΠ-δες, Μοντελες, Μοστρατες, οταν ειναι στην φαση τους, κανουν πολυ καλη παρεα.....
Εγω Δηλωμενος-Φανατικος Ξενερωτος--εαν γνωριζεις την φραση........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom