Ισχύει . Απλά οι γυναίκες, επειδή έχουν αυτό που πουλάει ... και έχει ζήτηση ... ΤΟ ΜΟΥΝΙ ....
χτυπάνε σε οικονομικό επίπεδο παραπάνω από το δικό τους.
Αυτό φαίνεται πολύ σε αδέλφια. Αν προσέξει κανείς ... αδελφό-αδελφή ...
αν θεωρήσουμε ότι αμφότερα τα αδέλφια είναι σε οικονομικά 100
η αδελφή θα παίξει με άνδρες 110-400 ...
και ο αδελφός .... 70- 30 ....
Έχουν το μουνί το οποίο δεν κυριαρχεί σε κανέναν άνδρα μετά τα 45-50. Εγώ είμαι 48. Δεν με νοιάζει καν το μουνι αν δεν το έχω. Θέλω να έχω τον άνθρωπό μου. Αυτό μου φτάνει. Μουνιά έψαχνα παλιά όταν έπρεπε κι ήθελα. Τώρα δεν θα κάνω τον καραγκιόζη. Τις σβήνω από τον χάρτη μόλις κουνηθούνε λιγάκι με απαξιωτικο στυλ.
Έχουν το μουνί το οποίο δεν κυριαρχεί σε κανέναν άνδρα μετά τα 45-50. Εγώ είμαι 48. Δεν με νοιάζει καν το μουνι αν δεν το έχω. Θέλω να έχω τον άνθρωπό μου. Αυτό μου φτάνει. Μουνιά έψαχνα παλιά όταν έπρεπε κι ήθελα. Τώρα δεν θα κάνω τον καραγκιόζη. Τις σβήνω από τον χάρτη μόλις κουνηθούνε λιγάκι με απαξιωτικο στυλ.
Πλέον ξέρω τι θα γίνει πριν γίνει με γυναίκα. Πως κινείται, πως μιλάει πως ανασαίνει, πως κάνει. Έχω ρίξει άγκυρα με μία. Όποια έρθει θα φάει σκατα εκτός αν είναι τέλεια συμπεριφορά. Αν είναι απλά όμορφη ή απίστευτα όμορφη θα μαρτυρήσει. Έχω κουραστεί. Πίνω ποτό στο σαλόνι σαν τον Γιάγκο Δράκο. Είμαι ανώτερος εγκέφαλος.
Ισχύει . Απλά οι γυναίκες, επειδή έχουν αυτό που πουλάει ... και έχει ζήτηση ... ΤΟ ΜΟΥΝΙ ....
χτυπάνε σε οικονομικό επίπεδο παραπάνω από το δικό τους.
Bro, και πολλοί άντρες - γάτοι έχουν κάνει το ίδιο και έχουν φτιαχτεί στην πλάτη της γυναίκας τους (του πεθερού δηλαδή συνήθως).
Στην Ελλάδα είναι και πιο εύκολο από αλλού να το κάνεις γιατί οι κόρες κάνουν ό,τι θέλουν τους πατεράδες τους.
Σαν λαχανοντολμας με πόδια είναι...προλαβαίνεις να σωθείς...εκτός αν σου είπε ότι είναι συγγενής με ιδιοκτήτη ορυχείου σπάνιων γαιών άρα το βλέπεις ως επένδυση...αλλιώς ΦΕΥΓΕΙΣ!
Εσύ λες για ψώνια . Τα ψώνια , αν είσαι κοντά στις προδιαγραφές τους ή φαίνεσαι να είσαι κοντά, παίζουν μια χαρά. Τώρα αν η άλλη έχει μονοκατοικία στην πολιτεία και μπαμπά με πόρσε κι ο άλλος έχει δυάρι στο πέραμα και ο πατέρας του κορόλα λιφτμπακ του 1989 ... οκ δεν τις τρώει , αλλά δεν το βρίσκω πολύ περίεργο.
Το να πρέπει όμως να φουμάρεις ή να έχεις ποινικό μητρώο ή να σε ξέρουν σε πορείες ή καταλήψεις
και να είσαι άπλυτος με μούσια και να μιλάς για την πάλη των τάξεων ... και τα αφεντικά ....
εγώ το βρίσκω λάσπη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Περισσότερο προς το μοντελέ κοιτάνε όλοι .............
Eχω γνωρισει εναλλακτικοαριστερες που πηγαιναν σε πορειες κλπ αλλα γουσταραν ξεκωλιασμα απο ενστολο
Συμπερασματικα, ωραιο μουνι να ειναι η αλλη, τα υπολοιπα αβυσσος