Επειδή έχω ασχοληθεί με το θέμα και έχω μιλήσει με πολλά άτομα, πριν την πτώση της ΕΣΣΔ ήταν ακριβώς όπως τα λες. Στη συντριπτική τους πλειονότητα οι πουτάνες ήταν κάτι τελειωμένες κωλόγριες επειδή υποχρεούνταν βάσει νόμου να είναι πάνω από 50 για να μπορούν να εργαστούν.
Οι ανατολικες που ήρθαν στα 90's είχαν μετριότατες υπηρεσίες και φυσικά πρόσφεραν απλό πρόγραμμα. Ήταν όμως τέτοια η πείνα και τόσο χαμηλό το επίπεδο που όλος ο ελληνικός αντρικός πληθυσμός είχε ξετρελαθεί μαζί τους. Εκείνα τα χρόνια υπήρχαν και πολλά ''κρυφά'' στούντιο τα οποία είχαν 10 πουτάνες το καθένα. Δυστυχώς όμως έκλεισαν και σε αυτό συντέλεσε ο Τριανταφυλλόπουλος.
Τα εξτρά αρχισαν να παγιώνονται μετά τα μέσα των 00's που γέμισαν τα μπουρδέλα με (γυφτο)Ρουμάνες. Εγώ την πορεία μου την ξεκίνησα το 2010 (όντας ανήλικος) και θυμάμαι πως το
Μεταξουργείο από τότε ήταν ελεεινό και τρισάθλιο. Φυλής ξεκίνησα να πηγαίνω από ένα σημείο και μετά όταν και απόκτησα την οικονομική δυνατότητα να σκάω 40-60 ευρώ την εβδομάδα για να βγάζω γούστα.
Τέλος, ο πατέρας μου πήγαινε συνέχεια στην Τρούμπα (είχε γεννηθεί στα 40's οπότε την πρόλαβε). Στα μπαρ και αν γινόταν του μουνιού το πανηγύρι και μάλιστα είχε πολλά καλά κομμάτια. Γαμούσες και ακάποτα. Τα έκλεισε όμως η χούντα λίγο πριν το 1970.