Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (6 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.967

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.851
Πόντοι
3.656
Δυστυχώς οι περισσότερες γυναίκες πλέον δεν παλεύονται, είναι παντελώς άχρηστες να προσφέρουν το οτιδήποτε, και είναι τόσο κοντόφθαλμες που μόνο να τους πουλάς παπάτζα ίσα να τις γαμήσεις είναι.
Κι αυτό με ρίσκο να μην αξίζει καν τον κόπο δηλαδή.

Περαστικά και καλά κουράγια σε όσους προσπαθούν για σχέσεις και οικογένειες.

Άλλο σχέση,άλλο οικογένεια

Σχέση ή ψευτοσχέση για γαμήσια,εκδρομές,βόλτες κλπ,ζώντας δηλαδή μόνο το παρόν,καλή είναι και πιστεύω όσοι δε θέλουν οικογένεια (είτε στη φάση που είναι είτε γενικά) ψάχνουν κάτι τέτοιο

Mitsaras2024

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2024
Like
79
Πόντοι
0
Άλλο σχέση,άλλο οικογένεια

Σχέση ή ψευτοσχέση για γαμήσια,εκδρομές,βόλτες κλπ,ζώντας δηλαδή μόνο το παρόν,καλή είναι και πιστεύω όσοι δε θέλουν οικογένεια (είτε στη φάση που είναι είτε γενικά) ψάχνουν κάτι τέτοιο
Εσυ Σάμπ μένεις θεσαλονικη?

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
491
Πόντοι
21
Πολλά

Σου ανεβάζουν τις μετοχές,τη διάθεση,την ψυχολογία,τα πάντα

Στο μέρος που κυκλοφορείς και σε βλέπουν μαζί της,δε θα ξαναμείνεις αγάμητος αν χωρίσεις

Βλέμματα άλλων γυναικών αλλά και αντρών απο ζήλεια στο δρόμο και όπως λέει κι ο Κμαν,θα νιώθεις ημίθεος και βάλε
Σωστα ολα αυτα....
να σου πω την θεση μου,

Σου ανεβάζουν τις μετοχές,τη διάθεση,την ψυχολογία,τα πάντα==ΝΑΙ//

Στο μέρος που κυκλοφορείς και σε βλέπουν μαζί της,
δε θα ξαναμείνεις αγάμητος αν χωρίσεις
==Σου εξασφαλιζουν μελλοντικα γαμησια, //επομενως γαμιση//

Βλέμματα άλλων γυναικών //ΝΑΙ - μελλοντικα γαμησια//
αλλά και αντρών απο ζήλεια//δεν μου προσφερει κατι η εικονα μου προς τους αλλους ανδρες//

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
27
Like
2.453
Πόντοι
1.196
Είμαι 30. Στη δουλειά μου (60-40 αναλογία γυναικών αντρών) με προσεγγίζουν ή χαβαλεδιάζουν μόνο κάτι σαβουρίτσες τύπου: υπέρβαρες, 40+ και ξύλα απελέκητα.
Οι 30-35 με σχετικά καλή εμφάνιση και σπουδές είναι πλήρως απαξιωτικές, όχι μόνο με εμένα αλλά και με τους υπόλοιπους (με εξαίρεση φυσικά όσους έχουν υψηλές θέσεις).
Επομένως βρίσκεσαι στο δίλημμα είτε να μπλέξεις με ένα μπάζο (κυριολεκτικά και μεταφορικά) είτε να μείνεις μόνος αφού όσες διαθέτουν κάποιο επίπεδο δεν γυρνάνε να σε κοιτάξουν καν.
Εγώ επέλεξα τη μοναχικότητα και τα μπουρδέλα, όμως καταλαβαίνω πως αρκετοί για να αποφύγουν τη μοναξιά κάνουν πάρα πολλές υποχωρήσεις και μπλέκουν με την πρώτη κατηγορία.

Κοινωνικός δαρβινισμός στο μέγιστο. Ένα 10-15% των αντρών καλοπερνάει και γαμάει το 80% των γυναικών. Μην κάνετε το λάθος λοιπόν και μπλέξετε με τα αποφάγια όταν αυτά θα φάνε πόρτα από το 10% και θα θέλουν να κάνουν οικογένεια.
Ειδικά αν μιλάς για εταιρία, 35άρα με καλή εμφάνιση, σπουδές και θέση με προοπτική για να ρισκάρει παίζοντας με νεότερο υφιστάμενο πρέπει να είσαι o Μπραντ Πιττ στο Kalifornia, να σε βλέπει και να χύνει ρυάκια. Προφανώς δεν είσαι, άρα σε έχουν κλασμένο. Αν αφήσεις τα μιλφοστελέχη για τους 40ρηδες και κυνηγήσεις καμια 25χρονη (ideally εκτός δουλειάς) μάλλον θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.851
Πόντοι
3.656
Τώρα αμα είσαι υπαλληλίσκος των 900 και 1000 ευρώ το μήνα ούτε που θα σε κοιτάξουν ειδικά αν είσαι κοντά στα 40 ετών. Όσο εμφανίσημος και να είσαι κοιτάνε μόνο το "κύρος" που έχεις ως άτομο.

Αν ήσουν δ.υ με 1000,θα πίστευες το ίδιο;

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.803
Πόντοι
216
Ειδικά αν μιλάς για εταιρία, 35άρα με καλή εμφάνιση, σπουδές και θέση με προοπτική για να ρισκάρει να γίνει ρεζίλι παίζοντας με νεότερο υφιστάμενο πρέπει να είσαι o Μπραντ Πιττ στο Kalifornia, να σε βλέπει και να χύνει ρυάκια. Προφανώς δεν είσαι, άρα σε έχουν κλασμένο. Αν αφήσεις τα μιλφοστελέχη για τους 40ρηδες και κυνηγήσεις καμια 25χρονη (ideally εκτός δουλειάς) μάλλον θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα.
Γιατί νομίζεις πολλές 25χρονες ξέρουν να γαμηθούν; Ούτε μια μαλακία της προκοπής δε μπορούν να παίξουν :confused:

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
27
Like
2.453
Πόντοι
1.196
Γιατί νομίζεις πολλές 25χρονες ξέρουν να γαμηθούν; Ούτε μια μαλακία της προκοπής δε μπορούν να παίξουν :confused:
ΟΚ, bro, αλλά αν είσαι 30 το να κυνηγάς μεγαλύτερες γκόμενες με καλές δουλειές, σπουδές και εμφάνιση είναι challenge για πολύ λίγους. Αν έχει μια decent δουλειά ο τύπος είναι 100 φορές πιο εύκολο να βρει μια μικρότερη και να τη μάθει να γαμιέται παρά να περιμένει να τον κοιτάξει η σούπερ μιλφάρα στη δουλειά.

• Like
Αντιδράσεις: Magi

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.036
Πόντοι
446
Τις πιτσιρκιες η καυλα τις μουσκευει μεχρι και τις καλτσες
Αχ ωραια χρονια τοτε που πηδουσαμε 20χρονες γκομενες σαν κουνελοι και ζητουσαν και αλλο

• Χαχα
Αντιδράσεις: ggthd

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.803
Πόντοι
216
ΟΚ, bro, αλλά αν είσαι 30 το να κυνηγάς μεγαλύτερες γκόμενες με καλές δουλειές, σπουδές και εμφάνιση είναι challenge για πολύ λίγους. Αν έχει μια decent δουλειά ο τύπος είναι 100 φορές πιο εύκολο να βρει μια μικρότερη και να τη μάθει να γαμιέται παρά να περιμένει να τον κοιτάξει η σούπερ μιλφάρα στη δουλειά.
Ok να βρει αλλά να έχει και την υπομονή να του σπάει τ' αρχίδια με κάθε αφορμή

Mitsaras2024

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2024
Like
79
Πόντοι
0
Μόνο οι πραγματικοί άνδρες επιλέγουν τον δρόμο που ακολούθησες εσύ κι εγώ και όσοι άλλοι σέβονται τα όργανα τους...καλύτερη η μοναξιά από την υποβάθμιση και την ξεφτίλα με αντίτιμο ένα πιάτο φαγητο.
Όσοι έχουν γυναικεία ψυχολογία τρώνε στην μαπα μπάζα γιατί δεν αντέχουν μόνοι τους .
Υπάρχουν και οι τυχεροί που έπεσαν σε κάποια αξιόλογη ,εμφανίσιμη και με καλό χαρακτήρα...ολοένα και πιο σπάνιες τέτοιες περιπτώσεις στις ζοφερές μέρες μας.
Μόνο οι βλάκες άντρες ακολουθούν τον δρόμο της μοναξιάς.Ειναι ωραίο δηλαδή να είσαι μόνος σου για πάντα και να γαμας κούνια δημοσίας χρήσεως ανοιγμένα ?τουλάχιστον η Ελληνίδα έχει στενό μουνι όχι τώρα ανοιγμένο σα σαμπρέλα.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Μόνο οι βλάκες άντρες ακολουθούν τον δρόμο της μοναξιάς.Ειναι ωραίο δηλαδή να είσαι μόνος σου για πάντα και να γαμας κούνια δημοσίας χρήσεως ανοιγμένα ?τουλάχιστον η Ελληνίδα έχει στενό μουνι όχι τώρα ανοιγμένο σα σαμπρέλα.

Η Ελλεηνιδα είναι ο ορισμός της σαμπρελας ... κλαταρισμενες όλες ...

Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από το να έχεις καλή πελατειακή "σχεση" με πρόθυμα και ξηγημενα πουτανακια ... όλα τα υπολοιπα είναι μαλακιες ...!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.980
Πόντοι
9.297
Ξέρεις τι γέλιο ρίχνω όταν κάποιοι έχουν δίπλα τους λαχανοντολμα με πόδια;

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.535
Πόντοι
201
Βλέμματα άλλων γυναικών αλλά και αντρών απο ζήλεια στο δρόμο και όπως λέει κι ο Κμαν,θα νιώθεις ημίθεος και βάλε

Όταν περπατάω μόνος είμαι σαν αόρατος, για να μην πω πως πολλές φοβούνται και αλλάζουν πεζοδρόμιο.
Όταν έχω γκόμενα δίπλα συγκεντρώνω βλέμματα, έχει συμβεί πάρα πολλές φορές και σίγουρα δεν είναι η ιδέα μου.
Τέτοιες είναι.

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
3
Πόντοι
0
Αν οι γυναίκες που πιστεύουμε ότι θα πρέπει να είναι μαζί μας δεν μας κάθονται η γνώμη τους για
Είμαι 30. Στη δουλειά μου (60-40 αναλογία γυναικών αντρών) με προσεγγίζουν ή χαβαλεδιάζουν μόνο κάτι σαβουρίτσες τύπου: υπέρβαρες, 40+ και ξύλα απελέκητα.
Οι 30-35 με σχετικά καλή εμφάνιση και σπουδές είναι πλήρως απαξιωτικές, όχι μόνο με εμένα αλλά και με τους υπόλοιπους (με εξαίρεση φυσικά όσους έχουν υψηλές θέσεις).
Επομένως βρίσκεσαι στο δίλημμα είτε να μπλέξεις με ένα μπάζο (κυριολεκτικά και μεταφορικά) είτε να μείνεις μόνος αφού όσες διαθέτουν κάποιο επίπεδο δεν γυρνάνε να σε κοιτάξουν καν.
Εγώ επέλεξα τη μοναχικότητα και τα μπουρδέλα, όμως καταλαβαίνω πως αρκετοί για να αποφύγουν τη μοναξιά κάνουν πάρα πολλές υποχωρήσεις και μπλέκουν με την πρώτη κατηγορία.

Κοινωνικός δαρβινισμός στο μέγιστο. Ένα 10-15% των αντρών καλοπερνάει και γαμάει το 80% των γυναικών. Μην κάνετε το λάθος λοιπόν και μπλέξετε με τα αποφάγια όταν αυτά θα φάνε πόρτα από το 10% και θα θέλουν να κάνουν οικογένεια.
Αυτες που σε απαξιώνουν σε βλέπουν ως μπάζο άρα η αλλάζεις εμφάνιση ή συμπεριφορά ή μένεις όπως είσαι . Εσύ αποφάσισες να μην κάνεις τίποτα και να μένεις στην εύκολη λύση .... θα το μετανιώσεις . Γίνε καλύτερος σε εμφάνιση , συμπεριφορά κτλ για να γαμηθείς με αυτές που θες. Βέβαια εσύ κοιτάς αυτές που είναι στην δουλειά σου που είναι ένα ελάχιστο δείγμα . Υπάρχουν άπυρες έξω που ψάχνονται , άνοιξε τα μάτια σου και θα βρεις .

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.036
Πόντοι
446
Τωρα συγκρινεις να γαμας φρεσκο μουνακι που σπαρταραει απο καυλα χωρις καποτα, με το τιγκα στο τζελ μουνι πουτανας?
Μην πουμε για κωλο που τα ριχνεις ολα μεσα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Και με πρωινο 8ωρο,ελεύθερα απογεύματα,ΣΚ,αργίες κλπ;
Ναι.
Αυτό που σε κάνει "ανάπαρστο γκόμενο" είναι να έχεις θέση εργασίας ή δραστηριότητα ή τέλος πάντων "τρόπος εισοδήματος" η οποία να σου εξασφαλίζει άνετη ζωή. Δηλαδή: Να έχεις δικό σου σπίτι, να μένεις μόνος σου εκεί, να έχεις καινούργιο αυτοκίνητο και στην εργασία σου να βγάζεις κοντά στα -3 χιλιάρικα χωρίς όμως να χρειάζεται να κουμπώνεις ηρεμηστικά ή να είσαι στη δουλειά ώρες κάθε μέρα. Τότε είσαι περίπου King - για Ελλάδα μιλάω. Και πάντα να έχεις έλεγχο με τα οικονομικά σου φυσικά.

Ξανατονίζω: Μιλάω για τις απαιτήσεις που έχει μια ωραία γκόμενα έτσι;

Τώρα, αν είσαι δημόσιος υπάλληλος με δυο τρία παράλληλα παθητικά εισοδήματα κλπ και εκεί είσαι οκ.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.036
Πόντοι
446
Αν ήσουν δ.υ με 1000,θα πίστευες το ίδιο;
ΔΥ του χιλιαρικου ειναι ενταξει μονο αν εχει παρει γονικη παροχη σπιτι και αμαξι και του μενουν 6-7 κατοσταρικα για γουστα. Διαφορετικα ειναι μια μιζερια και μιση, μονο ως σωγαμπρος στην επαρχια εχει πιθανοτητες που οι βλαχογκομενες που εχουν προικα θελουν εναν πρωτευουσιανο δασκαλο, μπατσο, καραβανα γαμπρο για βλαχοστατους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom