Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656
Τύποι μου, που θα βρούμε πλούσιες κυρίες μόνες εν Αθήναις και χωρίς ψυχολογικά να μας γράψουν καμία περιουσία για να μην πάει χαμένη;
Για πέστε εσείς που έχετε παρόμοια κωλοφαρδια ή ξέρατε πως να τις βρείτε και τα καταφέρατε ;
Αυτά δεν σηκώνουν ... γενικές οδηγίες ...
Είναι προσωποποιημένοι στόχοι .
Και θέλουν παιχνίδι ακριβείας.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Και ποιος βάζει το χέρι στην τσέπη για να ζήσουν όσοι είναι στο σπίτι;
Ο σφιχτερμαν ,η κοπέλα η η "περήφανοι" γονείς του ζεύγους που αφού μεγάλωσαν τα παιδιά τους θα μεγαλώσουν ...και τα εγγόνια τους;;;:headbang::headbang::headbang::headbang:

Τα παιδιά των πλουσιων οικογενειών,ένα ποσοστό συνεχίζει στα βήματα των γονιών...κι ένα άλλο απλά τρώει

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Τύποι μου, που θα βρούμε πλούσιες κυρίες μόνες εν Αθήναις και χωρίς ψυχολογικά να μας γράψουν καμία περιουσία για να μην πάει χαμένη;
Για πέστε εσείς που έχετε παρόμοια κωλοφαρδια ή ξέρατε πως να τις βρείτε και τα καταφέρατε ;

Για αρχή,φτιάξε μπράτσα.Για κάποιες,μπορεί να αρκούν μόνο αυτά.

Μετά ψάξε πληροφορίες,που συχνάζουν,γυμναστήρια κλπ

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.008
Πόντοι
206
17χρονη έξω από ένα σχολείο παρέα με άλλες κακομαθημενες νεο εκκολαπτομενες ελλεινηδες, και η μάνα είχε σκύψει σαν την δούλα για να της δέσει το κορδόνι και την ρωτούσε αν θέλει 2 πλο κόμπο στο δέσιμο κ αυτές χαζογελούσαν. Όλες αυτές θέλουν ένα εισιτήριο για Καμπούλ χωρις επιστροφή,- μόνο έτσι θα στρώσουν χαρακτήρα κ θα προσγειωθουν ανωμαλα ξεκαβαλοντας το ροζ συννεφάκι της πριγκίπισσας Χυση.
ειχα πετυχει κηφισια μια νεαρη καπου στα 19, διπλα με τον γκομενο της, της λυθηκε το κορδονι της, και του λεει αυτη, αντε βρε βαριεμαι να το δεσω, και παει αυτος κατευθειαν σκυβει και δενει το κορδονι,
ενταξει μιλαμε για πληρη υποταγη οι πιο πολλοι νεαροι στην ελλαδα, εχουν καταντησει αμπιγιεζ, ταξιτζηδες, ψυχολογοι, της καθε καμμενης γκομενας.
στην δικια σου περιπτωση εχει για αγγαριες και εκμεταλλευση την μανα της, σε αυτη που ειδα εχει τον γκομενο της.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.757
Πόντοι
216
Αυτό θα στο πει κάποιος πολύ κοντινός σου φίλος ρε bro, όχι ο γνωστός. Άτομο που λέει τα εσώψυχα του και λαμόγιο τον πατέρα του στον κάθε τυχαίο δεν έχει αξιοπρέπεια και δεν αξίζει να πάρεις σοβαρά όσα λέει.
Φίλε μου, δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, αλλά εικάζω πως είσαι μικρότερος μου (43 εγώ).
Πραγματικά το τι ακούνε τα αυτιά μου από γυναίκες μόλις πέρασα τα 35-36, είναι αδιανόητο.
Κάνω απολογισμό με τις καλύτερες ατάκες στο τέλος κάθε χρονιάς.
(όχι πως εγώ δε πετάω μαλακίες δηλαδή).

Νομίζω πως τελικά η 'ωρίμανση' στον άνδρα σηματοδοτείται από την πλήρη απάθεια και αδιαφορία εν τέλει....

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.757
Πόντοι
216
Απλά και παλιά κόλπα:

1) Ξεκίνα να τρακάρεις γυναίκες που οδηγούν ακριβά αυτοκίνητα για αρχή.

2)Επίσης, μπορείς να κάνεις πως λιποθυμάς μπροστά απτις βιτρίνες της Βουκουρεστίου με την ελπίδα να σου ΄σώσει τη ζωή' καμμιά.

3) Παίρνεις έναν σκύλο και τον αμολάς στην Εκάλη ή το Π. Ψυχικό, και κολλάς αφίσες 'ΧΑΘΗΚΕ΄ .

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.892
Πόντοι
206
Δηλαδή ρε παληκάρια, εγώ που σιχαίνομαι τα σόσιαλ, δεν έχω ελπίδες ό,τι ζωάρα και αν έχω κάνει και τώρα ως ελεύθερος πρόκειται να κάνω;
Δεν έχω αναρτήσει ποτέ τίποτα. Μόνο η χαμηλής τελικά νοημοσύνης πρώην μου ανέβαζε και της ζητούσα να μην φαίνομαι. Δε γουστάρω κανενός είδους έκθεση στα μαραφέτια αυτά.
Το instagram ειναι το βιογραφικο σου για τις γκομενες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.857
Πόντοι
9.297
Τα παιδιά των πλουσιων οικογενειών,ένα ποσοστό συνεχίζει στα βήματα των γονιών...κι ένα άλλο απλά τρώει
Σιγά μην είναι πλούσιοι...απλώς μπορεί να είναι οι γονείς πιο άνετα από τα παιδιά.
Μετά την γενιά των παιδιών του Β'Παγκοσμιου πολεμου η γενιά μας είναι αυτή που ζει χειρότερα από τις γονείς.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
935
Πόντοι
81
Βασικά Ουκρανία,Ρωσία άμα δε σε αφήσει να κεράσεις και πληρώσει τα δικά της που πρακτικά δε γίνεται ποτέ σημαίνει οτι δε γαμάς.
Ουκρανες, Ρωσίδες κ γενικότερα ανατολικες ,δεν έχει τύχει να κεράσουν ακόμη κ σε περιπτώση που η άλλη είναι οικονομημενη.Μια κ μοναδική φορά μετά από 20 χρονια μου έτυχε πρόσφατα εργαζόμενη νέα Ουκρανεζα 6αρι από κοντά(κλασικά 8αρι στα σοσιαλ με φίλτρα) που επέμενε να πληρώσει τα δικά της αφού ήδη μου είχε ξεκαθαρίσει ότι ενδιαφέρεται μόνο για σοβαρή σχέση που για εμένα δεν έπαιζε αλλά δεν θα την γαμάγα κιόλας και να μου το έδινε στο πιάτο.Μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί είναι τρελά αρπακτικά και το καταθέτω.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
935
Πόντοι
81
Ό,τι και να λέμε, είναι γεγονός πως η παραβατική συμπεριφορά έλκει τις γυναίκες που χουν διάφορα θέματα.
Έχω παρατηρήσει πως αρκετές γνωστές μου που έμπλεκαν με αποβράσματα μια ζωή, είχαν ένα κοινό μεταξύ τους: μισούσαν τους πατεράδες τους για τον έναν ή τον άλλο λόγο.
Επίσης αρκετές παρτόλες που γνωρίζαμε, συχνά τύχαινε να έχουν αυτό το χαρακτηριστικό.
Μάλλον ασυναίσθητα νιώθουν κάποια ικανοποίηση μέσα απτην αυτοκαταστροφή τους, πως έτσι 'τιμωρούν' τους γονείς του κατά κάποιον τρόπο.
Έχω την εντύπωση πως είναι όχι απλά σύνηθες στην Ελλάδα, αλλά σχεδόν αυτονόητο.
Δεν είναι το κλασικό αφήγημα πως γουστάρουν τα 'κακά παιδιά' απλά, είναι πως θα καυλώσουν με ακραία σαπίλα κι αθλιότητα πολλές.
Κρίμα είναι όμως γιατί για χάρη ναρκέμπορων και αποβρασμάτων μένουν πολλά άξια και ωραία παλικάρια με το πουλί στο χέρι.
Γι αυτές χεστήκαμε!

Πάντως έχει πολλή πλάκα όταν βλέπεις εκεί κάτι καημένους μαλάκες να κοπανιούνται στα γυμναστήρια, να χρεώνονται μέχρι τον λαιμό κλπ ίσα για να φανούν μήπως του κοιτάξει καμμιά σάπια, κι αυτές να πιπώνουν μπάρμεν σε τουαλέτες!

Έχω έναν τέτοιο γνωστό μου, γεροντοκόρος του κερατά που νομίζει πως θα του κάτσει γυναίκα παριστάνοντας τον τζέντλεμαν. Εννοείται πως τον τρολλάρω δειχνοντάς του άσχετες έξω 'τη βλέπεις αυτή τη μουνάρα? την πήραν παρτούζα δυό γνβστοί μου για ένα γραμμάριο κόκα' και τρελαίνεται!
Είναι μεγάλο κεφάλαιο αυτό που σίγουρα έχει να κάνει με την σχέση με τον πατέρα της και συνήθως είτε θέλει να τον τιμωρήσει που της είναι αυστηρός αλλά τιμωρεί τον εαυτό της είτε προσπαθεί έχοντας την εικόνα του πατέρα στο μυαλό της να κάνει σωστό άνθρωπο τον αληταρα με τον οποίο γουσταρε και έμπλεξε.
Βέβαια ο τυχερός της υπόθεσης είναι ο εκάστοτε αληταρας γιατί βρήκε μια έτοιμη χυσοκανατα να ξευτιλισει.Και οι περισσότερες είναι ομορφουλες παναθεμα τες!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.054
Πόντοι
2.356
Πες μας τις εμπειρίες μόρτη .

Φόρτωνε κανείς τακτικά στα κλαμπ των 7000 ατόμων της παραλιακής ... μέχρι το 2010 ... ή το 2012 που ψόφησαν τελείως ; Καμάκωνε τακτικά στις καφετέριες ;;;
Πήγαινε κάθε χρόνο πάρο διακοπές και έβρισκε γκόμενα ;;;
Έβγαινε έξω και ήταν πιο πολλές οι γκόμενες από την ψωλαρία ;;;

Έπαιζε σε μαγαζιά μπαλίτσα με τις γκόμενες .... χωρίς να ανακατεύονται μουνόπανα του προσωπικού ;;;

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ .

Τι θα μας πεις ;;;

Ότι θα βγούμε τώρα .... καθημερινή με βροχή και σκατόκαιρο ... και θα φορτώσουμε ;;
Δώσε αισιόδοξα .... vibes !
αμα δεν εχεις παρει το πρασινο φως τυπε για κανενα μπουστη λογο...

αυτη που θελει να φορτωθει στο δειχνει...

δε χρειαζεται βεβαια να κανεις και πολλα για να το καταλαβεις... ουτε αγαρμπα πραγματα... κανενα εξυπνο αιφνιδιασμο χωρις να εισαι πιεστικος για να μην τσουξει και η ηττα.... τωρα το πως θα γινει αυτο θελει και τυχη....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656
αμα δεν εχεις παρει το πρασινο φως τυπε για κανενα μπουστη λογο...

αυτη που θελει να φορτωθει στο δειχνει...

δε χρειαζεται βεβαια να κανεις και πολλα για να το καταλαβεις... ουτε αγαρμπα πραγματα... κανενα εξυπνο αιφνιδιασμο χωρις να εισαι πιεστικος για να μην τσουξει και η ηττα.... τωρα το πως θα γινει αυτο θελει και τυχη....
Ρε τυπάρα ... αμπελοφιλοσοφίες του κώλου θα αρχίσουμε να γράφουμε ;;
Καφενειακές ή ταβερνειακές 70 ετών πίσω ;;

Αν είναι βάζουμε κρασιά , ρεμπέτικα κρεατικό και μέσα ....

ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ....

ότι ελλάδα και όταν υπήρχε νυχτερινή ζωή και τώρα που της έχουμε κάνει τα τρίχρονα ...
ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΨΩΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΟΚΑΜΠΟΣ .

Και επίσης ....

γκόμενες που βγάζεις αλλού νύχτα σε ένα μήνα
εδώ θέλει τρία χρόνια ...........

Τα υπόλοιπα, είναι να χαμε να λέγαμε .....

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.054
Πόντοι
2.356
Ρε τυπάρα ... αμπελοφιλοσοφίες του κώλου θα αρχίσουμε να γράφουμε ;;
Καφενειακές ή ταβερνειακές 70 ετών πίσω ;;

Αν είναι βάζουμε κρασιά , ρεμπέτικα κρεατικό και μέσα ....

ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ....

ότι ελλάδα και όταν υπήρχε νυχτερινή ζωή και τώρα που της έχουμε κάνει τα τρίχρονα ...
ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΨΩΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΟΚΑΜΠΟΣ .

Και επίσης ....

γκόμενες που βγάζεις αλλού νύχτα σε ένα μήνα
εδώ θέλει τρία χρόνια ...........

Τα υπόλοιπα, είναι να χαμε να λέγαμε .....
τυπε μεχρι πριν 10 χρονια φορτωνες ανετα και απεξω...

μετα αρχισε το ινσταγκραμ και γαμηθηκε ο διας...

αν δεν εφαγες τοτε τωρα δεν εχει....

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.935
Πόντοι
3.506
Aν μια γυναίκα έχει status, λεφτά κλπ. και ψάχνει απλά να γαμηθεί λογικό είναι να διαλέξει με βασικό κριτήριο την ωραία εμφάνιση. Ούτε λεφτά θα πολυκοιτάξει, ούτε μόρφωση, ούτε ηλικία. What's wrong with that? Και ο άνδρας αν θέλει μόνο σεξ το ίδιο κάνει, αν θέλει σοβαρή σχέση, γάμο κλπ. ΟΚ, κοιτάει κι άλλα πράγματα.
Λέει ο άλλος ο παπαρας για δασκάλους τέννις.

Έχει ο άλλος κορμάρα, μύες και χαμηλό ποσοστό λίπους και κάποιοι νομίζουν πως αν απλά μαζέψουν πέντε φράγκα, ακόμα και αν το πουλί τους είναι πιο μαλακό και από λουκουμά θα είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Γελοίοι. Η εμφάνιση του άντρα και ο αέρας στο πέσιμο είναι που κάνουν τη διαφορά. Απλά τα άτομα που κάνουν τέτοιες δουλειές έχουν διαρκή επαφή με το άλλο φύλλο και δεν είναι οδοντοτεχνίτες η σκλάβοι του εξελ να μη ξέρουν πως να μιλήσουν

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.054
Πόντοι
2.356
ειχα πετυχει κηφισια μια νεαρη καπου στα 19, διπλα με τον γκομενο της, της λυθηκε το κορδονι της, και του λεει αυτη, αντε βρε βαριεμαι να το δεσω, και παει αυτος κατευθειαν σκυβει και δενει το κορδονι,
ενταξει μιλαμε για πληρη υποταγη οι πιο πολλοι νεαροι στην ελλαδα, εχουν καταντησει αμπιγιεζ, ταξιτζηδες, ψυχολογοι, της καθε καμμενης γκομενας.
στην δικια σου περιπτωση εχει για αγγαριες και εκμεταλλευση την μανα της, σε αυτη που ειδα εχει τον γκομενο της.
σιγα ρε τυπε ενα κορδονι εδεσε και αμεσως!!!
λες και τον εβαλε να κανει 100 καμψεις στη βροχη χωρις λογο κανεις!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.857
Πόντοι
9.297
Αυτές οι ελλεεινιδες ούτε με τριπλή δεν παίζονται...κυκλοφορούν μεσα στην βροχή με τα τριτοκοσμικά γαμωσπορτεξ σαν να είναι άνοιξη...βρε ουστ πλεμποσαυρες του κερατα...:hammer::hammer::vomit::undecided::zombie::uglystupid::uglykiss::tn36:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Cheng

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.857
Πόντοι
9.297
σιγα ρε τυπε ενα κορδονι εδεσε και αμεσως!!!
λες και τον εβαλε να κανει 100 καμψεις στη βροχη χωρις λογο κανεις!
Ξεκινάει από ένα κορδόνι παπουτσιού και μετά θα τον βγάζει έξω με λουράκι και αποπαρασιτωση...βρήκε και κάνει η ελλεεινιδα...μόνη σωτηρία για τον συνοδό να γραφτεί εδώ μήπως και σωθεί...αλλιώς τον βλέπω να ανταλλάσσει και εσωρουχα με την συνοδο του.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.257
Πόντοι
206
Ξεκινάει από ένα κορδόνι παπουτσιού και μετά θα τον βγάζει έξω με λουράκι και αποπαρασιτωση...βρήκε και κάνει η ελλεεινιδα...μόνη σωτηρία για τον συνοδό να γραφτεί εδώ μήπως και σωθεί...αλλιώς τον βλέπω να ανταλλάσσει και εσωρουχα με την συνοδο του.
Τότε είναι που θα σωθεί σίγουρα :tooth:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.054
Πόντοι
2.356
ναι ειδικα εδω μεσα θα σωθει... λες και εδω μεσα δεν ισχυει το 80/20

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom