Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.924
- Πόντοι
- 736
μην απομακρύνεσαι....Ρε στη μαγκι αν δωσετε 50 ευρω θα σας δωσει κωλο
Μουνι δεν δινει λεει γιατι δεν το ευχαριστιεται απο εκει
μην απομακρύνεσαι....Ρε στη μαγκι αν δωσετε 50 ευρω θα σας δωσει κωλο
Μουνι δεν δινει λεει γιατι δεν το ευχαριστιεται απο εκει
Δέν συνεχίζω...στά άλλα...ΦΥΛΗΣ 104 ο πρωτος kinky ναος ( μην κοιτας που εσυ ειχες μονο 50 ...αν ειχες 70 και 100 θα ηξερες οτι τα 10 ευρω που λες ειναι τα δακρια απο το λαρυγκι σου...)
ΦΥΛΗΣ 104 Το μονο μαγαζι που αγαπησα και αγαπηθηκα ....
ΦΥΛΗΣ 104 Τα ποιο ωραια χρονια ...Υπεροχος χωρος που αφήσαμε εποχη οσες ήμασταν τοτε...
ΦΥΛΗΣ 104 ΣΕ ΑΓΑΠΩ
Τι να κλασεις ρε καημενε εσυ βλεπεις ενα μαγαζι και νομιζεις ειναι μεχρι εκει που παει το φτωχο μυαλο σου...Αν ηξερες τι οργια εχουμε κανει πορνες και αφεντρες θα ζηταγες απο τον ΑΛΒΑΝΟ να σε παει βολτα στα λαμπακια στο νεκροταφείο
Γιατι κουκλα μου?Δέν συνεχίζω...στά άλλα...
Γιατί δέν θέλω...αυτά φτάνουν...Γιατι κουκλα μου?
μαθε οτι εγω στους 20 ποντους μακριά οπως λες κατουραω...Κοιτα
Και 20 ποντους μακρια μου να εισαι σε γαμαω και παλι
Κοιτα
Και 20 ποντους μακρια μου να εισαι σε γαμαω και παλι
εκανες διαφημηση στο ΦΥΛΗΣ 104 ...μπραβο για να μαθαίνουν οι καινούργιοι και να αναπολούν οι παλιοί...Σου αξιζουν τα γαμισια που τρως πουτανακι μουΓιατί δέν θέλω...αυτά φτάνουν...
Τί νόμιζες ότι θά σε άφηνα έτσι ?
μαθε οτι εγω στους 20 ποντους μακριά οπως λες κατουραω...
....Ευκαιρία να δροσιστεί και λίγο.
Τράβα - τράβα την τσουτσούνα κόρωσε.
Αφου εισαι κροσακι μωρη το ξερουμε
Αυτο που γλύφεις καθε μερα ειναι το πληκτρολόγιο οχι τα στραπον μου.....Αφου εισαι κροσακι μωρη το ξερουμε
Τι παλια ρε βλημα ..εχω αφησει εποχη εκει περα ...ρωτα την πορνη σουMωρη στο 104 δεν δουλευες παλια?
Κροσσντρέσερ ή τράβελος;Ηθελε αλλα δεν του δοθηκα.
Κροσσκι ειναι που δούλευε στο 104
Τωρα εγινε ανεξάρτητο
Μωρή σε εχω δει σε σαλοναρισμα βρωμα
Ενα χτικιο εισαι
Κροσσντρέσερ ή τράβελος;Ηθελε αλλα δεν του δοθηκα.
Κροσσκι ειναι που δούλευε στο 104
Τωρα εγινε ανεξάρτητο
Λογικο .....Γαμαω ανεστακο και οσο και να φαω τα κιλα δεν προλαβαίνουν να παρουν ποστο...Μωρή σε εχω δει σε σαλοναρισμα βρωμα
Ενα χτικιο εισαι
εδώ δε σου κάθεται ούτε κάλτσα τρουπια ρε μπαγλαμά από το ΛεόντιοΜου εκατσε μια η οποια ηταν η πρωην του παπαροφιλιπς,τη ξερεις?
έχει να σου πει ιστοριουλες ο κωλαρικος του ανεστακου από εκεί...ουυυυυυυυ.ΦΥΛΗΣ 104
Σέβεται τον πελατη και δεν δίνει γουρουνι στο σακι απο την στιγμη που τα κοριτσια ειναι εκει ...
Αντε να δουμε ποσο βλήμα εισαι για σημερα
Και εγω ! Για βγαλε λιγο την ψωλη σου απο το στομα του να μας πει τα καλαντα ...Τι να μας πει το βλήμαέχει να σου πει ιστοριουλες ο κωλαρικος του ανεστακου από εκεί...ουυυυυυυυ.
διαγωνισμό κάνανε με την πιξουλα για το ποιος θα πάει πιο βαθιά το κωλοβυθόμετρο.